Şimdi Ara

Japonca Öğrenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar japonca öğrenmek istiyorum. japonca bilen veya kursuna giden arkadaşlar; nerde öğrendikleri, zorluk derecesi ve öğrenim süresi hakkında bilgi verebilirse sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratdacht

    Boğaziçi'nde Japonca dersi var ancak, BÜMED'de Boğaziçi öğrencisi olmayanları kabul etmiyorlar diye biliyorum. TÖMER Taksim şubesi son 3 senedir Japonca açmamış. Bilgi Üniv.'de Japonca kalkmış artık.

    Türk-Japon Kadonları Kültür ve Dayanışma Derneği var, ancak yeterli öğrenci sayısına ulaşmayınca ders açmıyorlar diyebiliyorum.

    Bunlar dışında;
    - Galatasaray Üniv.
    - JaponKultur.com 'a bakabilirsin.

    --

    Ben Türk-Japon Kadonları Kültür ve Dayanışma Derneği'nde başlayıp, BÜMED'de devam ettim. Şu an Chicago'da Japon arkadaşım ile öğrendiklerimi hafızada tutmaya çalışıyorum.
    Japonca öğrenmek kolay ancak Kanji ezberlemek zor. Eğer genel olarak dili kullanmayacaksan, çok çabuk unutuluyor. Hafızana güveniyorsan bilemem tabi.

    yorum için teşekkürler.
    kadıköyde medikasev diye bir yer var muhtemelen oraya gideceğim ama onun da belli sayıda öğrenciye ihtiyacı varmış bakacağız artık.




  • Medikasev'in fiyatları konusunda bilginiz var mı ? Ben de japonca eğitimi için uygun bir yer arıyorum. Fiyat performans dengesi güzel olan bir yer bulursam bildireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan5069

    Medikasev'in fiyatları konusunda bilginiz var mı ? Ben de japonca eğitimi için uygun bir yer arıyorum. Fiyat performans dengesi güzel olan bir yer bulursam bildireceğim.

    7 haftalık öğrencilere 450, olmayanlara 500 dediler.
    fiyat performans dengesi değil de ben daha japonca kursu bulamıyorum kardeş neden bahsediyorsun :))
    bulamıyorum derken avrupa yakasında varmış yine birkaç tane de anadolu yakasında 1 tane bulabildim ben.
  • Taksimdeki Japon Kültür ve Enformasyon Merkezinda Japonca kursları var diye biliyorum. Olmadı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde de Japonca Öğretmenliği bölümü var. Dilersen ortaya da bakabilirsin...
  • Ben 2 aydır medikasevdeyim istersen bir ara konuşabiliriz Japonca öğreniyorum. Yeni sınıf açılacak laflarını duydum bende..
  • Benim görüşüm Japonca kolay öğrenilir şakır şakır konuşulur fakat okuma, yazma işinde sıkıntı çıkar. Yani özellikle doğuda Türkçe konuşup ama okuma yazma bilmeyen insanlar gibi sizde Japonca konuşursunuz, anlarsınız fakat okuma, yazma işinde kanji girerse sıkıntı çıkabilir. Benim merak ettiğim bir olay var. Acaba turizm rehberliği için kokart almam lazım. Japonca sınavında yazılar Hiragana mı, Kanji mi yoksa normal İngiliz alfabesinden mi çıkıyor?
  • Japoncanın eğtime nasıl bir faydası olur?


    Hevesliyim. Ama eğitime bir faydasının olmadığını düşünüyorum. Yani öğrensem japonyaya gidemedikten sonra ne işe yarar?
  • Kavun11 kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ben de medikasev'i araştırıyorum da
    eğitiminden memnun kaldın mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.