Şimdi Ara

Kaldırma Park eden Hanzolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekteki resmi Bakırköy Özgürlük meydanına çıkan Gençler Caddesinden çektim.Bu adamın yüzünden caddeye inip araba altında kalma tehlikesi geçiriyor yayalar.
    Bu resmiwww.iem.gov.tr ' ede ihbar olarak gönderdim şimdi.
    Kaldırımların araba park etme amaçlı değil, yayaların rahatça ve güven içinde yürümeleri için yapıldığını ne zaman anlayacak bu insan kılıklı hanzolar?

    Plakası 34 UF 3447
     Kaldırma Park eden Hanzolar







  • İyi etmişsin.
  • Lan bu araba daha dün incirli caddesinde son ses halay müziği ile geziyordu.
    Bende arkasından kemençe ile kovalıyordum
  • çok ii yapmışsın. Burdada çok var böyleleri millet bebek arabalarıyla felan yollara inmek zorunda kalıyorlar.
  • Ben de geçen cuma akşamı Suadiye'de kaldırıma çıktım. Hem de 20-25 cm vardı kaldırım. Ama iki ağacın arasına girip yayalara da yol bıraktım. Hanzoluğumla gurur duyuyorum.
  • Güzel itiraf.

    Bizde ara sokaklarda ara ara aracın yarısını yolda araclar rahat gecsin diye kaldırıma sokardık



    quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Ben de geçen cuma akşamı Suadiye'de kaldırıma çıktım. Hem de 20-25 cm vardı kaldırım. Ama iki ağacın arasına girip yayalara da yol bıraktım. Hanzoluğumla gurur duyuyorum.
  • godumun gobelleri iste ! kul hakki yiyorlar farkinda degiller ! insa hakki yiyorlar farkinda degiller ! farkindalar ama islerine gelmiyor ya da !
    İstanbulda yagmur yagar asfalttan gider araclar kaldirima park eder otobüsler duraklara girmez yol ortasinda bekler ! o otobüslerin girmedigi cep'lere kirmizi isikta taksiler dalar insanlara carpar öldürürler vs vs vs vs
  • Bu adam hiç yer bırakmamış ki yayalara. Hepimiz hanzoluk yapmak zorunda kalıyoruz istanbul trafiğinde bazen.Çünkü Istanbulda park bi sorun, trafik bir sorun ama burda yayaların hakkı gaspedilmiş.
    Ceza gider adresine, aklı başına gelir.
  • 10 cm, 5 cm değil, her türlüsü yasak olmalı. Park sorunu varsa tabi park yeri yapma da belediyelerin görevi.
  • Hanzo candır
  • park sorunu olduğu için yapıyorlar bunu ama bence en azından yayalara yer bırakılmalı bu herif çok abartmış bari tek lastiğini çıkarsa idinde yayalara yol kalsa idi herif hepsini kaplamış yahu
  • Bunu resimleyip gönderdiğimizde işleme alıyorlar mı Kİ?
  • ne demişler; bir ülkenin kaldırım yüksekliği, o ülkenin medeniyet seviyesini gösterir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Ben de geçen cuma akşamı Suadiye'de kaldırıma çıktım. Hem de 20-25 cm vardı kaldırım. Ama iki ağacın arasına girip yayalara da yol bıraktım. Hanzoluğumla gurur duyuyorum.



    allahım yarabbim!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Ben de geçen cuma akşamı Suadiye'de kaldırıma çıktım. Hem de 20-25 cm vardı kaldırım. Ama iki ağacın arasına girip yayalara da yol bıraktım. Hanzoluğumla gurur duyuyorum.



    allahım yarabbim!!!


    aynı kaldırıma era'yla çıkan muhteremler var ki kendileri şu anda şehzadebaşı camiinin alt tarafında yani unkapanında ayvaz ustadan pilav yemekteler.

    sabah ezanından önce şehzadebaşına gider camiyi imamla birlikte açarlar.




