Şimdi Ara

It All Makes Sense Now ve Fabulous / Fashionista: Shirt / Fashionista: Tabard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • It All Makes Sense Now

    Bu Legion prepatch süresince alınabilecek olan, Feat of Strenght olduğu için normal listede görünmeyen bir achievement.

    Tamamlayabilmek için ana şehirlerde(Orgrimmar-Stormwind City) bulunan Doomsayer isimli Npc ile konuşmak gerekiyor. Bu Npc ile konuşulduğunda bir Pamphlet veriyor. Toplamda 12 tane Pamphlet var. Bunlar ;

    Tattered Pamphlet
    Damp Pamphlet
    Odorous Pamphlet
    Scribbled Pamphlet
    Ominous Pamphlet
    Blackened Pamphlet
    Worn Pamphlet
    Crumpled Pamphlet
    Prophetic Pamphlet
    Stained Pamphlet
    Demonic Pamphlet
    Scrawled Pamphlet

    Tamamını topladığınızda achievementı almış oluyorsunuz.

    Doomsayer ile konuşup bir Pamphlet aldıktan sonra 15 dakikalık oyun içi süre boyunca tekrar Pamphlet alınamıyor. Eğer beklemeye kalkılırsa, aynı Pamphlet'lerin tekrar çıkabildiği de hesaba katıldığında, oldukça uzun sürebilecek bir durum oluşuyor. Oyuncular buna kendilerini öldürerek, süreyi sıfırlama şeklinde bir çözüm bulmuşlar. Sizi ress'leyebilecek bir arkadaşınızdan yardım isteyebilir, Spirit Healer'ın yakınında olan bir Doomsayer seçip tek başınıza da yapabilirsiniz. Şanslıysanız 10-15 dk. içinde tamamlamanız mümkün.

    Tek başına yapmayı düşünenler için Spirit Healer'a en yakın olan Doomsayer'lar şehirlere göre;

    [45,51] (Valley of Wisdom) Orgrimmar'da.
    [47,50] (Cathedral Square) Stormwind City'de.

    Not: Kendinizi öldürerek tamamlamayı düşünüyorsanız, üzerinizde ve çantanızda bulunan Durability'si olan tüm itemlarınızı bankanıza bırakın, boşuna 100lerce gold zarar etmeyin.

    Achievementı takip etmek için aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz ;

    /run AddTrackedAchievement(11065);

    __________________________________________________________________________

    Fabulous achievementını tamamlamak ve , the Fabulous title'ını alabilmek için en zorlanılan alt achievement Shirt'lerle ilgili olan göründüğü için, mmo-champ'te yer alan, Shirt'leri en kolay ve çabuk şekilde edinebilmek için birkaç bilgiyi paylaşayım dedim.

    Thomas Yance isimli NPC, The Escape From Durnholde zindanında, Southshore ve TarrenMill arasında gidip geliyor, kendisi tanesi 1 COPPER'dan, evet yanlış duymadınız 1c'dan 5 tane Shirt satıyor.

    Broxel Goldgrasp isimli NPC, Northrend'de Icecrown'daki Argent Tournament alanında bulunuyor ve oyundaki ırklara ait Shirt'leri tanesi 25gold'tan satıyor. Horde ve Alliance olarak 5'er tane Shirt bu arkadaştan alınabilir.

    Karandonna isimli NPC, Dalaran'da Threads of Fate dükkanında bulunuyor ve fiyatları 20 ila 800 gold arasında değişen 16 tane Shirt satıyor.

    Birçok First Aid vendoru bir tanesi 16 diğeri 20 gold olan 2 tane Shirt satıyorlar.

    Bunlar dışında craft yapılabilen veya AH'den alınabilecek birçok Shirt bulunuyor, ayrıca Guild vendorları 100-200 gold'a Shirt'ler satıyor, bunların bir kısmını almak için Guild olarak bazı achievementlar tamamlanmış olması gerekebilir.

    Fashionista: Tabard için de basitçe alınabilecek birkaç Tabard bulunmakta, onları da ekleyeyim. Normalde Reputation gerektiren ve Faction'la Exalted olunduğunda alınabiliyor rahatlıkla ancak bunları gerektirmeyenler de var.

