Şimdi Ara

Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
9.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuda note 4 yalanını atan üye bu ülkede yaşamıyor ki. Poco f5 konusundan çıkmayıp sürekli foruma xiaomi cihazların yurtdışı fiyatlarını atıp duran bu arkadaş 10 yıllık telefon kullanıyormuş. Yerseniz tabi.

    Sende poco f5 yoksa ne diye konusunda sürekli yorumun var?

  • İftira atanı hemen utandıralım. Tabi utanırsa !


    E-Türkiye'den aldığım ekran çıktısını buraya ekliyorum.


    Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı!



    3 ncü sırada model adı SM - N910c olarak yer alan telefona bak bakalım, imei kaydını ne zaman yaptırmışım ? Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Bu şekilde iddialaşarak, ancak kendinize zarar verirsiniz. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 22 Şubat 2024; 13:39:49 >




  • Neyin iftirası be? Forumda yazdıkların ortada. Daha öncede aynısını denedin ama yurtdışında yaşadığını kendin yazdın.


    Türkiyede yaşamayan biri niye burada telefon kaydettirsin? Sanki yurtdışı cihazıyla gelip 1 ay kalsan telefonunu kapatacaklar. 2 imei 8 ay kullanır. Note 4 edebiyatı yapan üst düzey model xiaomi telefon konusunda ne arar?


    İlgin yoksa ne diye note 13 yurtdışı fiyatlarını foruma mesaj diye atarsın? Bende yurtdışında yaşasam bu ülkede isterse senin yazdığından daha eski modeli tutarım sanki hep o telefonu kullanacağım. Yurtdışında xiaomi hatta iphone son modelini kullanıp burada eski püskü bir modeli övebilirim.

  • İnsanları bu kadar saf görme !


    Yurtdışında yaşayan herhangi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, ülkesine gelmiyor mu ? Geldiğinde iletişim için ne kullanacak ? Imei'den kaynaklı telefonu kapanmasın diye, yeni yetmeler gibi 1 - 2 yılda bir defa telefon mu yenileyecek ?


    Yani özetle; senin gibi tiplere ne söylersen söyle boş. İnsanlara utanmadan iftira atarsınız. Sonra bir saniye bile düşünmezsiniz. "Ya adamın hakkında attık, tuttuk, etiketledik ama haksızlık etmişiz" diye düşünme yetisine bile sahip olmazsınız.


    Sık sık telefon yenilemek, ancak senin gibi hiper aktif tiplerin yapacağı bir iş... Allaha şükürler olsun, paraya ihtiyacım yok. Ancak sık telefon yenilemeyi savurganlık olarak görürüm.



    ************


    Yurtdışı fiyatları paylaşmamın nedeni; kullanıcılara yön verebilmek içindir. Yani bazı telefon modellerinin fiyatı yurtdışında da pahalıdır. Mesela; note 13 serisinde olduğu gibi... Ancak, Poco serisinin fiyatları yurtdışı fiyatları, yurtiçine göre daha hesaplıdır.


    Neyse... Senin gibi tiplere ne anlatırsan anlat, anlamazsınız. Saçma sapan ithamlarda bulunmak için "hacı yatmaz" gibi başka bir sebep uydurup, tekrar saldırıya geçersiniz.


    ************


    Her neyse... Konu neydi ? 10 yıllık telefonla, facebook, twitter, youtube, instagram, whatsapp vb telefonun işlemcisini yoran, bataryayı çabuk tüketen uygulamalar çalışabilir mi ? Kullanılabilir mi ? Evet çalışabilir, kullanılabilir. Türkiye'ye döndüğümde, yurtiçi imei kaydı bulunan 20 nano metre işlemcili Samsung Note4 telefonumla bahse konu uygulamaları rahatlıkla kullanabiliyorum.


    Ben 10 yıllık telefonumla bu medyatik uygulamaları rahatlıkla kullanabiliyorsam, 5 yıl öncesi üretilmiş, telefonlarla hayda hayda kullanılır.


    ***********


    Bir örnek daha vereyim.


