Şimdi Ara

Justified: City Primeval | FX | 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Justified: City Primeval | FX | 2023


    FX’in sevenlerinde iz bırakan dizisi Justified (2010-2015) ardılı tek sezonluk mini dizi olacak Justified: City Primeval ile 18 temmuz da geri dönüyor.

    İlk fragman yayınlandı.


    Justified: City Primeval | FX | 2023FX Networksyoutube
    Timothy Olyphant is back as Raylan Givens. OFFICIAL TRAILER for FX’s Justified: City Primeval premieres 7.18 on FX. Stream on Hulu. Subscribe now for more Justified: City Primeval clips: http://bit.ly/SubscribeFX | Visit Official Site https://fx.tv/JCP Starring Timothy Olyphant, Aunjanue Ellis and Boyd Holbrook. Raylan Givens left the hollers of Kentucky and is balancing life as a U.S. Marshal with being a part-time father. A chance encounter sends him to Detroit and on a collision course with a violent sociopath and a formidable defense attorney. Like Justified on Facebook: https://www.facebook.com/JustifiedFX Follow Justified on Twitter: https://twitter.com/justifiedfx Follow Justified on Instagram: http://instagram.com/justifiedfx Like FX on Facebook: http://bit.ly/FXNetworksFacebook Follow FX on Twitter: http://bit.ly/FXNetworksTW Follow FX on Instagram: http://bit.ly/FXNetworksInstagram Justified: City Primeval | Official Trailer | FX https://www.youtube.com/user/FXNetwork
    https://www.youtube.com/watch?v=N6KEgWSFfaE&feature=youtu.be

    Timothy Olyphant, ikonik karakteri Raylan Givens’ı tekrar canladıracak. Dizinin tek sezon olarak kalıp kalmayacağı, Olyphant ve Yapımcı/Senaristlere bağlı FX dizinin devamı için açık çek verdi. Ancak ekip dizinin ve hikayenin kendini tekrara düşmesini istemiyor.

    Öncülü Justified dizisinin 6. sezonda final yapması da aynı gerekçeye dayanıyordu. Yapımcı Graham Yost, yıllar önce verdiği demeç de FX’in Justified için kendilerine 2 sezon daha onay vermeye hazır olduğunu, ancak kendilerinin 6. sezonu uzun zamandır final olarak planladıklarını belirtmişti. Ve eklemişti, kendimizi tekrar etmek istemiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 28 Mart 2024; 11:39:46 >







  • Fragman da çalan müziği beğenip merak eden olur diye paylaşıyorum. Ayrıca dizinin öncülü olan Justified (6 sezon 78 bölüm) Disney+ da mevcut.


    Justified: City Primeval | FX | 2023SturgillSimpsonyoutube
    Sturgill Simpson - Remember To Breathe SOUND & FURY Album & Netflix Original Anime Out Now: https://SturgillSimpson.lnk.to/soundandfury A GOOD LOOK'N TOUR ON SALE NOW https://smarturl.it/AGOODLOOKNTOUR Subscribe to Sturgill Simpson’s YouTube Page: http://bit.ly/sturgillYT Follow Sturgill Simpson: Website - http://sturgillsimpson.com Spotify - https://spoti.fi/2mczXeb #SturgillSimpson #RememberToBreathe #SoundAndFury
    https://www.youtube.com/watch?v=kAHenpGhCVA&feature=youtu.be
  • güzel haber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır listemde olan bir diziydi. Disney+ a düşünce izlemeye karar vermiştim. İlk sezonunu bitirdim sanırım 2023 sezonuna kadar tüm sezonlarını bitirmiş olurum. Dizi güzel bu arada izlemeyen varsa öneririm.

  • Mutlaka izleyin hocam, o kadar güzel başlayıp o kadar güzel bitti ki justified anlatamam. Her sezon üstüne koya koya gitti, dizide bir kaç kez geçen “Birlikte Kömür Çıkardık” sözü finalde o kadar anlamlı bir hale gelecek ki kalbinize dokunacak.

    Justified da ki yan karakter zenginliği muazzam, bir müddet sonra yan karakterleri tekrar görsem diye dakika bölüm sayacaksınız. Boyd Crowder, Dickie Bennett, Wynn Duffy, Tim Gutterson ve Dewey Crowe say say bitmez. Dewey Crowe’a ayrı parantez açmak lazım dizi de yan karakter sıralamasın da ilk üçe girer.

