Şimdi Ara

kapı içine su alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ön kapıdaki hoparlörlerde sorun vardı ankaradaki isim vermek istemiyorum herkesin tavsiye ettiği güvenilir bir arkadaş sağolsun bu problemi çözdü yanlız bu problem çözüldükten bir ay kadar sonra sağ hoparlörüm patlak sesler gelmeye başladı ben yine anfiden yapıyor sanıyordum bugün açtım baktımki hoparlör baya su almış çürümüş ve dibinden ayrılmış. Daha önce bir kaç kere daha kapıları söktürmüştüm öncesinde hiç su alma belirtisine rastlamamıştım. Dün gece yağmur yağmıştı ve fotoğraflarda da göreceğiniz üzere sunta dahi ıslanmış. Bu bir montaj hatasımıdır sizce

     kapı içine su alması

     kapı içine su alması

     kapı içine su alması

     kapı içine su alması







  • Daha önce de kapı açılıp takıldığı için yorum yapmak zor. Daha önceden fiillerde sorun olmuş ama yağmur olmadığı için fark etmemiş olabilirsiniz. Kapı fitillerini kontrol edin bir. Birde dediğiniz yerde montajda izolasyon kullanmadılar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce açanlar arasında baya zaman farkı var 8-9 ay gibi ama en son açıldıktan yaklaşık bir ay sonra bozuldu hoparlörler.hem önceden su alsa suntada belli olurdu diye düşünüyorum??
  • 8-9 ayda mutlaka ya yağmur ya yıkamada sorun yapardı bence. En son açıldığında kontrol ettiniz değil mi hoparlör ve suntayı, eğer son montajdanmış sonra bu olduysa direk gidin montaj yerine

    Suyun nerden girdiğini bulabildiniz mi?
    Montajda sorun olacak ne olabilir onu bulamadım ben montajda kapı oturmamış olsa kapı oturmadığında iç kısmı oturmuyor onda da su almaz tıkırtı vs çok olur duyarsınız onu da. Kapıyla gövde arasında bi kanal var kabloların vs geçtiği ona bi bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.