Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
56
Favori
339.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bagaj hacmi 351lt ile sınıfının en düşüğü. Yükseklikte 1 numara diyebiliriz. (2008 405lt, kamiq 400lt, vitara 375lt)

    2020 model 1.6lt dizel, limited almayı düşünüyorum. Eski yazıları incelerken;

    1) kapıları giderken otomatik kitlemediğini duymuştum, doğrumudur? bunu kodlatabilen oldu mu?

    2) start/stop sistemi sebebi ile yokuşta kalkışta kaydırdığı gibi bir yorum vardı. Aynı şekilde start/stop iptali kodlama mümkün mü? Ya da bu konuda bir problem var mı?

    3) makyajlı kasa kullananlardan, iyileştirmeler veya sorunları ile ilgili paylaşım bekleriz.

    332.000TL gibi bir fiyat var, şimdilik...

    Teşekkürler, selamlar
  • Limited 1.6d aldım. Oldukça premium hissiyatı var, şimdilik çok mumnunum.

    Start/stop devreye girmedi nedense, herhangi bir uyarı da yok, devreye girmemesinden çok memnunum.

    2020 model, giderken kapıları otomatik kilitlemiyor, birtek bunu çözmek istiyorum. Fikri olan var mı? Ekranda bu ayar bulunmuyor.

    1.6 dizelden beklenenden fazla yakıyor diye düşünüyorum şehir içinde, biraz daha yol yapınca değerleri paylaşırım.
  • Güzel araç
  • parq kullanıcısına yanıt

    Multimedyada ayarlar kısmından otomatik kapı kilitlemeyi ayarlayabilirsiniz

  • Malesef 2020 modelde bu ayarı kaldırmışlar ekrandan. Otomatik kapı kilitlenmiyor :(


    start/stop çalışıyor, her açılışta manuel deaktive ediyorum.


    benzin/dizel depo kapağı ile ilgili çok saçma bir durum var… kilidi yok, kapak sürekli açık, delikten içeri sadece tabanca girebiliyor, fakat yıkamacıda kapağı açsalar ne olur bilemiyorum.

  • Elektrikli el freni tuşunun yanında yokmu start and stop tuşu A harfi olan,depo kapağı araç kitlenince kitlenir.

  • U connect 5 inc'de apple carplay bulunmuyor. Bu özellik sonradan açılabilir mi, açılabiliyorsa da nasıl? Bilgisi olan biri cevaplayabilirse memnun olurum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: parq

    Malesef 2020 modelde bu ayarı kaldırmışlar ekrandan. Otomatik kapı kilitlenmiyor :(


    start/stop çalışıyor, her açılışta manuel deaktive ediyorum.


    benzin/dizel depo kapağı ile ilgili çok saçma bir durum var… kilidi yok, kapak sürekli açık, delikten içeri sadece tabanca girebiliyor, fakat yıkamacıda kapağı açsalar ne olur bilemiyorum.

    facebook'ta jeep renegade türkiye fan sayfası var , orada otomatik kapı kilitleme özelliğini açıyorlar ve aracın ekranından açıp kapatabiliyorsunuz bu özelliği bir bakın derim.

  • ötv muaf olarak longitude paket araç almayı planlıyorum. 5 yıl kullanacağım. pişman olur muyum? şuanki aracım i20 2015 elite

  • Ben de bir süre önce 1.6 dizel otomatik Renegade aldım.
    Multimedya ekranındaki gülenyüz :) ne anlama geliyor?
  • rtal kullanıcısına yanıt

    Yakıt tüketimini gösteriyor. yeşil ise ekonomik kullanıyorsunuz anlamına geliyor diye biliyorum.

  • 2018 Renegade Limited e 2019 modelin, yeni gündüz farlı, ön farından taktıran varmı ?

  • Merhabalar,

    1.0 Sport 120 HP modelinden kullanan var mı, memnun musunuz ?

    Bu aracın yenisi yakında tanıtılır mı acaba, 2021 sonuna gelirken renegade alınır mı, ne dersiniz ?

  • sismanogullar kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Renegade'in yeni modeli basına sızdı. Olabildiğince gizlenmiş hali ile kasa değiştirmediği sadece ön ızgara, arka stop ve direksiyon simidinin Compass'a uyarlandığı belli oluyor. Yani kasa vs herşey aynı. Renegade özellikle yurtdışında çok tutuldu. Türkiye'de de ciddi bir hayran kitlesi var. Firma zaten sürekli olarak kasa değiştiren değil ikonik araçlarıyla meşhur Jeep markası olunca kasa uzun bir süre değişmez. Yani 2021 de alınır 2015 te. Hatta 2015-2018 limitedler yeni modellere göre ekipman olarak daha dolular. Eskiden beri kullananlar, ben dahil yeni gelecek kasanın ön ızgara ve arka stoplarını beğenmedik genel olarak. Ben model yenilesem şimdi alırım 2022 veya 23te gelecek kasayı değil.


    Ben 2017 öncesi 1,4 otomatik 2017den beri 1,6 limited dizelini kullanıyorum. Özellikle uzun yolda verdiği güven ve keyif, her türlü yol şartında sağladığı sürüş keyfi bambaşka, kendisine aşık ediyor. Torku çok kuvvetli bu araçların. 1,0 sport 120lik kullanan arkadaşlar var forumda daha önce memnun kaldıklarını söylüyorlardı.





