Şimdi Ara

Just be confident bro- Sadece kendin ol (Black Pill) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Paganizm kullanıcısına yanıt
    ya ben de herhangi bi radikal görüşün temsilcisi-savunucusu değilim. sadece yaşantımdaki deneyimlerim var. blackpill mevzusunun ne olduğunu ilk defa geçenlerde bu forumda okuduğum bi konuda öğrendim. senin açtığın bu konu ise okuduğum ikinci konudur.

    insanlar belli kalıplara inanıp ömürlerini öyle geçiriyolar. inançlarının değişmesi için radikal şeyler yaşamaları gerekiyor. sana ilgini çekecek bazı gözlemlerimi anlatayım bak:

    arkadaş çevremde benden yaş olarak büyük biri var, ismi A olsun diyelim, adam 160 boyunda, giyimine-kuşamına inanılmaz dikkat eden birisi, sürekli modayı takip eder ikide bi kıyafetlerini çöpe atıp sıfırdan yenilerini alır böyle çılgın yani. ve çok konuşkan, neşe saçan biriydi hep, çok da kültürlü ve bilgili biri. İstanbul'da Şişli'den Taksim'e giderken caddenin hemen dibinde yani harika bi konumda evi vardı. durumu iyiydi yani. boy-pos hariç herşeyiyle iyi olan bu adam (yüzü de fena değil yani at hırsızı değil) yine de güçlükle eve kız atabiliyodu. tüm hayatını eve kız atmak için uğraşarak geçirmesine rağmen. ve attığı kızlar da zaten normal kızlar hani.

    aynı arkadaş çevresinden başka bi arkadaşım var, adı B olsun, eleman tam bir savruk, ne konuşmasını bilir ne kibardır ne giyimine dikkat eder, işi sıradan, ama eleman uzun boylu, yapılı ve açık tenli hani çok düzgün tipi var. bu arkadaş ise tek kelimeyle gömlek değiştirir gibi kız değiştiriyo.

    biz yılalr önce bunlarla beraber 5 günlük kamplı bi festivale gittik. orda toplam 11 kişilik kızlı-erkekli bi arkadaş grubu yaptık. bizim B zaten kız arkadaşıyla gelmiş aynı çadırda kalıyolar ve kız çok güzel. festivalin ikinci akşamı bu B'nin lidesen bi arkadaşı geldi, yine çok güzel bi kız, bunlar B ile beraber ortalıktan kayboldular. biz tüm gece eğlendik çadırlara girdik, B'yi görmedik. sabah bi uyandık, bizim B kendi çadırından hem kendi kız arkadaşıyla hem de o liseden arkadaşı olan kızla beraber çıktı. aynı çadırda 2 tane kız bide bizim hödük B. ve kızların ikisi de festivale gelmiş en güzel kızlardır. yemin ederim bizim 11 kişilik gruptaki herkesin ağzı açık, kızlar bile dedikodularını yaptılar sonra baya :)

    neyse aynı festivalde bizim giyimine dikkat eden kültürlü-neşe saçan A abimiz o 11 kişilik arkadaş grubundan bi kızı etkiledi muhabbetiyle, sondan bi önceki gün kız: "bu akşam müzikle dans edelim" dedi, kendi söyledi ama ortaya söyledi yani. bizim A abimiz de herzamanki gibi neşeli şekilde kıza gülerek: "şu iddiayı kazanırsam birlikte dans edelim" dedi. o ana kadar A abimizin her dediğine gülüp kahkaha atan kız bi anda sen kimsin bana böyle konuşabiliyon diye bağırdı. herkes şok. kız da sıradan yani güzel değil. ve yaş olarak da bizim A'ya uygun bi yaşta. kimse beklemiyodu. grubun tüm neşesi dağıldı bi anda. bizim A zaten çekti gitti.

    sonraki yıllarda bu A abimiz işsiz kaldı. evini sattı, annesinin yanına taşındı. adamın tüm yaşam sevinci gitti. eskiden sürekli gülüp bana: "iyi giyin, saçlarına tarz yap, espri yap, kızlarla iletişim kurmayı öğren" diye öğüt verip gülen adam gitti, onun yerine gayet ciddi şekilde konulan ve: "işsiz olduğum için şuanda kız yok bende" diyen biri geldi. aynısını ben ona yıllar önce söyleyecek olsam adam beni çarmıha gererdi, ne saçmalıyon sen diye.

    ve bu A abimize sorsan hâlâ: "karizma olun, kızlarla muhabbet kurun, giyiminize dikkat edin, kimsenin giymediği kıyafetleri giyin" diyo. ve kendisi hâlâ çok dikkat ediyo. ama kendisinde neden kız olmadığını: "çünkü işim yok" diye açıklıyo.

    peki sonraki yıllarda bizim hödük B'ye noldu dersin? başka bi kız arkadaş yapmış ve gitti kızın evinde yaşamaya başladı evli gibi. sonra düğün daveti yolladı bize. evlenecek olmasına şaşırmadım çünkü kızla aynı evde yaşıyolardı ve kıza aşığım falan diyodu. ulan düğüne bi gittik, bir de ne görelim, gelin başka bi kız! başka bi kız bulup onunla evleniyo bizimki. sormadım tabi öbür kıza noldu diye. eleman yemin ediyorum bak kız tavlamak için ömründe 250 gram çaba sarfetmemiştir. elemana resmen kız yağıyor ve sıradan değil güzel kızlar yağıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.