Şimdi Ara

Kamiq 1.0 dsg yakıt tüketimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Ahhh ah hanım Octavia istemedi nasıl içimde kaldı anlatamam. Kadınların yerden yüksek araba sevdasına Octaviadan olduk :) Hoş 1.0 tsi elite vardı o yüzden belki uzun vadede 1.5 daha memnun edebilirdi. Ama Skoda bakıyorsanız kesinlikle Premium bakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Orası öyle tabi. Hanım her gün Kabaoğlu Umuttepe yapıyor hem motor ısınamıyor hem yokuş var ortalaması 7.1 di en son. Toyota sevdasına aldık atmosferiği de bakalım nerede tak diyecek. Kamiq 1.0  dsg yakıt tüketimi  En azından kredisi bitsin sonrası kısmet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt

    O kısa mesafe için tüketim gayet iyi. Dizel de olsa az yakacağını sanmıyorum.


    Toyota sevdanızla araçtan beklentiniz pek örtüşmüyor. Toyota seven genelde sağlamlığına, servisine, güvenilirliğine bakar. Sürüş keyfi, yalıtım vs genelde vasat olur toyotada. Ya bu sevdadan vazgeçin ya da bunları dert etmeyin :)


    Her motorun kendine göre artısı eksisi var. Atmosferiğin en güzel yanı nispeten sağlam ve ucuz olması. Mazda almadan önce lexus is 2.0 turbo alma niyetim vardı, vavacarstan rezerve yaptım. Toyota kaya'dan servis geçmişine baktırdım. Motorda yağ kaçakları vs tespit edilmiş. İşlem yapılması gerektiği söylenmiş. İşlem yaptırmadan aracı vavacars'a vermiş. Sıfır alınsa sıcak bakarım ama ikinci elde geçmişini bilmediğin turbo benzinli araç almak tr'de bence riskli. Sert kullanıma daha hassas bu motorlar. Haftasonu 408 sürdüm, motorun sesi bile güven vermedi bana.





  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Hacim çok önemli değil fakat turbo benzinliler atmosferiklere göre az yakar bana kalırsa


    Kamiq 1.0  dsg yakıt tüketimi

    1.5 TSI her gün dur kalk trafikli tüketim böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Tam bahsettiğiniz sebeplerden dolayı Toyota seçtim tekrar. Tekrar da şu sebeple; hanıma ailesi üniversitedeyken 2016 Yaris aldılar, oradan düştük bu sevdaya 3 sene türlü işkenceye maruz kaldı canavar gibiydi. Keleşlere takasa verdik Kamiq'i alırken. Türkiye'de servislere güvenemediğimden ve kafam rahat olsun diye aldım Toyota'yı. Bazı kusurlarını da bilerek aldım zaten ama her gün iyiki almışım diyorum. Tek keşkem Flame X-Pack almamak oldu ama bu sefer de 45 yanaktan dolayı bu kadar konforlu olmayabilirdi. İşte türlü soru işaretleri var ama ben yine de memnunum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı açtığımdan beri , 1,5 sene geçmiş.Arabamla 15000 km yi bulmuş durumdayım. Genel anlamda çok memnunum kamiq'den.Ben yakıtta 7 litrenin altını hiç görmedim.Şu anda istesem değiştirebilirim ama elektrikli olayı skoda ya gelene kadar bekleme kararı aldım. Kamiq almak isteyenlere tavsiyem premıum paket almaları, elite paket çok boş.



    Kamiq 1.0  dsg yakıt tüketimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 28 Mart 2023; 9:14:9 >




  • kamiq 1.0 elite paket sahibiyim maalesef premiuma göre boş kalıyor .

    ben yakıt tüketimine odaklanmak istiyorum. ankara yozgat arası ve ankara şehir içi karışık 1000 km yakın yaptım 6,2 lt ortlamam ki bunu depoda da teyit ettm diyebilirim. şehir dışında sakin kullanım ile yer yer 130 km/h hıza çıkarak ama 80 km altına düşmeden kullandım. şehir içinde ise ara sıra vitesi S moduna aldım vitesi, yoksa devir düştükçe hızlanmak için daha çok yakıyor namıssız. şehir içi ortalama 40 km civarıydı...


    şehir içi ortalama 20 km civarı iken 1,6 tdı leonumuz ile karşılaştırdım ve 1.0 tsi ort 8,5 lt, leon ise 7,5 lt yakmış. benzinli araçlar yavaş kullanmaya gelmiyor :)

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.