Şimdi Ara

kadjar mı yeti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. öncelikle ailemiz kalabalık olduğu için geniş hacimli araç lazım. altının yüksek olması da önemli. o yüzden bir suv almaya karar verdik.

    ailemizin ilk aracı olacak o yüzden biraz fazla ince eleyip sık dokuyorum. fakat araçta her şey olsun gibi de bir beklentimiz yok. malum cebimizdeki para belli. geniş olsun, az yaksın ve sürüş açısından gerçekten önemli özellikleri olsun yeterli.

    duster'da karar kılmıştık fakat güvenlik açısından soru işaretleri bir hayli fazla olduğu için vazgeçtik. sonrasında ekonomik olarak biraz daha rahatlayınca yeti'yi incelemeye başladım. euro ncap'tan 5 yıldızlı hem yeti hem kadjar.

    aslında yaptığım araştırmalar neticesinde skoda yeti'de karar kılmıştık ancak benzinli olması çok canımı sıktı. direksiyonun başına geçtiğimde ne kadar yakar hesabı yapmak istemiyorum. benzinli bir araçta da bu mümkün gözükmüyor. eğer dizel yeti olsaydı hiç düşünmeyecektim. yetinin cam tavanla maliyeti 75 bin olacaktı internet üzerinden yaptığım hesapla. bayi ile görüşmedim. gelecek yıl dizel yeti gelecek mi bir fikrim yok bayiye gidip soracağım ancak bayileri dolaşmaya başlamadan sizlerden görüş almak istedim.

    kadjar'ın touch paketine cam tavan koyarsalar (emin olamadım) o da 80'e geliyor. bizim bütçemizin üst sınırı tam olarak bu. araç gayet az yakıyor okuduğum kadarıyla ve dışardan bakınca beklentilerimizi karşılayacak gibi duruyor.

    ancak ikisini de yakından incelemedim. varsa kullanan arkadaşlar yorum yaparsalar çok sevinirim.

    son olarak bunların dışında şu araç da olabilir dediğiniz tavsiyeleriniz varsa sebepleriyle birlikte aydınlatırsanız sevinirim. dediğim gibi ilk kez araç alacağımız için çok bilgili değilim bu konularda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroslaw szymkowiak -- 29 Aralık 2015; 15:19:55 >







  • passat, 508, superb alın geniş araç istiyorsanız, temiz ve az kullanılmış sıfırı aratmayacak ikinci el bu fiyata rahatlıkla bulursunuz.
    Hem daha güvenli hem daha konforlu olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailby -- 29 Aralık 2015; 15:36:48 >
  • kadjar daha güncel ve dışarıdan iyi gözüküyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıfır araç alacağız.
  • Kadjar tavsiye ederim, yakın zamanda bir yakınımıza aldırttım, 1.5 dizel manuel icon donanım panorama paketi metalik renk ve stepne ile 90 bine almıştı. R Link ve Led farlar gayet güzel donanım, araç yeni olduğu için bahsedilen trim seslerinden yok, karma tüketimi 5.5 6 arası. Şehirlerarası 4-5 arası, kasarsanız 3.5'a kadar düşer. Tipi de gayet güzel, şuanda kendi sınıfında fiyat/performans olarak uygun bir araç. Skoda Yeti'nin de dizeli satıştan kaldırıldı, ayrıca satışta olsa bile bu motor EA189 kodlu, VW'nin emisyondan etkilenen hileli dizel motorlarından. Ayrıca yeti genel olarak eskiyen bir araç, ben Kadjar'ı yetiye tercih ederim şahsen.
  • miroslaw szymkowiak M kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyata bu araçlardan birini sıfırı aratmayacak temizlikte bulabilirsiniz, bir arkadaşım yakın zamanda
    2014 süperb aldı, 23.000 km'de, sunroof hariç full bir araç, araçta yok yok, çok konforlu.
    bence iyi düşünün. Hayırlı alışverişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbul_540

    quote:

    Orijinalden alıntı: Abstraction

    Kadjar tavsiye ederim, yakın zamanda bir yakınımıza aldırttım, 1.5 dizel manuel icon donanım panorama paketi metalik renk ve stepne ile 90 bine almıştı. R Link ve Led farlar gayet güzel donanım, araç yeni olduğu için bahsedilen trim seslerinden yok, karma tüketimi 5.5 6 arası. Şehirlerarası 4-5 arası, kasarsanız 3.5'a kadar düşer. Tipi de gayet güzel, şuanda kendi sınıfında fiyat/performans olarak uygun bir araç. Skoda Yeti'nin de dizeli satıştan kaldırıldı, ayrıca satışta olsa bile bu motor EA189 kodlu, VW'nin emisyondan etkilenen hileli dizel motorlarından. Ayrıca yeti genel olarak eskiyen bir araç, ben Kadjar'ı yetiye tercih ederim şahsen.

    Kadjar sınıfındaki en berbat araç şişirilmiş clio gibi Kalite olarak B Sınıfı ile ancak yarışır.

    O sizin görüşünüz, ben aracı beğeniyorum. Kalite olarak b sınıfının crossoverlarından iyi, fakat kendi sınıfındaki bazı araçlardan daha geride olduğunu da söyleyebilirim, kasislerde ve oluklarda vites konsolunun oradan gacır gucur sesler gelebiliyor, bunun dışında da kayda değer bir eksisi yok, şuanda 0 fiyatı olarak rakiplerinden uygun tipi güzel ve oldukça ekonomik bir araç.




