Şimdi Ara

KAMİLKOÇ Şoför Rezaleti !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
32.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Güzel Farklı bakış açısı ile düşünmüşsün iyi niyetli arkadaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık nereye gidiyor sorusunun bir başka cevabı !!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle gidip boks veya kickboks eğitimi almanı ve birazcıkta yürek kavurma yapıp yemeni tavsiye ederim burası türkiye annenin başına daha korkunç birşey gelebilirdi maazallah yorganın altına saklanıp bunu yazmış gibisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 17 Ocak 2019; 6:12:49 >
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    İlla ölmek gerekiyor yani ortada bişey yokmuş!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürtememişki konu açmış. öyle adamlar dengesizdir, çakı bıçak sopa , kafa da bonzaili, kavga olduğunu gören diğer şöförgiller ailesinden familyaları da gelirse, otobüs çarpmışa dönersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu eşkıya. Kamil Koç da aynı diğer şirketlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Bu mesaj silindi.
    Bu firma deyip iftira atmanız çok yanlış Özür dilemelisiniz
    Bu pislik olay Metro firmasında olmuştur internetde araştırabilirsin
    Seyahatlerinizden kurum firmalarını tercih etmeliyiz dışarıdan fason otobüs çalıştıran firmalarda denetimsizlikten dolayı bu tür
    pislik olaylara şahit oluyoruz
  • Hocam geçmiş olsun, size ve annenize bir şey olmaması en önemlisi, bundan sonra sosyal medyalardan kamil koç hesabını da içeren bir şekilde mesaj atmanız faydalı olabilir. Olabildiğince bu yaşanılanları paylaşın ve insanlara ulaştırmaya, anlatmaya çalışınız. Ne denli bir soytarı ile karşılaştığınızı pek çok kişinin görmesi, onlarında bir umut kendilerine çeki düzen vermesi için önemli bir adım olabilir.
  • Bencede şikayet var com a yaz. Kamil koç un merkezine şikayet dilekçesi yaz. Kamera kayıtlarının incelenmesini istiyorum gerekirse avukatimla savcılığa basvurucam de biraz g..tleri tutussun. Kaç tane var böyle manyak. Geçmiş olsun tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frene bassa 3-5 sn lik bir gecikme olacak altı üstü. koca otobüsü durdurmaya zamanın yok, ama durdurup camı açıp laf atmaya, inip adamın üzerine yürümeye zamanın var.

    Bunlar otobüsü sürüyor - yönetiyor diye kendilerini kral sanıyor. ..
  • Çağrı merkezine açılan kayıtlar inanın hiç umurlarında olmuyor. Bende geçen sene otobüsten indikten 2dk sonra, kulaklığımın arabada kaldığını fark ettim. Çok endişelenmedim, çünkü ben ataşehir durağında inmiştim ve benen başka kimse oturmayacağınıda adım gibi biliyordum. Esenlere gidene kadar kulaklığımı görevli alabilir diye düşündüm. Ardından hemen çağrı merkezini arayıp görevlinin kulaklığımı oradan almasını rica ettim. Ulaşacağız vs.. dediler 6 saat falan ses çıkmadı. Ardından beka aradım ve kulaklığımın söylediğim yerde olmadığını söylediler.
    Benim tahminim ya hiç oralı bile olup araçtaki cep tel. aramadılar. Yada görevli benim kulaklığın fiyatına baktı söyle bir internetten. Sonra cebe attı. Ondan beri arkadaşları kullanmıyorum. Tavsiye de etmiyorum kimseye.
  • gelişme olmadı mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-280666920

    gelişme olmadı mı
    Hergun firmayi ariyorum ama cevap alamiyorum. Size donus saglanacak diyorlar. Dilekce veya mail ile de basvuru yapmak istedigimi soyledim ama mevcutta acik bir kaydim oldugu icin gerek yokmus ona..



    Biraz once karakolu arayip bilgi aldim bu arada.. olayi kisaca anlattim. Benim ve soforun ifadesini alip savciliga yollasalar bile ortada darp olmadigi icin takipsizlikte kalir ve sonuc alamayabilirsiniz dedi adam acik acik. Keske kendimi savunmasaymisim dedim ben de... Karakoldaki polis memuru bile malesef her onune geleni işe aldiklari icin bu tip durumlar olabiliyor dedi..



    Neyse kisaca firmadan gelecek olan cevabi beklemek zorundayim...



    İlgi gosterip cevap veren herkese de ayri ayri tesekkur ediyorum. 1 kişinin bile dikkatini cekebilsem yeter bana.. ki bu konu 20 bin küsür kere tıklanmış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah korusun kardeşim iyi sabretmişsin en iyisini yapmışsın ben yapamazdım herhalde tekme tokat girerdim adama. Bende metro yu şikayet ettim sırf wifi yi kapattılar diye muavin barut gibi kimse arabada bişe soramıyor falan samsun hopa ya giderken. şikayetvar.com a şikayet ettim merkezden aradılar anlattım detayları bunları şikayet ede ede bitirebilirsiniz başka türlü bitmezler sanki adamı silah zoruyla otobüs kullanıyor gibi.
  • Kamil koç mu? Benim içinde orijinal htc şarj aletim ve ep630 kulaklık dahil 200 liralık malzeme dolu çantamı Ankara'da başka yolcuya veren şerefsiz hostu tutan, haftalarca mağduriyetimi gidermeyen, Eskişehirden memlekete geri dönerken Ankara merkezlerine şikayet ettiğimde bana sadece 50 lira gönderen komik adilerle dolu firmadır. O parayı da zor bela aldım adamlar haftalarca bana dönüş bile yapmadılar! Kesinlikle bu adamlar yardımcı olmazlar onlardan adam akıllı bir cevap da gelmeyecektir ben şimdiden söylüyorum. Nerelere başvurabilirseniz başvurun kamera kayıtlarına el koydurun sildirmesinler manevi dava açmaya kadar gidin bu adamlarda hakkınızı asla bırakmayın hocam.
    Öküzlere bak sanki yolda fare kedi gibi bişey var da arabayı durdurmaya tenezzül etmiyor! Çok geçmiş olsun anacığımın ellerinden öperim iyi akşamlar.
  • Kamil Koç'un şoförleri biraz başına buyruk. O adama dokunacaklarını sanmam. Pamukkale, Nilüfer, Uludağ gibi firmaları kullanıyorum daha kibar ve temiz çalışıyorlar.
  • Bu ülkede minibüs,taksi,otobüs,kamyon,kamyonet,servis şöforleri terörü bitmedi bitmeyecek ne zaman düzeleceğini görecez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.