    Bak adam çakma iphone 15 telefon yapmış. Telefonda 12 yıl öncesinin teknolojisi seviyesine ait bir işlemci var. Mtk 6735


    Bak bakalım, 12 sene öncesine ait işlemcinin bulunduğu telefonda medyatik uygulamalar çalıştığı gibi, pubg bile oynanıyor;

    Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı!ShiftDelete.Netyoutube
    Teknoloji dünyasında, orijinal cihazların yanı sıra kopya veya taklit ürünler de maalesef var. Bunlardan biri de "çakma" ya da taklit iPhone'lar. Çakma iPhone 15 Pro Max modelini inceledik. Çakma iPhone 15 Pro Max inceleme Çakma iPhone 15 Pro Max'in pek çok açıdan gerçek versiyondan belirgin farkları var. Öncelikle, donanım özellikleri ve performansı oldukça düşük. Bildiğiniz gibi orijinal iPhone 15 Pro Max A17 işlemcisinden gücünü alırken, çakma iPhone ise 28 nm süreçle üretilen MediaTek işlecisine sahip. Gerçek iPhone 15 Pro Max'in gücü ve işlevselliği, yüksek kaliteli malzemeleri ve Apple'ın benzersiz tasarım ve yazılım entegrasyonunu içerirken, çakma versiyonlar görünüş olarak birebir olsa da genellikle bu kalite standardını karşılayamıyor. Çakma iPhone'lar genellikle düşük kaliteli malzemelerden yapılıyor ve genellikle hantal veya kırılgan yapıda oluyorlar. Kameraları, ekran çözünürlüğü ve diğer özellikleri orijinal cihaza kıyasla çok daha düşük seviyede bulunuyor. Öyle ki telefon 3 arka kameraya sahipken sahte modelde sadece 1 kamera mevcut. Sahte iPhone'lar genellikle güvenlik konusunda da zayıftır ve kişisel verilerinizi riske atabilir. Çakma iPhone 15 Pro Max, gerçek bir iPhone deneyimini sunmuyor. Orijinal ürünün kalitesi, performansı ve güvenliğiyle kıyaslandığında, çakma versiyonlar genellikle hayal kırıklığına neden olabilir ve uzun vadede maliyetli olabilir. #sahte #çakma #iphone15promax Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://bit.ly/SDNKatil Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=TBqiiifuglA

    Sözün özü; senin gibi hiper aktifler, telefonunu değiştirmek isterse, sebep - bahane çok... Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Şubat 2024; 13:22:41 >




  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Ne poco F5'i hocam o adam ailesine boncuk dizer gibi iphone dizdiğini Miui Türkiye sitesinde yazıp, aynı sitede saçmalaması nedeniyle Miui Türkiye gibi siyaset ile uzaktan yakından alakası olmayan siteyi dahi karıştırmayı başarbilmiş şahsın tekidir. Adam dediysek lafın gelişidir. Uydukurdu'nun bize kalmış kötü mirasıdır bu şahıs. Ayrık otu gibi her yerde birde.


    Yaşın olmuş 60 sitelerde gençlerle cebelleşiyor. Gençleri kıskanıyor, yaşını ömrünü kıskanıyor, kendisinin yaşayamadığı yaşam şekillerini kıskanıyor. EE kolay değil koca ömür çöp gibi geçince normal


    Kolpacı diye boşuna demiyoruz buna. Engelleyin geçin bunun gibi 55+ yaş dayıları. İki hapını eksik alsa azrail ile burun buruna gelecek tipler internetin arkasına sığınıp gençlerle kavya ediyor göya bu şekilde kendilerini tatmin ediyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 28 Şubat 2024; 17:22:12 >
  • Maşallah, hacı yatmaz gibisiniz. Biriniz gidiyor, ötekiniz geliyor. Uydur uydur yaz. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 

  • Sen casper vestel diye uyduruk teller yap sonra yurt dışı vergiyi attır. Kim bu uyduruk tellere para verir?
    Adam gibi tel cikarmiyacaklarsa almayacağız bunu da kafalarına soksunlar. 1 anket yapsınlar bakalım kim ne istiyor diye. Yalandan telefon üretiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

