Şimdi Ara

Karak - Norn Guild Bushido Destruction

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkeze..

    Oyuna tekrar dönüş yaptık.

    Karak Norn ve Karak Azgal birleşti. Destro. online sayısı ile hükmünü sürmektedir. Bizde her zaman ki gibi Destro tarafındayız. (Server Karak - Norn)

    Guild ismi Bushido dur.

    iletişime geçmek isterseniz. Oyunda ; Ismetto - Arabeni - Duchesss - Votka ile bağlantı kurabilirsiniz.



    Guildimizin Alliance olduğu diğer guildler online sayısı yüksektir. Senaryo veya Rvr de parti bulunabiliyor. Elimizden geldiğince eski ve tecrübeli oyunculara ulaşmaya çalışıyoruz. Şu an sahip olduğumuz üyeler tecrübeli ve yüksek ranklara sahip oyunculardır. Bu tabiki ayrı bir zevk veriyor. Bir çok kez guild kurmayı denedik. Malesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Fakat bu sefer farklı belkide serverin en vahşet saçıcı partilerini çıkarabiliyoruz. Katılmak isterseniz veyahut oyuna yeni başlamışsanız yardımlaşma guild içerisinde şu an çok iyidir. Yaş ortalaması 18 ila 37 arasındadır. Hangi oyunla ilgileniyorsanız. İyi eğlenceler...







  • Merhabalar Diablo2 dışında çok fazla tecrübem yok ancak fantastik edebiyata çok meraklıyım.Oyunu trial indirdim ve yarın CD yi satın alacağım.Oyun içinde sizinle nasıl iletişime geçebiliyorum?
  • Bushido ve Moonlapse guildleri birleşti. Oyunda Duelme - Ismetto - Skakka ile irtibata geçebilirsin. Fakat guild yabancı ağırlıklıdır. Yeterli sayıda Türk olmadığı için birleşmeye karar verdik.


    Şu komutuda kullanabilirsin : " /ad any 1 Recru. Moonlapse Guild? " yazdığında o an online olan kişiler sana yardımcı olabilir.
  • hala onlinesınızdır inş. haftaya üni sınavı bitiyor ilk iş hemen gelmek olucak =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.