Şimdi Ara

italyaya araç ile gitmek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
290
Cevap
8
Favori
35.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Merhaba, mesajı şimdi gördüm de limisiz km olarak kiraladık. Almanya dışına çıkmak için herhangi bir sorun görmedik. Kiralama poliçesini indirdim sanırım cüzi bir ek ücret var . Günlük 7.5 eurodan sınır ötesi kiralamalara izin verilir diyor Seyahat kısıtlamaları kısmında yazıyor. İtalya yasaklı ülke olarak geçiyor,anlamdım valla.

  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Ne yapmamız lazım 5 gün kaldı, acaba orda mı kiralasak ? Poliçeyi yazdırmıştım sağ olsun cleontan hocam çıktı al demişti, yetkisiz güzergahlarda talya geçiyor, 2.000euro cezası varmış. Ben bunu iptal edeyim, ama kiralama yaparken böyle bir bilgi yoktu, sadece sınırsız km ye dikkat etmiştik.

  • Ödeme yapmadıysanız ya da ücretsiz iptal seçeneği varsa bence iptal edin. Firmanın yorumları ve puanı çok kötü.


    Kiraladığınız araç neydi? Buchbinder'in kiralama şartnamesini indirdim. Sadece Special kategorideki araçların İtalya'ya girmesi yasak yazıyor. Diğer araçların İtalya'ya girmesine engel bir madde yok.

  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    italyaya araç ile gitmek


    italyaya araç ile gitmek


    italyaya araç ile gitmek

    Ücretsiz iptal 48 saate kadar diyordu, ama iptal seçeceğine baktığımda 2400lira bir kesinti yapıyor. Tam dolandırıcı bunlar. Skyscanner edremas e yönlendirmişti. Hiç kesintiden bahsetmiyorlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Nissan qashqai

    italyaya araç ile gitmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 25 Temmuz 2023; 17:25:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Tam boy araçlar diyor. Qashqai o kategoriye girmez. İtalya'ya girmenizde bir sakınca yok.


    Eğer iptal etmezseniz aracı teslim alırken gideceğiniz ülkeleri söyleyin ona göre işlem yapsınlar.

  • Tamamdır hocam, iptal etmiyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Tamamdır iyi eğlenceler. Hem belge işlemlerini hallettiğiniz ofiste hem de aracı teslim alırken daha önce birçok kez araç kiraladığınızı belli eden cümleler kurun. (Genelde iki ekip farklı oluyor) Aracı alırken ve teslim ederken etrafında dolaşarak detaylı video çekin. BEnzer cümleleri aracı teslim ederken de kurun. Hatta olabildiğince süsleyin. "şirketinizle ilgili yorumlar pek iyi değildi ama çok memnun kaldık. İşim gereği yılda 4-5 kez Almanya'ya gelip araç kiralıyorum. İş için geldiğimde şirketim ayarlıyordu. hiç sizden kiralamamıştım. Bundan sonra hep sizi tercih etmelerini söyleyeceğim. İndirimlerden yararlanacağımız premium üyelik sisteminiz var mı? şirkette birçok arkadaşım yılda birkaç sefer Almanya'ya geliyor" falan filan gibi şeyler sallayın.


    Bundan sonraki araç kiralamalarınızda da Discovercars'ı kullanmanızı ve kiralayan şirketin google puanına dikkat etmenizi tavsiye ederim.





  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Bu kadar ingilizcem yok ama çalışıcam bunlara )). Dediğiniz gibi yapıcam not ettim hepsini. Otoban ücretlerini kredi kartından düşer sanırım dimi ?

  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Hayır. İtalya'da Gişelerden nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapmanız lazım. Otomatik geçiş yalnızca önceden kayıtlı araçlar için var. Telepass yazan gişelere girmeyin.


    Almanya'da otobanlar ücretsiz. Avusturya'da petrollerden bilet alıp ön cama koymanız gerekiyor (minimum 10 günlük, 10 euro). İsviçre'de yalnızca yıllık otoban bileti var. Yaklaşık 42 Euro. Onu cama yapıştırmanız gerekir.

  • Avusturya'ya gitmeyeceğiz. İtalya'da nakit öderiz ok. Peki İsviçre'den otoban kullanmadan İtalya'ya nasıl ineceğiz ? Ücretsiz yol var mı acaba google mapste bulamadım. Sadece geçmek için 42 euro vericez vay bee..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 27 Temmuz 2023; 11:57:35 >
  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Otoban haricinde gitmeniz lazım. O da süreyi çok uzatır hatta zaman zaman kaybolabilirsiniz (navigasyonla bile).


    Bir ihtimal navigasyonda "paralı yollar hariç" seçeneğini seçip denersiniz. Ama yolunuz çok uzar.



    "Sadece geçmek için 42 euro vericez vay bee.."

    Sadece geçmek için değil, 42 euro aslında yıllık ücret, siz mecburen 2 kere için vereceksiniz? Kiralarken sorun, belki Vignette'i olan araç verirler. Otoban etiketlerine Vignette deniyor.

  • Navigasyonda "avoid highways" seçeneğini seçerseniz otobanlara girmeden gidersiniz.

  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz yol var. Dağları tırmanacağınız ve sürekli köylere, kasabalara gireceğiniz için 2-3 saat fark eder. Daha çok benzin yakarsınız. Ama çok güzel manzaralar görürsünüz diye düşünüyorum. Öğrenciyken gittiğimizde biz de 40 euro vermemek için ücretsiz yolları kullanmıştık. Güzergah doğudan batıyaydı. O zaman Euro 2 TL'ydi şimdi düşününce cimrilik yapmışız gibi geliyor.


    42 euro vermek istemezseniz ya ücretsiz yollardan gideceksiniz ya da Avusturya üzerinden.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Mapsten baktım da sanırım ücretsiz yol yok gibi ya. Mecbur alıcaz artık. 2 kere kullanacagım yola yıllık otoban ücreti vermek çok sinir bozucu. Umarım araçta vignette vardır.

  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Nereden nereye bakıyorsunuz. Stuttgart'tan İtalya'ya kadar ücretsiz yol var. İtalya'ya girdikten sonra belli yerlerde mecburi olarak ücretli yol kullanmanız gerekebilir. Siz nereden nereye gitmek istediğinizi yazın ona göre bakalım.

  • zingfth kullanıcısına yanıt

    Maps'den bakmayın, Maps en kötü haritadır. Google map den bakın. Options lardan "avoid highways" i işaretleyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 27 Temmuz 2023; 17:37:18 >
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Freiburg im Breigau'dan, Santa Margherita'ya. Vignette alırız abi çok problem değil, dağ yolları çok zevkli olurdu hiç şüphem yok ama bilmediğin yerler başka ülke vs insan tedirgin oluyor..

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Varmış gösterdi. Otobandan 7 saat, ücretsiz yoldan da hemen hemen aynı km olmasına ragmen 12saat 40 dk gösteriyor. Heralde efsane bir yol, millet bakmaktan gidemiyor diye düşünüyorum..

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.