    Ayrıca Wynn Duffy de var tabi, iler ki sezonlar da geleneksel hale gelecek olan. Wynn Duffy’nin yanında duran adamın kafasının uçması/patlaması ve Duffy’nin tepkileri size kahkaha attıracak. İzleyin izlettirin hocamJustified: City Primeval | FX | 2023 


    @fbyram




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 6 Haziran 2023; 19:41:7 >




  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    2.sezondayım hocam dediğiniz gibi akıcı ve bağlayıcı bir dizi Justified: City Primeval | FX | 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadını çıkarın.


    Justified: City Primeval | FX | 2023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 6 Haziran 2023; 20:55:47 >
  • ilk 2 bölümü düştü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX 4K sunmuyor herhalde, 2.5GB'lık 1080p sürümünü çektim. Yarın Hulu'ya da 4K eklenmezse yok demektir. Beklenti haliyle yüksek, başlıyoruz bakalım.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    1337 zorrent sitesinde mevcut.

    google 'da site adını aratınca çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük şehir havası Justified'a pek iyi gelmemiş, ben ilk iki bölüm itibari ile aradığım orijinal Justified tadını alamadım.

    Zaten City Primeval oyuncu kadrosu belli olmaya başladığında, orijinal Justified karakterlerinden hiç kimsenin olmaması canımı sıkmıştı. Dizinin sırtını sadece Raylan Givens karakterine dayama ihtimalinden endişeleniyordum ve ilk iki bölüm itibari ile benim için maalesef durum pek iç açıcı değil.

    Justified yan karakter zenginliği harika bir dizi idi, bu karakterlerden birkaçı mutlaka City Primeval'a taşınmalıydı. Tim Gutterson ve Wynn Duffy mesela, City Primeval'a dahil edilip justified sevenlere çok güzel selam çakılabilirdi. ki daha buna uygun nice karakter var.

    Yahu! diziye Raylan'ın kızını dahil ediyorsun, iyi güzel de hani anası nerede? Natalie Zea bir iki bölüm gözükse daha anlamlı güzel olmaz mıydı?


    Belki birçok kişi bunlara takılmamıştır bile, ama ben bunca zaman sonra geri dönen Justified'ın buna değmesini isterdim. Daha iki bölüm yayınlandı muhakkak daha da güzelleşecektir, ama orijinal tadı arayanlar memnun olur mu? bilemiyorum, ben pek olmadım.





  • Ben dizinin orijinalini izlemedim henüz, bunu farklı bir iş zannettim de başladım ve 2 bölümü sevdim. Orijinaline de yakında başlarım.

  • 5. bölüm gitti, kaldı 3 ve emin oldum ki. City Primeval’ın Justified ile uzaktan yakından alakası yok. Raylan’ı çıkar dümdüz vasıfsız polisiye dizilerden hiçbir farkı yok.

    Bir orijinal Justified’ın yaptıklarına bakıyorum, bir de City Primeval’a. Ne hikaye, ne yan karakter, ne de metin/diyalog olarak City Primeval bomboş, kıyaslanamaz bile.

    Politik doğruculuk ayağına dakika başı ekrana siyahi karakter fırlattıkları yetmemiş, bir de Raylan’ı siyah şişman kadın avukat ile yatak arkadaşı yapmışlar. Bu da yetmemiş bu vasıfsız hiç ilgi çekici olmayan karakterlerin uzun uzun bomboş sahnelerini izliyoruz.

    Clement Mansell dizide elle tutulur tek karakter olmuş, ama Boyd Crowder izlemiş gözleri tatmin etmesi mümkün değil. Koca 5 bölüm boyunca bir tane kovboy düellosu tadında gunfight sahnesi göremedik. Oysa Justified da Raylan o kovboy Şapkasını süs olsun diye takmazdı.


    Kimin için yapmışlar City Primeval’ı bilmiyorum, ama Justified severler için yapmadıkları kesin.





  • Ad ve başrol hariç evet, Justified ile pek bir alakası yok. 1 ve 2. bölüm iyi olduğu için Justified devamı gibi görmeden ayrı dizi niyetine seyrederim diyordum. Fakat 3, 4 ve özellikle 5. bölümü seyretmiş olmanın hatasıyla gelecek 3 bölümü zorla seyredip bitireceğim. Keşke 3. bölümden sonra bıraksaymışım. IMDb'nin bölüm puanları diziyi gayet iyi açıklıyor. Genel puanının 7.9/10 olması o bahsettiğim ilk 2 bölüm sebebiyle erken puanlamadan kaynaklı, yoksa şahsen 6.0/10'dan yukarı vermem.

