Şimdi Ara

Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)

    Bence bu çok doğru, sadece kendin olmalısın. Çirkin ve otistiksen eğer kendini kasmana,suçlu hissetmene veya soldakinin davranışlarını taklit ederek kendini güldürmene gerek yok çünkü tipin kötüyse hep davranışların garipsenir ya da itici gelir topluma karşı. Sen tipini,boyunu,zekanı,karakterini,mizacı değiştiremezsin çünkü senin genetiğin bu şekilde basıldı ve genetiğin kötüyse eğer onun dışına çıkman imkanız, hayatın boyunca sevgili bulamamanın sebebi tamamen dış görünüşün veya kısa boyun yoksa konuşmayı bilmemen,utangaç olman değil. O kadar konuşmayı bilmeyen,iki lafı bir araya getiremeyen yakışıklı arkadaşlar tanıyorum ki hep kızlar geldi konuştu onlarla dolayısıyla flört yetenekleri de gelişti bir yandan.Hatta açık mikrofon da yaparım onlara sorarım kız bulmak için kendini geliştirme,laf sanatı yapmana gerek kaldı mı diye, neyse.


    Şu fotoğraftaki iki kişinin farkı bariz ortada. Soldaki yakışıklı chad bir tip, sağdaki sub5 çirkin incel. Soldaki adam partilerden partilere akarken, her gün hiçbir çaba harcamadan farklı kızlarla yatarken, sağdaki tip ise günü yalnız başına bitirirken odasında pc karşısında neden sevgilisi olmadığını araştırıyor ve genellikle forumlarda,redpill,bluepill gibi gerçekleri reddeden kişilerin aralarında kendisine ''kişisel gelişim,statü yap'' yalanları söyleniyor. Hayatı boyunca sevgilisi olmamış kişilerin isyan etmesini engellemek ve oyalayıp kandırmak için hep kendini geliştir,bir şeyler yap gibi narkozlu tavsiyeler söyleniyor. Bu zırvalıklar tamamen sizi manipüle ediyor ve sorunun tipte,boyda değil de kişilikte olduğunu söyleyerek sanki suç sendeymiş gibi bir algı yaratarak sizi içinden çıkılmayacak kafa karmaşasına itip gerçekleri perdeliyorlar. Tipiniz ortalama altıysa yani objektif 3/10 falan ve boyunuz 165 falansa kızları unutun, it's over (Bitti)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 5 Kasım 2023; 22:55:47 >







  • sağdakinin resmi çok düşük fokal içe çekilmiş kulakları bile görünmüyor.



    Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)
  • Just be confident: "Kendinden emin ol" demek.
    Just be yourself: "Sadece kendin ol" demek.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)


    Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)


    Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)


    Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill)

    Bunlarda mı kısılarak çekilmiş güzel kardeşim. Çene göz ve yüz hatları iskeleti falan belirliyor tipini. Yukarıdaki elemanın tipini örnek olarak attım sadece ve yüzü daraltılmış falan değil eğer istersen gerçek çekilmiş çirkin adam da koyarım sorun değil, soldaki adam ile farkı gayet gözler önüne serilmiş hiç te gevelemeyin. Şimdi bu sub5 altı arkadaşlar iyi giyinse,özgüvenli gözükmeye çalışsa daha çok geyik konusu olurlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 5 Kasım 2023; 12:35:1 >




  • Tamam da dünyada zengin var fakir var. Uzun var kısa var. Var da var..


    Genetik lotosundan kısa çubuk çekenleri bu kadar aşağılamaya gerek yok.



    Farkettiysen bir dünya zengin adam var mesela ve aralarında çok da tipsiz herifler var.


    Victoria Secret mankeni gibi hatunlarla birlikte olamayacağını düşünerek deliren bir kişi gibi yazmaya gerek var mı?


    Çirkin olman zengin olamayacağın anlamına gelmiyor ki.. Sen de paran kadar birini bulursun. Dilan Polat bile parayı bulduktan sonra kadına benzemiş.


    Kadınlar zaten erkeklerden farklı bir aşk yaşıyorlar. Bu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok kadınlar zengin de olsan fakir de olsan


    potansiyeline bakıyorlar düşünce kalkıp tekrar koşabiliyor mu vs.. Kadın genç ve güzelken sadece chad değil bir çok faktör arasında en çok uzun vadede


    koşuyu tamamlayabilecek adam istiyorlar. Senin gibi ah vah edip yirmilerinde bayılan tiplere hiç bakmazlar.


    Böyle beklentinizi arşa çıkarırsanız yalnız ölürsünüz.





