Şimdi Ara

Kasım'da da Araç Almayın. Daha Çok İndirim Gelecek. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
15.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada Skoda'yı tebrik etmek lazım. ÖTV indirimi kapsamına girmeyen araçlarda da indirim yaptı. Ve eski fiyatlarla yeni fiyatları karşılaştırmalı yayınladı.
    Mesela dizel otomatik prestige de 13 bin indirim yapmış. Demekki kendi kârlarından kısabiliyorlar. Ve kârlar çok yüksek.
    Kasım'da da Araç Almayın. Daha Çok İndirim Gelecek.
  • Şimdi bayilerin ellerinde doların 6-6.5 olduğu zamandan kalan stokları var önce onları birilerine satmaya çalışıcaklar stokları eritirlerse şimdiki dolar kuru bu seviyelerde kalırsa yeni maliyetler de yüzde 20-25 düşer. Bu sebeple yeni stoklar daha ucuzlar. Diyeceğim o ki beklemek en mantıklısı daha fiyatlarda düşüş olacak. Belki bir kaç ay satışlar bu şekilde giderse ÖTV kalıcı olarak düşebilir. Herşey talebe arza bakar. Hoş bana göre sıfır d segmenti full dizel otomatik arabaya 150 binden fazla vermem. Benim maksimum vereceğim gözümdeki değişi bu miktar, fazlası balon.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari_ocb F kullanıcısına yanıt
    1.4tsı 125hp tredlıne manuel passat ıcın 116bın ve 124bın tl teklıf aldım. Comfortlıne kalmamıstı. Istanbul altur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından sonra fiyatlar yükselecek bence araç alacaklar ellerini çabuk tutsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbrsgn

    1 ay önce o kadar alma dememe aldırmayan arkadaş tuscon elite dizel otomatik aldı. 196 bine.

    Şimdi aynı bayi 170 liraya aynı arabayı veriyor.
    hocam yanlış anlamayın ama beter olsunlar, böyle böyle zengin olur firmalar, insanlar topluca hareket ettiklerinde yapabileceklerin farkında olsalar, bu araç fiyatları bu halde olmazdı zaten
  • bencede fiyat indi diye halkin ragbet etmemesi lazim....satamadiklari surece surekli indirime gidilecektir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısınız. Şu an 2013 focus kullanıyorum. Gayette yetiyor bana. Sıfır alma gücümde var çok şükür ama mantığıma ters geliyor. Süzülmeye alışmış millet. Kendime düşeni yapıyorum ama çare olmuyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akula06

    kredi faizleri bu seviyedeyken kimse bu indirimlere bakarak araba almaz. ötv komple kalkacak ki araba satışları patlasın, devlet kdv den yolunu bulsun, ama o kafa yok bunlarda
    Aynen öyle hocam ötv kalkacak KDV faizden para kazanacaklar başka türlü almanın mantığı yok ötv kaldırmıyorsan bile %5 bilemedin %10 ötesi resmen yancılıktan çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Hiç de uygun değil bence. İkinci El zayıf. Kasa 1450 kg. Motor yeterli ama yakıtı dizel gibi değil. Şehir içi çok yakar. Araç tutmadı zaten. Pek akıllıca olmaz. O fiyata şu anda çok fazla araba var. En basiti tekna qashqai otomatik benzin alınır. Golf benzinli otomatik alınır. Bi çok seçenek var. Bunların dizel olduğuna kanmayin fransızlar hariç 1.6 lar çok yakıyor. Egeavar mesela dizel ama 8 lt yakıyor şehir içinde. I30 da aynı imiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemci83

    Sağlam kış olursa 3 ay 400/500 Gelir herkese haberiniz olsun

    Alıntıları Göster
    Winter is coming hadi bakalım.



    Şimdi iyice saglam soguklar olursa uyuz edici godzilla soğukları bilmem ne diye konular açar ergenler, hayatında tek derdi pubg fortnite olan tipler doğalgazın kac para geldiğini ne bilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Q6600

    Estağfurullah ne kızması :) biraz hızlı yazdığım için olabiliyor.
    askeri daha güzeldi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum ve arttırıyorum.

    HİÇ ARABA ALMAYIN.

    Sıfır araçlardan bahsediyorum. Eğer niyetiniz varsa satış elemanından aracın satış fiyatı detaylarını isteyin. vergisiz fiyatını görün de ağlayın. Devletin aldığı vergileri gözlerinizle görün.Ben şahsen bir sıfır araçla 1000 km yapmış ikinci el bir araç arasında kalayım, ikisinin de fiyatı aynı olsun. Gider ikinci elini alırım. Hiç şaka yapmıyorum. milletvekillerinin eşleri dostları yiyeceğine aracı alacağım adam yesin o parayı. Bu devlete mümkün olduğu kadar vergi vermeyin arkadaşlar. Bakın vergi kaçırmayın. O başka bir şey ama vergi VERMEYİN. Verecek bir duruma girmeyin. Yazık günah. O paralar devletin kendi lüksü için harcanıyor, asker için değil, vatandaş için değil şeref yoksunu kraldan çok kralcı olan tipler için harcanıyor.
  • Sadece Kasim da degil yeni yilda bile arac almayin elinizdekine sahip cikin. Aksi halde birkac ay icinde 2 katina cikan fiyatlara alismis ve bu hali ile indirim olmadan piyasayi kabulenmis olursunuz.
  • Buranın bilgilendirme sistemide bir garip biri geliyor polo fiyatına passat var diyor soru soruyosun cevap vermiyor ,öteki geliyor passat 190 bin diyor,forum dünyası gerçek hayattan hayli farklı.
  • bbrsgn kullanıcısına yanıt
    böyle bir olay başıma gelseydi çevremde bir arkadaş para harcanmaması gereken bu zamanlarda devlete ötv kaptırsaydı varya arkadaşa hergün hatırlatırdım. senin araç 170 bine düşmüş kanki, 26 binin çöpe gitti kanki hayırlı olsun diye. bide çalışmadan aylık bin lira yesen iki sene yatardın 6 binde artardı derdim bak hala aklıma geliyor bi dünya canından bezdirirdim onu kovsa bile bacadan girer yine söylerdim.

    araba alacak imkanım var ama hayatta almam ancak evlenirsem yoksa katiyen ne devlete ne de bayilere paramı kaptırmam
  • Şurda 1-2 sene sıkın Dişinizi ve bu Milletin gücünü Azmini Otomotiv Sektörüne Gösterin...UNUTMAYIN OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜ AYAKTA TUTAN MİLLETTİN PARASIDIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 4 Kasım 2018; 15:42:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hiç kusura bakmasınlar. Ben skoda rapid'i takibe aldığımda 1.6 dizel fiyatı 76000 TL idi. Hadi olsun da 100000 TL olsun şimdi de. En fazla o kadar veririm. 100000 üstü kaldığı müddetçe hiçbir propagandaya kanmam. Akıllı olun gençler. Daha da inecek
  • Bu indirimler sazan.avi

    Bu aralar aklı olan para harcamaz(zorunlu haller dışında)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 4 Kasım 2018; 16:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faizler bu kadar yüksek iken paranızı çocuklarınızın eğitimi hariç bir şeye yatırmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.