  • 2015 1.6 Multijet olanını almayı düşünüyorum. Bütçem 200-220 bin arasi. Öneren olur mu? Ya da alternatif sunabilecek?
  • Merhaba, 2017 Hyundai 1.6 crdi dizel arabadan jeep Renegade 1.3 benzinliye geçsem performansta çok kayıp yaşar mıyım? Sert yokuşlarda kaydırır mı? Eşim kullanacak daha çok da. Bir de Jeep renegade’lerin yedek parçaları vb pahalı mıdır? Bir yerde yazmışlar garanti doldu şanzıman bozuldu 35.000 TL yenisi, o nedenle yatıyor diyor. Ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 6 Kasım 2021; 0:12:44 >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Ben de aşağı yukarı aynı bütçe ile aynı modeli düşünüyorum. Siz aracı aldınız mı ?

  • htakil H kullanıcısına yanıt

    Yok hocam. Henüz almadım. Açıkçası piyasası yükseliyor her geçen gün. Ama adam akıllı bir kullanıcı yorumu alamadım sağdan soldan. O yüzden aklımdaki araçlar arasında ilk sırada yer alıyor kendisi. Aracı alacağım zaman sırayla bakınacağım.

  • Arkadaşlar merhaba, 2017 model limited paket renegade aldım geçen pazartesi fakat üzerinde orjinal multimedya sistemi yerine aşağıdaki linkteki sistem takılı. Büyük ekran olması güzel fakat okuduğuma göre bu ekranlar orjinal olmadığı için uconnect üzerinden erişilebilen bir çok ayara bunlar üzerinden erişilemiyormuş, by doğru mudur? Doğruysa eğer çözümü var mı yoksa sistemi orjinali ile mi değiştirmeliyim. Bir de aracımdaki özelliklerin tamamını görebileceğim bir yer var mı acaba yani aracın seri nosunu jeep sitesine yazıp bakmak gibi vb… yoksa orjinal servise mi gidip sormalıyım.

    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jeep-renegade-2016-2018-android-navigasyon-dvd-usb-bluetooth-hd-kamera_pdp_529041052

    yardımlar için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarkasaba -- 23 Kasım 2021; 23:2:27 >




  • hagi10best kullanıcısına yanıt

    Her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz. İki aracım var bir tanesi 2015 Limited 1,6dizel. Araç SUV lar arasında gerçek SUV hissi veren belki de tek SUV. Yerden yüksekliği, oturma ve sürüş hissiyatı inanılmaz keyifli. İç hacmi ve tavan yüksekliği sayesinde uzun yolda arkadakiler dahi sıkılmadan ağrı çekmeden seyehat edebilir. Araç Amerikan menşeili fakat İtalyan üretim. Üzerinde ödüllü sorunsuz yakıtta inanılmaz cimri Multijet2 motor var. Torku o kadar kuvvetli ki herhangi bir spor sedanı kalkışta tokatlayabilirsiniz. Bolu'nun bozuk yollarında X3 ler Nissanlar nal toplarken siz konforlu gezersiniz. Şehir içinde herkes bakar çok yakışıklı bir dizaynı vardır. 2015 ler teknolojik olarak da 2020 ve 2021lerden doludur. Yeni modellerde kısılan bir çok özellik 2015 2016larda full olarak Limited versiyon içinde bulunur. Cam tavanlıları daha kıymetlidir fakat ikinci el alacaksanız kontrol ettirmenizi veya sizin kontrol etmenizde takılma zorlama yapıyor mu diye bakmanızda fayda var. Ben 1,90 boyumla başka SUVA sığamazken bu araçta çok keyifli uzun yollara çıkıyorum. Asfaltta verdiği haz güç hissi kırsala bozuk yola girdiğimde kesilmiyor. çakma SUVlarla giremeyeceğiniz her yere bu araç girer. Eleltronik olarak araç şaşırtıcı seviyede dolu her yeri sensör dolu. Lastik basınç sensörü ikaz verince araç arıza ışığı yakıyor sanan yurdum cahil kullanıcıları tarafından eleştirilmekte. Yakıt uzun yolda agresif kullanımda 140-160km hız arası 6,5lt en son 1000km yol yaptım. 110-120km arası bu rakam 5,0lt lere düşüyor. Ankara yoğun trafiğinde 6,5lt yakıyor. Ben agresif bir sürücüyüm. Diğer aracım Audi Q5 onu eşime veriyorum ben Jeep kullanıyorum daha havalı ve keyifli.

    İç malzeme kalitesi bir Range Rover değil araç arazi ruhuna göre fakat oldukça konforlu. Elektrikli kumanda sürücü bel desteğine kadar var. Bakım maliyetleri çok uçuk değil. 60bin ağır bakımında her türlü filtresini yağını kendim aldım triger kayışı v kayışı balatalar vs özel Jeep servisinde 4,500TL tuttu ama bu ağır bakım dediğimiz. Normal bakımları ortalama 900-1,300 aralığındaydı şimdi ne oldu bilemiyorum. Dizelin bakımı ağır olur sanılır fakat ekstra eklenen sadece mazot filtresi var. Yeni teknoloji dizel motorları hem masrafsız hem cimri hem çok uzun zaman sorun çıkarmaz. Yedek parçaları Fiat aracılığı ile geldiği için oldukça makul ve her an bulunuyor. Bir çok araçla ortak malzeme filtre vs kullandığı için fiyatları da gayet makul ve ulaşılabilir. Aracın kronik sorunu yok.

    aklınıza gelecek soru olursa cevaplamaya çalışırım.





  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.