    7 tane ırksal Tabard var ve reputation gerektirmiyor, her birini 10 silver'a almak mümkün:

    Horde için Alliance için
    Orgrimmar Tabard / Stormwind Tabard
    Thunder Bluff Tabard / Gnomeregan Tabard
    Undercity Tabard / Darnassus Tabard
    Darkspear Tabard / Ironforge Tabard
    Silvermoon City Tabard / Exodar Tabard
    Bilgewater Cartel Tabard / Gilneas Tabard
    Huojin Tabard / Tushui Tabard

    2 Pvp tabardını 1'er Mark of Honor ile, diğer 2 tane Pvp tabardını da 10'ar Mark of Honor ile almak mümkün.

    1 Guild tabardını 1 gold'a almak mümkün, herhangi bir rep gerektirmiyor. 1 diğer Guild tabardını 125 gold'a almak mümkün, guild ile Friendly Rep'e sahip olmak gerekiyor. Bir başka Guild tabardını da 250 gold'a alabilirsiniz, Honored rep gerektiriyor.

    Garnizonda Level 1 Dwarven Bunker / War Mill olanlar, yapacakları ilk görevle Stormwind veya Orgrimmar Tabard'ına sahip olabiliyor.

    Tamamlanılan 'Northrend Explorer', 'The Loremaster' gibi achievement'ların Tabard ödülleri var.

    Bunlar dışında onlarca Tabard olmasına rağmen, Achievement için 15 tane gerekli ve elde edilmesi çok zaman almaz sanıyorum.

    Fabulous için gerekli olan diğer alt achievementları tamamlamak için yapılması gerekenler az çok belli olduğu için onlarla ilgili açıklamaya da gerek yok :)

    ________________________________________________________________________________

    Ek not:

    Warcraft filmi adına oyuna eklenen ve filmin çıkış tarihi ile Ağustos başı arasında oyuna girenlerin sahip olabileceği Replica transmog itemlarını almak için son 1 hafta kaldı. Eğer hala bu süreçte oyuna girmediyseniz, kaçırmayın.

    _________________________________________________________________________________

    Ek not 2:

    Birkaç gündür devam eden Fishing çılgınlığına şahit olmuşsunuzdur. Garnizon Level 3 Fishing Shack'te balık tutarken şansa yakalanılan Lunarfall Carp(Alliance) veya Frostdeep Minnow(horde) suya atılarak, Lunarfall Cavedweller(Alliance) veya Frostdeep Cavedweller(Horde) summonlanıyor. Bu npc öldürüldüğünde balık ve balıkçılıkla ilgili itemlar düşürdüğü gibi SEA TURTLE ve RIDING TURTLE'da düşürüyor. Prepatch ile gelen npc TAG/personal loot değişikliğine bağlı olarak raid grubuyla bu işlem yapılarak kişisel şansı oldukça artırıyor. Tek başına belki günler sürecek iki mount olayı, birkaç saat hatta dakikalar içinde alınabiliyor. İlgisi olanın bilgisine :)

    _________________________________________________________________________________

    26 Temmuz

    Edit : Şu sıralar oyun scriptinde bir açık bulunduğu ve bir addon veya Lua script komutu kullanarak oyuncuların hesabına erişim sağlandığı söyleniyor.

    Güvenilmeyen sitelerden addon indirmeyin.
    Tanımadığınız güvenmediğiniz kişilerin size söylediği, 'şu komutu yaz şöyle olacak' gibi laflarına aldırış etmeyin, mümkünse şikayet edin.

    Blizzard küçük bir patch ile, Lua script komutu girildiğinde uygulanmasını isteyip istemediğimizi soran ve muhtemel risklerden bahseden bir pencere eklemiş.

