Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
56
Favori
339.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Legendary! L kullanıcısına yanıt
    Ortalama tüketim ayarını buldum, bir litre ile gittiği km ayarı açıkmış düzenledim. Araç 990km oldu ve ortalaması 100 km'de 6.9 litre.

    Otomotik olarak kapı kilitlememe konusunda ise canım hala çok sıkkın. Araştırdım ancak henüz bir şey bulamadım. 2006 Punto aracımızda bile olan bu özelliğin olmaması komedi gibi. Alırken olup olmadığını kontrol bile etmedim. Olmaması aklımdan bile geçmemişti. Benim için şerit takip, adaptif hız sabitleme, tabela okuma gibi donanımlar yerine otomatik kapı kilitleme olsaydı ve hill holder olsaydı daha iyiydi.
  • Komedi gibi bi araç :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carplay kablosuz dönüştürücü ilgilenen arkadaşlara Carlinkit 2 carplay wireless kablosuz dönüştürücü İlan No: 836044112https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-carlinkit-2-carplay-wireless-kablosuz-donusturucu-836044112/detay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cagrimir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu durum benim de canımı çok sıktı ve biraz araştırma yaptım. Öncelikle 3 yıldız alan limited olmayan versiyonu, limited ile gelen güvenlik özellikleriyle en az 4 yıldıza çıkacağını düşünüyorum. İkincisi en düşük puanı yaya güvenliği ve ilave güvenlik sistemleri bölümünden almış, zaten tamamen aynı araba, bu yeni teknoloji güvenlik önlemleri çıkmadan önce çarpışma testlerinden 5 yıldız almış durumda idi. Bu arada aynı segmentteki diğer araçların çarpışma videolarını izlerseniz birebir aynı olduğunu görebilirsiniz, anormal bir durum yok yani :)
    Bir de amerika'da gerçekleştirilen testler var, orada da yine çarpışma testlerinin tamamında en iyi puanı almış ve otomatik fren özelliği bulunan modeli için, 2019 Top Safety Pick ödülü almış. link
    Özellikle Amerikan otoyol güvenliği sigorta enstitüsü ölçümleri ve ncap'de limited olmayan modelin kullanıldığı da düşünüldüğünde aracın içindekiler için ben hala çok iyi seviyede güvenli bir araç olduğunu düşünüyorum.




  • Arkadaşlar konuyu okumadan bir soru sormak istiyorum. Aracın tipini çok begeniyorum gözümün takıldıgı araç

    Ben lpg li i20 kullanan biriyim :D aracımı güncellemek istiyorum.

    Bu araç ekonomik mi bir araç mı premiuma giriyor mu ? Tipi kadar yürütme maliyetleride önemli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Denizli’de yaşıyorum. Burada Jeep Bayii ve yetkili servisi yok.
    2015-2017 arası 1.6 dizel Manuel Renegade almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var.

    1. Kronik sorunu var mı? Sık sık arıza yapar mı?
    2. Parça bulmak zor mu? Parça fiyatı uçuk mu?
    3. Bakım masrafı diğer arabalara göre pahalı mı?
    4. 2. El satış hızı nasıl?
    5. İçeriye çok ses alıyor mu? İzaşasyon nasıl?
    6. Arka koltuklar dik gibi geldi. Uzun yolda yolcular için konfor nasıl?


