Şimdi Ara

Kapı Girişi İçin Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apartman dairesi: Dairenin kapı girişine kamera koymak istiyorum.

    -Wifi veya ethernet kablo girişi olması yeterli.
    -Hareket algıladığı zaman resim çekip telefonuma göndermeli.
    -Hareket algıladığı zaman video çekmeye başlamalı ve bu videoyu kamera üzerindeki hafıza kart takacak yer dışında bir yere kaydetme özelliği olmalı. (Cloud değil.)

    En önemli özellik sanırım bu. Tüm kameralar kendi üzerinde hafıza kartı takılacak bir yere sahip. Buradaki hafıza kartına kayıt yapıyor. Hırsız geldiğinde hafıza kartını çekip götürürse ne olacak diye düşünmemiş mi bu kamerayı yapan insanlar ? Cloud kayıt özelliği olan kameralar var. Bandwith ? Ülkemizde upload limiti böylesine kötüyken cloud kamera kaydını ne yapayım ? Üstelik çoğu kamera markasında cloud için ücret ödemek gerekiyor. Video ve resim kayıtlarını harici bir şekilde depolayacak çözüm arıyorum.

    -Ek olarak da kapıdaki kişi ile sesli konuşma özelliği olabilir. ama olmazsa olmazım değil.Önemli olan hareket algıladğında kayda başlaması, telefonuam gelen kişiyi bildirmesi ve kayıt yeri olarak evimdeki bir yere kayıt imkanı. Hafıza kartı modülü çıkartılıp kapının iç kısmına alınabiliyor mu bilmiyorum.







  • Merhaba, bilgilerinizde eksik/yanlış kısımlar mevcut.

    Öncelikle kameranız ip/network de olsa AHD de olsa kablo ile kayıt cihazına bağlanıyor. Kayıt cihazının içinde bulunan Harddisk'e kayıt yapılıyor. Kameranın üzerinde bulunan SD kart girişi NVR kullanılmadığı durumlar için yapılmış ve kart çalınırsa kayıtlar da gider elbet.

    İstemiş olduğunuz özellikleri Hikvision'ın küp kameraların da elde edebilirsiniz. Forumda inceleme konusu vardı işinize yarayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aradığınız gibi bir ürün bulabildiniz mi,
    Benzer özelliklerde bir cihaz aramaktayım bende.
  • rsezen R kullanıcısına yanıt
    Hikvision aldım H265 memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.