  • Yeti sürüş olarak gayet güzel arabadır hocam tavsiye ederim.Sıfır dizel otomatik yetiler kalktı 2.el bulabilirsin.1.6 dizel otomatik az yakar.Sınıfındaki sürüş olarak en iyilerinden bir tanesidir.Yani konforu falan iyi arabadır cebede uygundur.
    Sadece dışarıdan kübik olduğu için Suv sınıfına yakışmayan bir tasarımı var .Kadjar daha güzel tabi yetiden ama Yetiyi ben tavsiye ederim kadjardan daha kaliteli bir arabadır benim fikrim.Ben yetiyi tipi haricinde seviyorum tavsiye ederim 2.el temiz dizel otomatikleri bulunur rahatçada binilir
  • kadjar ile qashqai'yi kıyaslarsan daha kolay olur işin, kadjarın bagajı 40lt daha büyük, qashqai ise görece biraz daha kaliteli geliyor bana, ben qq tercih ederdim
  • Kadjar ile Yeti arasında kalan adama Passat-508 önerenler gerçekten alemlere ibret insanlarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qashqai'nin fiyat bandı bize göre yüksek o yüzden o topa hiç girmedim.
  • yeti konusunda katılıyorum size fakat şöyle bir durum var. yeti ile alakalı bütün yazıları okudum diyebilirim. benzinli yeti de şu an için km'de şehir içi 35 kuruştan aşağı inmek çok zor görünüyor. iyi niyetli yaklaşımla 32-33 diyebiliriz. ancak kadjar hem dizel hem de çok daha az yakıyor.

    başlığı açma sebebim ise şu: yakıtına takılmayıp yeti al mı dersiniz yoksa yakıt da önemli ve kadjar yetiyi çok aratmaz mı dersiniz? veya üçüncü bir seçenek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroslaw szymkowiak

    yeti konusunda katılıyorum size fakat şöyle bir durum var. yeti ile alakalı bütün yazıları okudum diyebilirim. benzinli yeti de şu an için km'de şehir içi 35 kuruştan aşağı inmek çok zor görünüyor. iyi niyetli yaklaşımla 32-33 diyebiliriz. ancak kadjar hem dizel hem de çok daha az yakıyor.

    başlığı açma sebebim ise şu: yakıtına takılmayıp yeti al mı dersiniz yoksa yakıt da önemli ve kadjar yetiyi çok aratmaz mı dersiniz? veya üçüncü bir seçenek..

    Yetide kendini aratacak hiç bir şey yok. Kadjar hem daha konforlu hem daha az yakar hem daha büyük hem tipi daha güzel malzeme kalitesi başa baş. Sadece işçilikte yeti bir tık iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yetisi abiya yeti nedir mpv gibi duruyor
  • miroslaw szymkowiak M kullanıcısına yanıt
    Bence öncelikle alacağınız araç dizelmi benzinlimi olacak bunu bir belirleyinki karar aşamanız kolaylaşsın ki sanırım sizin gönlünüzde daha çok 0 dizel bir araç almak var.Hal böyle olunca Yeti'yi kafadan eliyoruz.Ben kendimi sizin yerinize koyarak az kullanılmış 5-10 binlerde dizel otomatik yeti önerdim.İncelediğimde çünkü ciddi anlamda hoşuma gitmişti.Hem 1.6 Tdi motor hemde dsg olması benim için büyük bir etken.Dsg konusunda çokça şikayet olduğunu biliyorum ancak 2011 yılında dsg golf almıştım halada kullanıyorum şuan 110 binde falan bir sıkıntı çıkarmadı gayet stabil çalışıyor.He bu şanzımanın sıkıntısını gören olur sana uzak dur der onada saygı duyarım.Sonuçta herkes kendi tecrübesine göre konuşuyor.Kısaca 0 alıcam ve yakıtda önemli derseniz tabiki bu seçeneklerde kadjar ön plana çıkıyor.0 alıp yakıt önemli değil yada az kullanılmış bir araçta alırım diyorsanız yeti derim.




  • anladım hocam eyvallah. dizelde bu fiyatlarda başka alternatif de yok sanırım. alakanız için teşekkür ederim.
  • suzuki sx4 baktin mi? buyuksehirde isen yedekparca da sıkıntı olmaz..
  • zaten düz vites alacağız. touch paket cam tavan eklenebilirse 80 bine geliyor. dolayısıyla tuscon bakarsak üste para kalmıyor :) benzinli almaya karar verirsek tercihimiz yeti olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurmaurer

    suzuki sx4 baktin mi? buyuksehirde isen yedekparca da sıkıntı olmaz..

    hayır hocam bakmadım. şu anda sitesinde fiyat listesi güncelleniyor diyor. göremiyorum fiyatları. yakıt ve iç hacim konusunda nasıldır hiçbir fikrim yok.
  • Trol yada ergen galiba. Cevap size değil
    Captur ile kadjar nasıl B sınıfı olabilir. Captur Clio üzerine inşaa edilmiş bir araç. Kardeşi Juke gibi. Kadjar ise Nissan QQ ile aynı platformu kullanır. C SUV bir araçtır.
    Yeti ise SUV hissi vermiyor diye çok eleştiri aldı. Doblo benzerliği de cabası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.