    55+ mı? Ne işi var burada? Eskilerin lafıyla sabunluk olmuş bu. Ben 40'a yakınım bu işlerden uzaklaştım kendime iş görür bir telefon bakıyorum o yüzden buradayım. Gençler teknolojiyle ilgilensin hevesini alsın diyorum. Bunun gibiler önceden kahvelerde takılırdı şimdi böyle yerlere dadandılar. Milletin bunlara sokakta bile tahammülü kalmadı haberleri yok. Önceden sokakta ne söylese idare edilir görmezden gelinirdi. Geçenlerde ihtiyarın biri gence terbiyesizlik yaptı çocuk yumruğu vurup yere yıktı. Kimsede birşey diyemedi.


    Adam çok rahat yalan söylüyor ve yazdıklarını sanki kimse okumuyormuş gibi yalanı ortaya çıkınca yüzü de kızarmıyor. Gelmiş bilmem kaç sene öncesinin note 4 telefonu övüyor kendisi kullanmıyor bile. İphone, üst düzey xiaomi modelleri kendine hak görüp millete dandik modelleri övüyor. İki gram aklıyla kendini uyanık sanıyor. Ciddiye almamak lazım.





  • Hacı yatmaz demiştim ama sözümü geri aldım. Sizin gibi kaşarlanmış tipler, olsa olsa "hacı yatar" olur ancak... Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Yalan, dolan, tezvirat beyninize yuva yapmış. Aklı sıra aşağıladığınızı sanıyorsunuz ama yazdıklarınızla kendi kendinizi aşağıladığınızın farkında değilsiniz. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Vay kolay akıllılar vay... Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Forumdaki demirbaş trollerin alayı böyle. Şu warezci yobaz 60+ yaşında mesela. Dün bana laiklerin rahatını bozacağım diye ayar vermeye kalkıyor,iki tansiyon hapı almasa mefta olacak öz güvene bak Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 

    İki kafadar uyducu da 50+ . Diğer yancı da öyle.

    Forumun yaş ortalaması baya yüksek bakma sen. Şu bana bozuk laptop itelemeye kalkan elemanda 46 yaşındaydı mesela.


    İhtiyar heyeti gibi yer ,kahvede çay fiyatları zamlanınca buraya dadandılarKaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 28 Şubat 2024; 20:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şıracının şahidi bozacı... Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 

  • Bozacı şıracı diyene bak. Mesajların ortada. Delil olarak ortaya konur rahatça.


    Forumda sıktığın palavralarını defalarca patlattık. Ne yaptın hiç. Utanmanızda yok. Uzaktan salla dur. Yaşamadığın ülke hakkında, siyaseti hakkın salla. Bir de millete telefon anlatıyor. Note 4müş. Al kendin kullan. Güncellemesi kesileli yıllar olmuş internet bankacılığına zor girersin, batarya yenilemek istesen zor bulursun. Veletlerine iphone çekmişin kendin poco f5 konusundan çıkmazsın. Bütün gün note 13 modellerin yurtdışı fiyatlarını yazarsın ama bu telefonlarla hiç ilgin yok. Yersek tabi.


    Senin gibi ihtiyar kesimden gençlerin öğreneceği hiçbir şey yok. Sizi ciddiye alanda yok önceden saygı görürdü ihtiyarlar şimdi kahvehane dayısı deyip dinlemiyorlar bile. Haklılar. İlkokul-ortaokul zor bela bitirip erkenden emekli olanların gençler neyinden faydalansın? Hepsini salla üniversite mezunu olanınızın bile okuduğu kitaplar geçersiz kaldı.


    Yazdığı kelimelerde harika tezviratmışKaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı!  Beyaz sabun kokulu ihtiyarların ne işi var burada? Evlatları bile sallamıyor ki burada millete dadanıyor. Zamanında hastanelere, parklara, kahvelere dadanırlardı. Kim öğrettiyse internete dadandılar. Birde otobüslerde çok var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 1 Mart 2024; 4:18:45 >




  • Körler sağırlar birbirini ağırlar. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    İyi de kardeş sende kaçak alıp imei çaktırmıyor musun miui yada dh'deki F5 konusundan hatırlıyorum seni, hatta yazılımsal kayıtlı cihaz arıyordun cihaz açılıp direnç işemi sağlıklı olmuyor diye.
    Bu sistemden hem nemalanıyorsun hemde dönüp şikayet ediyorsun, adama sorarlar" bu ne pehriz bu ne lahana turşusu" diye.
    Kullandığın telefonda amiral gemisi sııfında diyebiliriz. Millete 5-10 yıllık telefon öner ,kendine son model cihaz çak.

