Şimdi Ara

Karamahmutoğlu: Zafer Partisi Mülteciler Konusunda Yalnız Bırakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Habertürk TVyoutube
    Habertürk canlı yayınını YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Doğru ve tarafsız haber izlemek isteyenlerin ilk adresi olan Habertürk’ü YouTube kanalımızdan canlı olarak takip edebilir, Türkiye ve dünya gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Son dakika gelişmelerini, yaşanan sıcak olayları, önemli gündem maddelerini en hızlı ve doğru olarak canlı yayın kanalımızda takip edebilirsiniz. Konusunda uzman konukların değerlendirmelerine de yine canlı yayın sayfamız üzerinden HD olarak takip edebilirsiniz. Haberturk TV YouTube Kanalına Abone Ol ➤ http://hbr.tk/QNhqSs ➤ https://twitter.com/HaberturkTV ➤ http://www.haberturk.tv ➤ https://facebook.com/HaberturkTV ➤ https://instagram.com/HaberturkTV ➤ https://youtube.com/HaberturkTV ➤ https://www.tiktok.com/@haberturktv #HabertürkTV #Habertürk #Haber #Gündem #habertürkcanlı #sondakika
    https://www.youtube.com/watch?v=xRDFIo9GWQ0



    - Zafer Partisi Mülteciler konusunda diğer partiler tarafından yalnız bırakıldı.


    - Biz sağ bir parti değil merkez bir partiyiz. Ülkenin kurucu değerlerini savunmak aşırı sağ değildir.


    - Dün aşırı sağ ile ilişkilendirilen AFD bugün Almanya'nın ikinci büyük siyasi partisi haline gelmiştir. Bunun yanında Almanya'da yeni kurulan aşırı sol olarak görülen bir partide yüzde 6 aldı ve mülteci karşıtı.


    - Türkiye'de işte böyle bir Türk Sol'unu özlüyorum. Vatanının değerlerini savunan bir sol.


    - Biz onları entegre edemeyiz , onlar bizi asimile eder. Sayıları 13 milyon ve girişler hala devam ediyor ve nufus artış hızları çok yüksek.


    - Eğer yüksek oy alırsak diğer partiler Türk Milliyetçilerinin dile getirdiği sorunları artık gözardı edemezler , hasıraltı edemezler.


    - Biz ırk üzerinden Türkçülük yapmıyoruz , vatandaşlık üzerinden yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes gözümüzde Türktür.


    - Vatandaş olmayan kişiler belediye hizmetlerinden daha pahalı yararlanacak , bu sayede İstanbul mülteci ve kaçaklar için bir cazibe merkezi olmaktan çıkartılacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Mart 2024; 2:59:45 >







  • +1 oyla destekliyorm

  • Güncel

  • Yerelde zafere oy vereceğim. Koyunların peşinden gitmem. Düzenin partilerinden kurtulmak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer Partisi bu konuda yalnız bırakıldı. Zafer Partisi yerine ülkeye sığınmacıları dolduran yaşadığımız bu günlere sebep olan Davutoğlu'na ve "uluslararası hukuk kanzi" edebiyatı yapan Babacan'a destek verildi.

    Akp nin karşısına geçip eski akp liler ile akp nin yolundan yürümeyi tercih ettiler. Eski akp lileri meclise soktular vekil verdiler. Türk siyasi tarihinin en büyük kazıklarından birini attılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nol'du! Hani AKaPeliler dışındaki seçmenler farklıydı? Yıllardır karşı taraftaki seçmene her türlü hakareti ettiniz, siz ise sizin taraftaki seçmenin farklı olduğunu iddia ediyordunuz. Karşı taraf vatanı düşünmez diye iftira atıyordunuz. Sizinkiler de mi düşünmüyormuş....vah vah, insan utanır bu sözleri söylerken, yalnız bırıkılmışlarmış. Sahi sizi yalnız bırakan seçmenler kim acaba? Çoğunluk olduğunuzda aslan kesiliyordunuz. Yalnızlığa doğru sürüklenirken paniklemeye korkmaya mı başladınız? Bu forumdaki son 10 yılı hatırlıyorum da, neler atlatmışız neler, devesa bir kitlenin saldırılarına karşı "yanlız bırakılıp" nasıl ayakta kaldık, şaşırmıyor değiliz....



    Fazla ağlamayın; yalnız kalmak iyidir, realist düşünme yeteneğini geliştirir ve güçlenmeyi pekiştirir!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Mart 2024; 22:42:29 >
  • Toplum adeta uyutulmuş gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.