  • İyi de güzel kardeşim,benim evimin önündeki sokak bir aracın zor bela geçtiği dar bir sokak..Evimin garajı var ancak 7 araç alıyor..Yan apartmanda ki bazı denyolar bizim garaja parkediyor,o kadar da not yazdım araçlarına nafile..Ben eve 23-23.30 arası gidiyorum ve haliyle bana garajda yer kalmıyor..E sokağa bırakamıyorum,sokağa sokak boyunca bırakılmıyor zaten,sokağı geçip caddeye bıraksam 10dk. yürürüm,onu geçtim caddeye bırakmak istemiyorum çünkü sakat..Eee bende mecbur kaldırıma çıkıyorum başka çarem yok..Her kaldırıma çıkan da hanzoluğundan yapmıyor,mecbur kalıyor..
  • Şikayet edin belediye'ye bakın görün Motorsiklet dahi koyamaz emin olun tecrübe sabit ben gördüm motorsiklete dahi ceza kestiler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brujeria35

    Şikayet edin belediye'ye bakın görün Motorsiklet dahi koyamaz emin olun tecrübe sabit ben gördüm motorsiklete dahi ceza kestiler....

    O belediyeye sorarım geçen sene yanımıza dikilen binaya garajı olmamasına rağmen nasıl ruhsat vermişler!!Hani şart tı garaj?Hani verilmiyordu ruhsat?Adam geliyor benim garajımı zaptediyor!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dranov

    İyi de güzel kardeşim,benim evimin önündeki sokak bir aracın zor bela geçtiği dar bir sokak..Evimin garajı var ancak 7 araç alıyor..Yan apartmanda ki bazı denyolar bizim garaja parkediyor,o kadar da not yazdım araçlarına nafile..Ben eve 23-23.30 arası gidiyorum ve haliyle bana garajda yer kalmıyor..E sokağa bırakamıyorum,sokağa sokak boyunca bırakılmıyor zaten,sokağı geçip caddeye bıraksam 10dk. yürürüm,onu geçtim caddeye bırakmak istemiyorum çünkü sakat..Eee bende mecbur kaldırıma çıkıyorum başka çarem yok..Her kaldırıma çıkan da hanzoluğundan yapmıyor,mecbur kalıyor..


    Gece hadi neyse. gece 11den sonra parkedip sabah gidiyorsunuz. Ama bu araba gündüz parketmiş durumda.

    Sizin de yapacagınız garaja kapı sistemi koymak. Ve uzaktan kumanda ile açılmalı. Tabi anahtarı komsulara vermeyin




  • Arkadaşlar,
    Sormak istediğim soru, diyelim ki otomobilin biri kaldırıma park edilmiş ve kaldırımı işgal etmiş. Adamın biri de tam onun yanında, caddeye sandalyesini atıp çay içiyor. Sizin geçeceğiniz yeri de bu adam sandalyesi ile kaplamış. Vereceğiniz tepki ne olur?

    Ya da şöyle diyelim;
    Diyorsunuz ki, park edecek yerim yok diye başkalarının hakkını yiyorum ve onların canı benim malımdan ya da 10 dakikalık yürüme mesafesinden daha değersiz. Peki aynı mantıkla, aç kalan bir insanın sizin evinize girip eşyalarınızı çalmasına ses çıkarmanız saçma olmaz mı? Ne de olsa adamın parası yok ve sizin malınızı çalmaya mecbur bırakılmış.

    Değer verdiğiniz şeye öncelik veriyorsunuz. İnsan hayatına ve insan için olan kurallara önem veren insan kaldırıma park etmez. Bunun hiçbir mazereti de olmaz. Eğer park yeri bulamıyorsanız, gidip paralı otoparka park edersiniz. Paranız yoksa ve paralı otoparka park edecek kadar paranız yoksa, o araca akaryakıt koyacak kadar paranız da olmamalıdır. Eğer varsa, ikisine de olmalıdır. Hiçbir şartta bir insan hayatını riske sokma hakkını kendinizde görmek doğru değildir. Eğer sizin yaşlı aile bireyleriniz yola inmek zorunda kalırsa ve bunun nedeni de bir başkasının arabasını güvenli bir şekilde park etmesi olursa, sanırım söylemek istediklerim daha net anlaşılır.

    Saygılar...




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.