    Herkese şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Renegade ile ilgili birkaç adet Facebook grubu var, orada detaylarıyla yaşanan sorunlar ve çözümleri konuşuluyor, eski kullanıcıların genel değerlendirmeleri yer alıyor. Sorun yaşamayanlar birşey yazmıyor tabi, bu açıdan da değerlendirmek lazım :) Gruplara katılıp, eski gönderileri ve yorumları okursanız yeterince bilgi edinebilirsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla, benim için ciddi sorun olabilecek bir durum yok açıkçası. (Henüz kullanıcısı değilim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahozdemir81 -- 13 Ağustos 2020; 2:31:50 >
  • olorin_ kullanıcısına yanıt
    C segment nissan kaskay yada renault kadjar bakın derim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 01/10/2020 itibari ile 2015 Model Jeep Renegade ile aranızdayım. Daha önce Seat Exeo üyesiydim.
    İlk kez SUV bir araç alıyorum. Umarım tatmin olurum aracımdan.
  • semihhhhhh S kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba.bende 3 gun once bayiden 2020 1.6 dizel longidete aldim ama bende eve varinca motor blogunda lastik yanik kokusu aldim servise götürdüm motor blogu sut ile temizleniyor motor isindikca bu koku ortaya cikiyor dediler bana inandirici gelmedi.sizde ayni sorun devam ediyormu servise goturdunuzmu?
  • İlk kez böyle birşey duydum. Motor kapağını falan nemli bezle durulayın zamanla gider. Bu arada özelden kaça aldığınızı yazabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olorin_ kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2020 model longidete model aldim(hem fonksiyon hem tekno paket) arka park sensoru var var ama geri gorus kamerasi yok.Bayi ucretli takılıyor dedi oysa bu paketin icinde geri gorus kamerasi dahil olmasi gerekmiyormu?Ayrica aracin on park sensoru yokmus bayi yine limited daha pahali olani alsaydiniz olurdu dedi onun disinda harici ön tampon sensöru takilmasi olmuyormus dogrumu acaba?on sensor nasil takabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toksikoman

    katılıyorum, konuda 1 sayfa geriye gidiyorsun 2016 :D Sanırım kullananlar yazacak bir şey bulamıyor sürmenin keyfinden yazamıyorlar ya da :)

    jeep renegade kullanıcılarına 1-2 sorum olacak,

    1- Otomatik dizel olanına gücüm yetmiyor, 105 bin tl yi geçmeyecek şekilde bakıyorum, 30 bin km'ye kadar dizel manuel alsam aracın manueli nasıl? altta kavrıyor çok kolay diyorlar ne düşünüyorsunuz, ayak yorucu bir şey mi konforlu mu?

    2- otomatik 1.4 olanı karma kullanımda ne kadar yakıyor? şu durumda hangisini önerirsiniz?

    3- İç taraftaki ekran büyük olanıyla sonradan değiştirilebiliyor mu, evet ise ne kadar ücreti var aşağı yukarı?

    4- son olarak sunrooflularında fazlaca rüzgar sesi alma var diyorlar, sizce sunrooflu mu bakmalı sunroofsuz mu?

    forum olayı başka bir şey aslında da ondan. sorun yaşayıp çözüm arayan yazıyor sadece. ya da bilgi arayan aradığı bilgiyi alınca unutuyor gidiyor. özellikle araç sahipleri veya aracı tanıyanlara çok iş düşüyor aslında. üşenmeden her şeyi yazmaları lazım ki forum amacına kavuşsun.





  • Arkadaşlar merhaba, ben 2015 1,6 Limited sahibiyim. Son günlerde sabah aracımı ilk çalıştırdığımda "elektronik park frenini kontrol ettir" uyarısı görüyorum. Uyarın 1 sn sonra kayboluyor ve tekrarlamıyor. Gün içinde yanmıyor ve el freni devreye giriyor. Bir arıza ışığı da yakmıyor sürekli olarak. Buna dair bilgisi olan var mı acaba?

  • Merhaba uzun düşünüşler sonrası avantajlı fiyatı ve çok cazip görünüşü nedeniyle Renegade 1.0 sahibi olduk. Aynı fiyata toyota corolla flame mult.drive s de vardı. ancak bu bizim 2.arabamız ve sedandan biraz daha farklı bir şekil bizi bu araca itti. umarım memnun kalırız...

  • ergnkrsl E kullanıcısına yanıt

    Hocam şimdiye çözmüşsündür lakin ihtiyacı olanlar için bunun nedeni akünün ömrünün sonlarına gelmesidir yavaştan. İlerleyen dönemde start stop devreden çıkacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 2020 model renegade de apple car play kullaniyorum ama iphone dan artik kurtulmak ve andoriid telefon almak istiyorum.Acaba andorid oto yu destekliyormu?kullanan arkadaslar yardımcı olabilirmi ?
  • 2020 Renegade in bagaj kapasitesi nedir acaba. kataloğunda yazmıyor jeep sayfasnda bilgi yok. 1 çocuklu aile için uygun bir araba mı bu.

  • ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    Sanirim bagaj hacmi 350 ltr gibi ama derinligi cok iyi paspasin altinda ekstra alan daha var.1,cocuklu aile icin oldukca genis ic hacmi var.hatta tavan mesafesinde B suv lar arasinda bundan daha yuksegi yok..
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.