  • Her yerin "süper kahraman" dolduğu ve eski güzel şeylerin içine edilip, politik endoktrinasyonlu olarak bize bu eski güzel şeylerin devamı gibi sunulduğu bir ortamda gayet de güzel ve izlenir bir içeriktir. Ben eski diziyi izlemedim bilmiyorum. Ama bunu sevdim. En azından sıkıcı değil. Ve kafama politik bir fikir sokmaya da çalışmıyor.

  • Size Justified’ı izlemenizi tavsiye ederim. Hem 6 sezon 78 bölümlük harika bir dizi izlersiniz, hem de City Primeval’ın niçin yıllar sonra gelen kötü bir devam olduğunu daha iyi anlarsınız.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    Justified'i izlemedim çünkü "sevmedim" hocam :) Bi kaç bölümden sonra bıraktım. Bence bu daha "olgun" bi dizi. Justified'deki kadın karakterlerin sadece bizim şerifi beslemek için var olması filan hoşuma gitmedi. Bence yeni dizide buna özellikle önem vermişler ve daha oturaklı, kendi amaçları olan kadın karakterler var. Eski dizide maşallah herkes Raylan'in yatağına nasıl girerimin derdine düşmüş gibiydi.

  • İlk sezonun birkaç bölümünü izleyip bu kararı verdiyseniz adınıza büyük talihsizlik olmuş. Kendinizi alttaki sahneden ve nicelerinden mahrum bıraktınız.

    Justified: City Primeval | FX | 2023FX Networksyoutube
    Raylan and Boon face off for one final showdown. Stream all episodes of #JustifiedFX on Hulu. Justified Season 6, Episode 13. Subscribe now for more Justified clips: http://bit.ly/SubscribeFX | Visit Official Site https://fx.tv/Justified Based on Elmore Leonard’s novella “Fire in the Hole,” Justified was developed by Graham Yost and stars Timothy Olyphant as Deputy US Marshal Raylan Givens, a lawman who finds himself drawn back to his home state of Kentucky. In Justified’s final season, the long brimming conflict between Raylan and Boyd Crowder (Walton Goggins) will finally come to a head. The series co-stars Walton Goggins as ‘Boyd Crowder;’ Nick Searcy as ‘Chief Deputy Art Mullen;’ Jacob Pitts as ‘Deputy Marshal Tim Gutterson;’ Erica Tazel as ‘Deputy Marshal Rachel Brooks;’ Joelle Carter as ‘Ava Crowder;’ and Jere Burns as ‘Wynn Duffy.’ Yost wrote the pilot and serves as Executive Producer/Writer on the series. Executive Producers on the series include Carl Beverly, Sarah Timberman, Michael Dinner, Fred Golan, Dave Andron, Don Kurt, Taylor Elmore, Timothy Olyphant, and the late Elmore Leonard. Justified is produced by Sony Pictures Television and FX Productions. Like Justified on Facebook: https://www.facebook.com/JustifiedFX Follow Justified on Twitter: https://twitter.com/justifiedfx Follow Justified on Instagram: http://instagram.com/justifiedfx Like FX on Facebook: http://bit.ly/FXNetworksFacebook Follow FX on Twitter: http://bit.ly/FXNetworksTW Follow FX on Instagram: http://bit.ly/FXNetworksInstagram Raylan vs Boon - Scene | Justified | FX https://www.youtube.com/user/FXNetwork
    https://www.youtube.com/watch?si=VrIDCltIa9AQAvn3&v=2WiKH3hqdVA&feature=youtu.be
  • Vayy! anası sayın seyirciler.. Bu cameolar için final bölümünün sonu beklenir mi? Artık 2. Sezon şart oldu..


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Önce Winona’nın (Natalie Zea) nur yüzünü gördük. Ama asıl bomba Boyd Crowder efsanesinin sahaya çıktığı andı, ulan! maden bunu yapacaktınız. 7 bölüm bize niye zulüm ettiniz. En başından Boyd ile başlasaydınız ya! saçma sapan Detroit mevzularına ne gerek vardı? neyse ki final de yüzümüz güldü..


    Orijinal Justified severler City Primeval’ın ilk yedi 7 bölümü hiç izlemeyip direk 8. bölümü izlesin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.