    Geçenki maden faciasındai şirketin 7,2 milyon dolarlık vergi borcu affedilmiş bunlara ses ettiğiniz yok , para senin cebinden mi çıkıyor sanane istediğini alır kullanır.

    nabıza göre şerbet seninkisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 1 Mart 2024; 12:41:10 >
  • Belo Betty kullanıcısına yanıt

    İlgili konu başlıklarında okuduğunuz mesajlarımda, "imei çaktırdım, kullanıyorum" diye bir ifademe rastlayamazsınız. O mesajlarımda ne, nereye kadar, hangi şartlar sağlandığında mümkün olacağı üzerinedir. Yani işlemin sınırlarının nereye kadar olduğunu anlamak içindi.


    Yani nemalanıyorsun diye suçlarken, baya bi haksızlık etmişsin. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Bir de mesajlarım arasında ilinti kuramamışsın. Şöyle ki; ben yurtdışında yaşadığım için Poco F5 kullanıyorum. Yurtiçine girdiğimde, imei kaydı bulunan Note4 telefonumu kullanıyorum.


    5 yılda bir defa yolcu beraberinde telefon getirenler imei harcı ödemeden kullanabilme imkanı sağlanırsa, vatandaşlar kaçak telefon kullanma işine rağbet etmezler demiştim.


    Bu görüşüme bazı forumdaşlar muhalefet etti. 5 yıllık telefonla, hiç bir iş yapılamaz diye... Ben de 10 yıllık note4 telefonumla, youtube, facebook, instagram, whatsapp, twitter, vb gibi güç isteyen uygulamaları rahatlıkla kullanabildiğimi belirttim.


    Ondan sonra millet iyice çıldırdı. Note4 telefonun yoktur vb türünden bir sürü karalama yaptılar. Ben de note4 telefonumu yurtiçinde hala aktif olarak kullandığımı kanıtlamak için e-devlet kaydını ekledim ;


    Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı!


    Tabi e-devlet kaydını kanıt olarak sunduktan sonra, dalga geçmeler, ti'ye almalar gibi mesajlar yazılmaya başlandı. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Yani işin özeti; Vatandaşlar 5 yılda bir defa yolcu beraberinde harç ödemeden telefon getirip kullanma imkanı tanınsa, yeter de artar...


    Ama daima maksimumu isteyip de 5 yıllık telefonu beğenmeyenler var. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Bilmem anlatabildim mi ? Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 





  • Yav ne adamsın gelmişsin kaç yaşına çocuk gibi engelliyorsun . Kardeşim sen değilmiydin direnç muhabbeti yapan, kaçak göçek imei çaktırmaya uğraşan. Kuyruğun sıkışınca engeli basıp geçmişsin.


    5-10 yıl ne fark eder isteyen isediğini alsın sen telefon zaptiyecisi misin? bende de 2014 yılında aldığım ve hala çalışan Sony c3 var. Türkmenistan'da var mı böyle imei muhabbetti


    şu forumda 3-5 kişi var sürekli ortam germeye uğraşıyor.

  • Engellemiyorum arkadaşım !... Forumlar için otomatik filtre kullanıyorum.


    Senin bu forumda yazdığın mesajların benim kullandığım filtreye takılmış...


    Sadece siz değil, bu forumda onlarca yönetici otomatik filtreye takıldığı için engelli duruma düşmüş...


    Siz yazın mesajlarınızı... Her durumda ben sizin mesajlarınızı görür ve okurum. Aynı şekilde siz de, en son yazılan mesajı kimin yazdığına bakarak, yeni mesaj yazıldığını görebilirsiniz.