    Daha detaya girmek gerekirse, uygulanan olay şu;

    ' /run RemoveExtraSpaces=RunScript ' komutunu yazdırıyor, kullandırıyor veya addon'a eklemiş şekilde size sunuyor. Bu komutun kullanımı sonrası, sizin hesabınıza erişimi olmasa da, yine komutlar üzerinden sizin oyundaki karakterinizi yönetme imkanına sahip oluyor bu kişi. Bu kişi siz ona yaklaştığınızda(item, gold vs. transferi gerçekleştirebilmek için belirli bir yakınlıkta olmak gerekiyor malumunuz) bunu görüyor, hatta sizin karakteriniz üzerinden arkadaşlarınıza da bu komutu yazdırıp, saadet zinciri bile oluşturabiliyor.
    Tanıdıklarınızı, guildinizi bu konuda uyarmanızı tavsiye ederim.

    Kaynak:http://www.eteknix.com/wow-vulnerability-could-let-people-rob-you-without-you-knowing/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecanonline -- 26 Temmuz 2016; 2:23:52 >







  • Xmog hariç diğerlerinin süre kısıtlaması var mı. Teşekkürler paylaşım için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    It all makes sense now, Legion gelişiyle sona erecek, npc'leri silerler oralardan büyük ihtimal.
    Gardrop olayının acelesi yok, merak eden bulamayan varsa diye yazdım.
    Fishing'e de patch gelebilir(normalde tag ve personal loot olayını 5 kişiye kadar diye açıklamışlardı) ve ileride şimdiki gibi grup bulmak pek mümkün olmaz diye ekledim.
  • Anladım hocam, teşekkür ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu teşekkür ederim
  • Güzel bir içerik olmuş, teşekkür ederim.

    Bu yeni personal loot sistemiyle 40 kişilik raid kurup, yine aynı şekilde TLPD/Aeonaxx/Alani mountlarını droplamak mümkün mü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Normali, açık dünya haritalarında Npc tag olayı, aynı grupta olunmasa da 5 kişiye çıktı diye açıklama yapmışlardı. Bunun özellikle paket başlarında görevleri yaparken veya rare elite'ler için olduğunu düşünüyordum. Bu bağlamda mount düşüren o rare'ler için de bu 5 kişi tag olayı geçerli olacaktır(tabi denemeden kesin bir şey söylemek doğru olmaz). Ancak garnizonda olan durum farklı, raid grubunda olunduğu için tag'lemeye bile gerek yok, hep aynı kişi tek başına bile öldürse herkesin loot hakkı oluyor, o yüzden patch ile düzenlenebilir diye söyledim, Blizzard'ın sağı solu belli olmaz :)
  • Phampetleri cope atsak olur mu? Yoksa hepsi dolana kadar çantada bekletelim mi?

    Güzel içerik teşekkürler.
  • Achivement'ı track yaparsanız aldığınız an aktif hale geldiğini görmeniz lazım, wowhead yorumlarına göre kimi üzerinizde dursun demiş, kimi direkt satabilirsiniz demiş. 12 slot bekletmek daha mantıklı, ne olur ne olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanonline

    Achivement'ı track yaparsanız aldığınız an aktif hale geldiğini görmeniz lazım, wowhead yorumlarına göre kimi üzerinizde dursun demiş, kimi direkt satabilirsiniz demiş. 12 slot bekletmek daha mantıklı, ne olur ne olmaz.

    O yazıyı kopyala yapıştır yapınca bi soru cıktı. İtemler çalınabilir gibisinden. O yüzden yapmadım bende :D

    7 tane oldular. Girdikçe yapıom :) Tabard ve tsihrtleri sayende tamamladım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doom.

    Güzel bir içerik olmuş, teşekkür ederim.

    Bu yeni personal loot sistemiyle 40 kişilik raid kurup, yine aynı şekilde TLPD/Aeonaxx/Alani mountlarını droplamak mümkün mü?

     It All Makes Sense Now ve Fabulous / Fashionista: Shirt / Fashionista: Tabard

    emrecanonline'nın da dediği gibi 40 kişiyle değil de 5 kişi ile mümkünmüş arkadaşlar. Eğer mob öldüğü sırada yakınlardaysanız lootu alıyorsunuz. Birkaç gündür Alani mountu satıyorum, onda da aynı şey geçerli. Aeonaxx bende olduğu için denemedim, muhtemelen onda da geçerlidir. Yani hemen hemen bütün moblar dahil bu olaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Temmuz 2016; 22:21:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.