  • Nice, ama öyne böyne deel, hem de çok nice Koskoca kafalı ve öküz gibi burunlu ve hatta kurbağa gibi pörtlek gözlü ve kepçe kulaklı insanlar;


    1.Dünyada ülke yönetiyorlar

    2.Şirket sahabı olup paraya para demiyorlar

    3.Üni mezunu olup kariye basamaklarını tırmanıyorlar

    4.İnsanların arasına karışıp üst seviyede iletişim kurup para kazanıyorlar.


    Ve bunların hepsini de bu tipleriyle yaparken, heç kimseden de utanmıyorlar da...


    Ünlü insanlara bakın, çoğu yakışıklı deel; şişko, kel, kısa, belki sizden daha da çirkin ama sankim çok yakışıklıymış gibimbu şöhretlere kavuştular..


    "Ulan onlar bilem qafalarına takmıyorlar da, ben neden taqayım", demek yukarı doğru kıvrılarak çıkan merdivenin ilk basamağıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 5 Kasım 2023; 16:46:16 >
  • Lise yıllarındayken ben bu işlere baya kafa yorardım



    Hatta bu forumda lookism trendini ben başlatmıştım yıllar önce  





    İlerleyen yaşlarda önemli olan tek şey paradır. kadınların hepsi paraya geliyor

  • Hocam özelden sana fotoğrafımı atsam objektif olarak yorumlar mısın?

  • memodevart M kullanıcısına yanıt

    Yorumlarım,atabilirsin.

  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

    ''İlerleyen yaşlarda önemli olan tek şey paradır. kadınların hepsi paraya geliyor'' Neden ilerleyen yaş ? Neden zamanında gençliğinde gelmiyorda 30'lara yaklaşınca geliyor ? Çünkü gençliğinde yataktan yatağa geziyor chadlerle berkecanlarla sonrada piyasa değeri düşüyor,adı çıkıyor ve tekmeyi yiyiyor sonrada bin bir eziyetle okumuş, iyi yerlere gelmiş saf elemanları kandırıp 2-3 sene parasını yiyip sonrada boşanma davası açıyorlar. Gerçekleri herkes biliyor o yüzden şu para zırvalığını bırakın, seni sevmeyen arzulamayan bir karıyı parayla elinde tutamazsın, sadece faydalanır zamanı gelince de bir tekme de o atar sana.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Söylediklerin tamamen fiyasko, gerçek hayatta işler böyle yürümüyor. Keşke biraz dışarıya çıkıp incelesen gerçek hayatı.


    ''Farkettiysen bir dünya zengin adam var mesela ve aralarında çok da tipsiz herifler var.'' Bana, toplumda görünüşü kötü olup kaç tane ali ağaoğlu gibi zengin,statülü adam gösterebilirsin? Gösteremezsin çünkü istisna örnekler verip olayı saptırıyosun. Dışarı çıkalım 1000 tane çirkin,kısa erkeğe bakalım kaç tanesi multimilyoner kadar zengin, milletin çoğu zaten asgari ücretle çalışıyor veya memur oluyor zaten. Kaideler milyonlarca, senin saydığın istisnalar çok kısıtlı.



    ''Çirkin olman zengin olamayacağın anlamına gelmiyor ki.. Sen de paran kadar birini bulursun. Dilan Polat bile parayı bulduktan sonra kadına benzemiş.'' Herkes öyle sıfırdan pat milyoner zengin olamaz ki , esenlerde bağcılarda asgari ücretle yaşayan ortalama zekadaki bir çocuk en fazla nerelere gelebilir ki ? Hepsinden mühendis,avukat,doktor olmasını bekleyemezsin çünkü her insanın potansiyeli belirlidir veya kısıtlıdır.



    ''potansiyeline bakıyorlar düşünce kalkıp tekrar koşabiliyor mu vs.. Kadın genç ve güzelken sadece chad değil bir çok faktör arasında en çok uzun vadede


    koşuyu tamamlayabilecek adam istiyorlar. Senin gibi ah vah edip yirmilerinde bayılan tiplere hiç bakmazlar.''

    Çirkinsen,kadınlar asla senin yaptığın davranışı,özgüveni falan umursamaz. Evet tek kriter direkt tip değil ama en çok ağır çeken şey dış görünüşüş, bu saydıklarını yakışıklı biri yapsa evet çok artısı olur ama çirkin bir erkek ağzıyla havada kuş tutsa,dominant davransa anca bu tipe bu özgüven nereden geliyor derler. Bu arada ret yediğim kadınların suratına gidip sanki bu meseleleri anlatıyoruz , gayet hoş sempatik davranıyorum öyle ah vah yapan tip değilim, iş tipte işte bunu herkes anlayacak yakında umarım.