    Daha filtre konusunda bilgin/fikrin yok. Kalkmışsın kuyruğu sıkışmış muhabbeti yapıyorsun. Yaftalamayı ne kadar çok seviyorsunuz ? İşiniz gücünüz kolaycılık... Hemen yaftala.


    Bilgi edinmek suç mu ? Direnç işleminin ne olduğunu da öğrenirim, yazılımla imei yüklemenin sınırlarını da öğrenirim. Yani öğrendiğim bilgiler üzerinden bana olumsuz eleştiride bulunamazsın.


    Eğer imei çakılı telefon kullandığıma dair bir kanıtın varsa, buyur kanıtla. Ben de hakkımdaki eleştirini kabul edeyim. Yani hakkımda bir eleştiride bulunurken, sen geçmişte şunu soruyordun, bunu öğrenmeye çalışıyordun diye suçlama ! Suçlarsan, ben de sana "haksızlık ediyorsun" derim.


    Telefon zaptiyecisi ben değilim. Zaptiyeci olanlar; 5 yıllık telefon kullanılmaz, hiç bir iş yapılmaz diyenlerdir.


    Ben 10 yıllık telefonumla oyun hariç hemen hemen işi yapıyorsam, bunu da yazarım. yazarken size mi soracağım ?


    Konuya dönecek olursak; dediğim neydi ?


    "5 yılda bir defa yolcu beraberinde getirilen telefonlardan harç alınmazsa, kaçak telefon kullanma işleri biter" demiştim.


    Bu görüşüm birilerinin işine gelmemiş olacak ki, baya bi saldıranlar oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 1 Mart 2024; 22:30:5 >




  • Kusura bakma senin gibi her forumun köşebaşında bulunup fink atmadığım için filtre olayı nedir bilmiyorum , 5 yıldır buradayım toplasan 4-5 kişiyi ancak engellemişimdir ki onlarda alanen küfür eden ergenlerdir. Otomatik filtre uygulayacak kadar karşıt fikirlere kapalıysan forum işini bırak derdim.


    Yav kardeşim herşeyden önce kendini bari dürüst ol, genel kültür niyetine mi araştırıyordun poco f5 konusunda imei. Gelmişsin 55 yaşına kıvırmak yaşına yakışmaz .


    bak bende sony c3 var kaç yıllık. Banane kimin ne kullandığından , her telefon konusunda atlayıp gençlere boğuşuyorsun uydu forumlarından dolayı az çok saygı duyuyor insanlar girme bu toplara . Geçen sene sayfalarca senin tartışmanı okudum ,kayıkçı kavgası bu yaptığın


    bana Sony c3 yetiyor, bir başkasına iphone yetmiyorsa o benim sorunum değil , işime bakarım.

  • Harbiden bu devlete verdiğimiz vergiler haram. tcdd ve ptt içinde 55-65 yaşına gelmiş solitaire oynayıp 50-60 bin maaş alan fosiller var bunlar yüzünden bende kaçak telefon alacağım niye 32 bin devlete vergi vereyim enayi miyiz biz?


    Kaçak telefonu nasıl elde edebiliriz? eski telefondaki imei klonlama/taşıma yaparak sarı siteden yurtdışından getirilmiş telefona taşıyabilir miyiz?

  • 2023 üretimi, amiral gemisi olarak üst segmentte yer alan, kamerası 10 üzerinden 9 puan alan, pubg vs güçlü oyunların oynanabildiği ve yazılımla kalıcı imei çaktırıp kullanabileceğiniz son sistem birkaç marka/model telefon var.


    Ancak bu modellerin ne yurtiçi kayıtlısı ne de yurtdışından kaçak gireni henüz Türkiye'de yok. Türkiye'de bilinen bir marka değil zaten... Hatta marka adı bile Çin alfabesi ile yazılmış. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    HongKong'a gidenler yolcu beraberinde getiriyorlar. Fiyatı biraz tuzlu olduğu için bana uymuyor. Ama Türkiye'den kullanan birkaç kişi tanıyorum. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 


    Velhasılı; sen kerçane kerçane yazdığın için, hangi marka/model olduğunu yazmayacağım. Kaçak cep telefonu sayısı rekor kırdı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 1 Mart 2024; 22:28:27 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.