Şimdi Ara

Kamera gündüz çalışıyor gece çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimin çevresine bir adet ip kamera bağladım, kayıt cihazı ve ip kamera hikvision yalnız güvenlik kamerası gündüz çalışıyor,ancak gece çalışmıyor, kameram 12 volt ile çalışan bir kamera yaklaşık 80 metre cat6 kablosu üzerinden elektrik verdim acaba sorun nedir, kendi düşünceme göre gece modu devreye girince güç mü yetmiyor, adaptörüm trafo 12 volt ve 15 amper sorunu nasıl çözebilirim, teşekkürler?



  • Merhaba, kameranız akım gücü yetersiz kaldığından dolayı gece moduna geçemiyor. Amper metre ile ölçüm yapabilirsiniz belki gece modunda arıza vardır o ihtimal de var. 40-50 metre civarına switch koyarak dağıtımı tekrar yapmalısınız.

    İyi günler
  • Enerjiyi galiba poe enjektör ile Cat6 kablosundan gönderdiniz.
    DC akımda uzun mesafede voltaj düşmesi kaçınılmaz ayrıca gece modunda üzerindeki led'ler devreye girince (çekeceği akım 1-2 kat artacaktır) yeterli akım çekemeyeceği için kapanması çok normal.
    Çözüm güç kaynağını kameraya yakın bir alana koymak yada ayrı bir kablo ile enerjiyi çekmek ama en iyisi modem adaptörleri gibi küçük bir adaptör alıp 2a yeterli olacaktır. Takıp sorunsuz kullanmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.