    ''Böyle beklentinizi arşa çıkarırsanız yalnız ölürsünüz.''

    Beklentimin arşta olduğunu,sadece manken gibi kızlara yürüdüğümü kim söyledi la bu kadar emin olabiliyorsun ? Öncelikle yazdığım kızlar benim ayarımdaki kişilerdi zaten onlardan ret yiyiyoruz genel olarak çünkü hiçbir kız kendi dengi olan incel erkekleri istemiyorlar ve gidip 190 kumral sevgilim gelsin bulsun beni diye bekliyorlar ki zaten ulaşabiliyorlarda zaten.





  • dünyaca ünlü bir dizide at suratlı, öküz burunlu ve kısa boylu , çirkin yabancı bir karı vardı; ünlü oldu, paraya para demiyor. fanları da var. O surat ile kamera karşısına geçmeye utanmıyor, millet bana ne der demiyor, sürekli aklı da kafası da tipinde deel...tipini kafasına takıp sorun edenlerin çoğu 25 yaş altı kişiler. bunlara laf anlatılmaz, kısa bir nasihat edip geçersin.. zaten zamanla olgunlaşıp ayakları yere bastığında eline aynayı alıp sürekli tipini incelediği zamanlar yavaşça azalacak ve sıfıra inecektir.. tek lazım olan şey zaman...

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Kadınlarda incellik (femcels deniliyor) diye bir şey yok artık günümüzde eli,ayağı olmayan engelli kadınlar bile değer görüyor, veya çirkin bir kızın malum yeri olduğu için cinsel pazar değeri oluşuyor ve yalnız kalmıyor,kendinden iyi bir tipteki adamla cinsellikte yaşayabiliyor. Daha bir kaç gün önce bile obez,şişman bir karının instagramda her gün 10-15 ta dm kutusunda mesaj biriktiğini gördüm . Kadınlar seçilen taraf değil seçen taraftır. Hipergami diye bir şeyi araştırırsan neden hep yanlarında görünümü iyi uzun erkeklerin olduğunu anlarsın.

    ''tipini kafasına takıp sorun edenlerin çoğu 25 yaş altı kişiler. bunlara laf anlatılmaz, '' Bizim gibi kişiler arasında tipine çok kafayı takacak kadar dismorfik bozukluğu yaşayanlar yok, geneli görünüşünü kabul eden ama karşı cinsten kabul görmeyen tipler. Ve şöyle bir şey var çirkin olmamasına rağmen vücudunda,suratındaki bir takım özelliklerin kötü olduğunu düşünüp dismorfi yaşayan kişiler de var ona bakarsan, herkesi aynı kefeye koyup genelleme yapma. Kimse bir kızın karşısına ühühhü çok kötüyüm,çirkinim,kimse bakmıyor gibi sözler söyleyerek çıkmıyor. Lazım olan şey zaman değil ki hatta gençlik baharını yalnız soluyor istemdışı bekar insanların. Eğer bir çözüm varsa, bu kızlar dışgörünüşçü hipergamik tavırlarını bir köşeye atıp kendi dengi bir erkekle birliktelik yaşamasıdır.





  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Her malın bir alıcısının olduğunu öğrendiklerinde, gençliklerinin böyük bir dilimini tiplerini gafalarına taqarak geçirdiklerine pişman olacaklardır..

  • Namaza başla o zaman.

  • valla Türkiye'de kısa boylu ve sıska biriysen sokakta olsun okulda olsun seni ezmeye çalışan çok çıkıyor.

    ama uzun boylu ve yapılı bi arkadaşına bunu söyleyecek olursan sana gülüp şu şekilde cevap verir: "ne alakası var yaa, kim seni neden ezmeye kalksın, kimse seni umursamıyor kendini dev aynasında görme, herkes kendi hayatını yaşıyor kardeşin rahat ol yaa" adam sana böyle öğüt verir çünkü kendisi hayatı boyunca hiçbir zaman başkaları tarafından ezilmeye çalışılmamış. zira biri ona sesini yükseltecek olsa zaten anında kavga çıkarır. şimdi hayatını böyle güzel yaşayan birisi sıska kişinin bu ülkede nasıl alaycı muamelelere maruz kaldığını, nasıl itilip kakıldığını asla anlayamaz daha doğrusu anlamak gibi bi gayesi olmasına gerek yok.

