Şimdi Ara

Justified: City Primeval | FX | 2023 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk diziyi seyretmemiş biri direk bunu izleyebilir mi?

  • Skylik S kullanıcısına yanıt

    Ben öyle izledim. Eski diziyi bilmeye gerek yok. Ama dizi çok çok iyidir diyemiyorum. Kötü de değil. Bazı ilginç karakterler var dizide, onların bazılarının hikayesi sonlandı (ilk sezon bitti), ama bazılarına ne olduğunu öğrenemedik. Sandy'e ne oldu bilmiyoruz mesela. Son bölümde belki devamı gelir diye de bi açık kapı bıraktılar (alakasız bi yerden, sanırım eski diziden). Ama devamı gelir mi bilinmez. Rylan ilginç bi karakter. Öyle çok sevilecek bir adam değil. Ama nefret edilecek bi adam da değil. Cesaret ile aptallık arasındaki ince çizgide gidip gelen bir polis bana göre (aslında polis değil, tüm eyaletlerde hüküm yetkisi olan bir federal mareşal). Devamı gelirse ben izlerim şahsen.



    tr.wikipedia.org
    United States Marshals Service - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/United_States_Marshals_Service



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 2 Eylül 2023; 1:22:22 >




  • Skylik S kullanıcısına yanıt

    City Primeval’ın final bölümünün son 15 dakikası doğrudan ana dizi Justified ile bağlantılı ve hatta devamı. Eğer devamı gelecek ise buradan yürüyecekleri çok açık.

    Bu yüzden önce Justified’ı izlemek daha doğru olur, hem eğer Justified’ı sevmez iseniz City Primeval’ı izlemenize gerek de kalmaz.

  • İnsanlara 6 sezon diziyi izleyin demek çok kolay. 6 sezon diziyi izlemek ise hiç başından kalkmadan gözlerinizi ayırmadan ekrana kilitlenseniz toplam 50 saat sürüyormuş. İnternete sordum. Herkesin sizin gibi boş vakti olmayabilir. 50 saat ne demek abi? Tek sezonluk bir iş var ortada. İzlemesi kolay. Önce onu izler herkes, hoşuna giden de açar 6 sezon dizi kasar eğer vakti yetiyosa. Önce 6 sezon diziyi bitirin sonra tek sezonluk diziye bakarsınız demek çok saçma.

  • Güzel insan, ben kimseye 6 sezon izlemesini şart koşmuyorum. önce justified’ı denemesini (ki kronolojik olarak olması gereken bu) beğenmez ise City Primeval’a hiç bulaşmamasını söylüyorum. Çünkü final de olay ana dizi Justified’a bağlanıyor. Bu kadar basit..

  • Skylik S kullanıcısına yanıt

    @Skylik Seyreden seyreder tabii ki, herkesin kendi keyfi. Ama Justified dizisini seyretmeden şahsen bunu seyretmenin bir mantığını veya anlaşılabilirliğini göremiyorum. Polis - suçlu hikayesinden öte bir şey çıkmaz ki, iyi bile değildi bence. Böyle zibilyon tane dizi var zaten.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.