Şimdi Ara

KAMİLKOÇ Şoför Rezaleti !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
32.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eey şoförcüğüm senin yaşlı anan aynı şekilde olay yaşasa ve senin gibi tepki veren şoförle karşılaşsan ne yaparsın çok merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAyaar -- 16 Ocak 2019; 16:58:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi bildim bileli kamilkoç ile gidip gelirim memlekete. Gerçekten de kabin görevlileri işini üstünkörü yapıyor. Özellikle otobüs içi ısı ayarını beceremiyorlar ya cama koyduğum koluma önden sigara içiyor (şoför beyefendi arada camını açtığı için) ya da sıcağı açıp terletiyorlar. Ayrıca şimdiye kadarki bütün şoförler yolculuk esnasında camını açıp sigara içtiler. Kalitelerini geliştirebilirler gerçekten.
  • Şikayet edin. Sanki sigarasiz duramiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    Bu mesaji yazdigin Adam da sana bişey dememis forumdan cikarma sinirini sonra otobusteki adama gecicek sinirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık böyle durumlarda ya sesini çıkarmayacaksın ya da sonuç ne olursa olsun gireceksin kavgaya. Şikayet etsen ne olacak sanıyorsun. Adamın haberi dahi olmayacak. Dava açsan birşey çıkmaz hatta hatalı duruma bile düşebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Hocam firmaya şikayet etmeden keşke hemen firmanın ismini bağırarak yazmasaydınız. Önce firmaya şikayet edin eğer gerekeni yapmazlarsa ismini isteidğiniz gibi karalayın.
    O iş öyle değil, şahış kadar firma da suçlu.
  • Kamera kayıtlarından polise şikayet et kamilkoç'a ceza kesilir, onlarda cezayı şoförden keser. Yaya yolunda yayaya yol vermemekten falan...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her yerde paylaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın size karşı tutumu yanlış firmaya şikayet et ancak şöyle bir durumda var tır,kamyon,otobüs özelliklede tır ve kamyonu durdukmak kolay değil arkalarında yeri geliyor 27-28 ton yük oluyor araçla dorseyle birlikte 42 tonluk bir aletin otomobil gibi davranmasını beklememek lazım ancak yayalar ve araçların %90'ı bunun farkında değil zaten bütün sıkıntıda bundan doğuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KamilKoç'ta cıvıdı iyicene. 5-6 sene önceki KamilKoç değil. Uzun yol diye şoförün araç kullanırken sigara içmesi mi dersin? Gereksiz ve keyfi yere sigara molası için durmaları mı dersin? (sırf şoförler için) çoğu muavinin hödük gibi hö hü ha hu diye konuşmasını mı sayayım? Hangi birini sayayım?

    5-6 sene öncesine kadar KamilKoç'la yolculuk yapmak lüks zannederdim şimdi diğer firmalardan farkı kalmadı el mecbur kullanıyoruz yapacak bir şey yok.

    İşini severek yapan şoförleri ve muavinleri tenzih ediyorum ama geneli böyledir.
  • Bi tanıdığım bi ara mecbur kalıp şehirlerarası otobüs firmasında şoförlük etti ve ilk fırsatta işi bıraktı ve şoför ve muavinler için dediki " bunların alayı hırsız ve namus haini~ gerçekten en şerefli şekilde yapılması gereken bu meslekte insan denen varlıktan nasibini almış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten burasıda kanada hakkını ara kardeşim,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Online sikayet var . Google 155 online ihbar yazin çıkar.. Kamil koç a yazin. Otobuslerin dernegi vardır. Oraya yazin. Cimere de mutlaka yazin.

    Alıntıları Göster
    Cimer ve şikayetvar'a bu akşam yazacağım. Yarın da Şerifali terminaline gidip kamera görüntülerini talep edeceğim bulunsun diye. Umarım verirler.. Derneği araştıracağım.
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    yol yokki ortada orası tesis
  • SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    hocam kamera görüntülerini sana vermezler imkanı yok
  • İstanbul'dan gelmek ya da oraya gitmek için otobus firmalarını tercih etmemeye çalıyorum.
    Hizmet düşük
    personel vasat
    Yolculuk aşırı uzun

    Annenizi Sabiha Gökçen'e götürüp

    Oradan BBBus İstanbul-Bursa hizmet alabilirsiniz. Personel ilgili otobus rahat 1 saat 15 dk yolculuk sürüyor bilet 35 lira.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    hocam kamera görüntülerini sana vermezler imkanı yok
    Bugün müşteri hizmetlerini arayıp kayıtların ne kadar tutulduğunu sordum cevap vermedi bu soruma. Belki 2 gün sonra mevcut kaydın üzerine kayıt yapıyorlar bilemiyorum ki ben bunu.. Elimdeki tek kanıt oradaki görüntüler.. Muz cumhuriyetine benzer bir ülkede yaşadığımız için onlara bile güvenmekte şüphelerim var zaten !!
  • en son 2015 haziran da bindim kamil koça şoförü elinde telefon kadının biriyle +18 sohbet ediyor yoldayken bir daha firmanın önünden geçmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil Koç firmasının kurumsallığı yıllar ilerledikçe azalıyor. Sanıyorum dışardan franchise çalışan çok otobüs var. Bu da kaliteyi düşürüyor haliyle. Hoşgörü,güleryüz,kalite için Pamukkale Turizm firmasına bakacaksınız. Geçenlerde Ankaradan Denizliye otobüs bileti bakayım dedim Pamukkale daha pahalı olmasına rağmen bilet bulmak zor kamil koç daha ucuz olmasına rağmen bilet bol. Geçen aylarda pamukkale konkordato ilan edecek seviyeye geldi yolculardan inanılmaz destek mesajları geldiğini gördüm. Yani kamil koç'u gözünüzde o kadar büyütmeyin.Seçeneğiniz varsa pamukkale kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 16 Ocak 2019; 21:3:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.