    daha geçen gün konusunu açtım, yardım isteyen kişiler bile bağırarak ve emir kipiyle cümle kurarak yardım istiyorlar. sokakta tanımadığım herif telefonumu kullanmak istiyor, bağırarak söylüyor ver telefonunu 1 dakka diye. rica etmiyor. neden benim telefonumu kullanmak zorunda kaldığını, kendi telefonuyla ilgili surun yaşadığını açıklama gereği duymuyor. sadece bağırıyor ver telefonunu diye. hayatında bu tarz bi saygısızlık ile bir kez bile karşılaşmamış kişiler gelip bize öğüt veriyorlar "tek sorunun hayata negatif bakıyor olman, nasıl düşünürsen öyle yaşarsın" gibi ahmakça cümlelerle.

    tabi bu ahmakça öğütler çok çeşitli oluyo. "iyi giyin" yalanı var mesela. ulan senin boyun uzunsa vücudun iriyse, nasıl giyinirsen giyin kimse seninle ileri geri konuşmaz. ama sıska biriysen istediğin kadar iyi giyin önüne gelen sana tepeden bakıp öğüt verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Kasım 2023; 8:6:5 >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    hocam garip bir şekilde uzun boy sakal bırakıp saçları biraz uzatınca zorbalığa maruz kalmıyorum herkes alttan alıyor ama sakalsız olunca yaş ufalınca zorba tipler oluyor sebebi ne sence

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    sebebi dediğin gibi işte hocam, bizim Türkiye'de sokaklarda o kadar çok saygısız tip var ki, bu kişiler senin yaşını küçük zannederlerse hemen tepeden bakarak konuşmaya, çocuklarla konuşur gibi yüksek sesle konuşmaya, canım diye hitap etmeye başlıyolar.

    aynısını ben de yaşadım. normalde sakallarımı keserim ve çene yapım incedir yani erkeksi köşeli çene yapısı yok. korona zamanı evden çalışma başlayınca tıraş olmamaya başladım. sonra markete gidiyorum abi diye hitap edenler denk gelmeye başladı. değişimin nedenini başta anlamadım. sonra arkadaş geldi bana, bu sakal ne lan at hırsızına dönmüşsün hiç yakışmamış dedi. ulan aynada bi baktım simsiyah sakal. bana sorsan eskiden sakalsız olduğumun ve şuanda sakallı olduğumun farkında değildim o esnaya kadar.

    ben şunu da yaşadım, mesela arkadaşın düğününde sadıcıyım tamam mı, fotoğraf çekimi için benim otomobille Alaçatı'ya gittik. otomobilde 4 kişiyiz sadece fotoğrafçı var bize ek olarak. baktım fotoğrafçı bana karşı konuşurken çocukla konuşur gibi yüksek sesle ve alaycı konuşuyo. bişey demedim tatsızlık çıkmasın diye. sonuçta sadıç olunca orda işçi gibisin adamın foto çekimini bozmak istemiyosun. neyse dönüş yolunda muhabbet ederken laf lafı açtı ve eskilerden konuşunca bu fotoğrafçı beinm yaşımı sordu, ve benim kendisinden de büyük olduğumu öğrendi o esnada (ben sormadım onun yaşını) daha ben bişey demeden elemanın konuşma tarzı bi anda değişti ve kendisi kibarca özür diler gibi konuştu, kusura bakma umarım yanlış anlamamışsındır vs gibi şeyler söyledi kendi.

    bak bu fotoğrafçı mesela Türkiye'deki saygısızlığa çok iyi bi örnek. çünkü bu eleman aslında kibar birisi, sokaktaki maganda tipli biri değil. bu bile seni fiziksel olarak küçük gibi görürse sana 12 yaşında çocuk muamelesi yapmaya başlıyo. eminim ben o foto çekimine sakkallı gitsem eleman öyle konuşmayacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Kasım 2023; 12:6:53 >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Bu yoruma imzamı atarım. Senin yaşadığın sorunları yaşamamış,hissetmemiş sıkıntısı olmayan tiplerin gelip başımıza beden öğretmeni kesilip asalakça tavsiyelerde,fikirlerde,avuntularda bulunması şaşırtmıyor. Böyle empati yeteneğinden yoksun bir forumda da bilimsel olarak bilgi toplayıp gerçekleri göstermek çok saçma zaten o kadar angut adamlar var ki her şeyi reddediyor kendi dogmatik düşüncelerinde sabit kalıyor ve senin dediklerini gerçek olsa bile umursamıyor, belki uyandıracağım bir kaç kişi olur diye umut ediyordum ama gelmiş daha incelliğin ne anlama geldiğini bile bilmeden araştırmadan fikir belirten adamlarla dolmuş. Namaz kıl o zaman diyen tipler bile çıktı ya allahım sen bunları nerden çıkarıyorsun karşıma, estetik ölçüsü çirkin-güzel ayrımı bekarlıkla, namaz kılmanın arasındaki bağıntı da nedir anlamadım ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 7 Kasım 2023; 12:55:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.