Şimdi Ara

Kasım'da da Araç Almayın. Daha Çok İndirim Gelecek. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
15.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dolar kurundan dolayı yükselen araç fiyatlarında doların şu anda gerilemesine rağmen hiç indirim yok. Mevcut indirimler verginin düşmesinden ötürü. Aralıkta ise firmalarda mecbur fiyatlarını aşağı çekecekler. Kısacası şu anda araç alanlar pişman olacak, aralığın son iki haftasını bekleyenler ise çok daha uygun fiyata araç satın alabilecekler.
  • Mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sozde indirime fazla kanmamak lazim. Toyota chr 1.2 advence manuel ekim ayinda 109bintl.(hurda tesvikli fiyat), suan kasim ayinda ayni araç hirda tesvikli olarak 112.500tl. Tek fark 3600 tl lik sense paket standart. Ayrica bu arac stoklarda bile yok.

    Burdan benim anladigim bayiler otv indirimini kendilerine ayirmis.Bu sartlar artinda bence otv indirimi var diye yaniltici bir fiyattan arac almak magduriyete neden olur.

    Ayrica arkadaslar gercekten ötv indiriminin yansistildigi compact sinif bir model biliyorsaniz ve paylasirsaniz cok guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim sıfır araç piyasası durunca ikinc el yükselmesi gerekir ama ikinci el de durmuş durumda.
  • Yav arkadas millet te ne araba meraklisı cikti. Herseye deli gibi zam geldi faizler tavan yapti. Onunuzdeki 5 yil asfaltmi kemirecez belli degil ama adamlar gidip araba aliyor. valla helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani ulkede kriz vardı millet açtı...
  • eylül ayının basında acıklanan fiyatlara ötv yi düşürüp tekrar yazmışlar o zaman dolar 6 liraydı şuan 5.4 ama onu yansıtan olmamış ilginç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

    Bu arada Skoda'yı tebrik etmek lazım. ÖTV indirimi kapsamına girmeyen araçlarda da indirim yaptı. Ve eski fiyatlarla yeni fiyatları karşılaştırmalı yayınladı.
    Mesela dizel otomatik prestige de 13 bin indirim yapmış. Demekki kendi kârlarından kısabiliyorlar. Ve kârlar çok yüksek.
    ötv. indirimi zaten firmaların indirimi değildir ama işlerine geldiği için indirimi cebe indirme derdindeler

    döviz düştü ,ötv. düştü ama firmalar hala nazlanıyor
    bu durumda sıfır araba alanın aklına şaşayım ,sanki peynir ekmek gibi olmazsa olmaz mı ?




  • Ben mi çok fakirim millette mi para bol. Adamlar sıfır araba alacak kafaya koymuşlar da hangi ayda alacaklarını tartışıyorlar. Ben önümüzdeki 20 yıldan önce sıfır araba alabileceğime ihtimal dahi veremiyorum. Ne ekimi ne kasımı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşlı insanlar limitte.

    Ticaret berbat, ihracatçılar biraz iyi durumda.



    Faiz yüzde 3, şu durumda çok zor zaten satışların artması. Önceden dolar bozdurup faize yatırmış fırsat kollayanlar alır ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler selam

    2 sene önce ekim ayında zubizu indirimi ile polo 1.2 tsi dsg aracımı 56 bin liraya aldım. şimdi yeni kasada muadili aracımı aldığım fiyatın 2 katından fazla. Gerçekten ihtiyacınız yoksa model yükseltmek için, kendinizi iyi hissetmek için veya benzeri sebeplerden bu fiyatlara hele hele bu kredi koşullarında araç almayın. enflasyon maaşlarımızı bizden çok yedi. 3 kuruşumuzun kıymetini bilelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

    54 e aldığımız araba 2014 de şuan 140 bin TL ne demeli hocam.
    Ne aldınız hocam merak ettim ww 1.6 benzinli mi valla dolar bu seviyede iken ev araba almak çok zor.. İstanbulda geçen ev fiyatlarına baktım Maltepe için 400 600 ler havada uçuyor kim kalıyor kim nasıl ödüyor o kirayı arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbcntechnic

    Benim bildiğim sıfır araç piyasası durunca ikinc el yükselmesi gerekir ama ikinci el de durmuş durumda.
    para yok kimsede
  • Bizde arabayı sermaye yapma fikri var. Arabayı sermaye olarak kullanıyorlar. Elindeki parası kadar değil gidip kredi çekip daha iyisi alıyorlar. Alışmışlar pahalı fiyatlara avrupada olsa bu fiyatlar curucuna olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asbst

    para yok kimsede

    Alıntıları Göster
    Parası olmayan 2000 TL ile tek basına ev geçindirmeye calışan gariban kesim. Esnaf ve karı koca memur olan kesimde para çok.
  • Başlığı gördüm ancak yorumları okumadım, şunu söyleyeyim; az önce renaulttan geldim clio4 almak için ancak koca stokta sadece bir adet icon mevcut dizel, rengi koyu kırmızı oldugu ve opsiyon ekletemediğim için vazgeçtim ve satış temsilcileriyle görüşmek için sıra bekliyorsunuz... Millet deli gibi sıfır araba alıyor anlayacağınız.
  • usta ya su ötv yansıtılmıyor normalde yasalar gereği yansıtılmak zorunda değil mi
  • İsterse yarı fiyatına düşsün yine almam. Yarın öbür gün ne olacağı belli mi ki ? Sorsan herkes iyi arabaya biniyor ama bir lastik takımı değişmeye geldiğinde aman pahalısını takmayın ucuzunu takın gibileri...
    Daha neler yazmak istiyorumda işte ,işten yeni geldim yorgun ve açım Sayın DH Ailesi
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Yol hocam ne vwsi Focus yav xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

    İsterse yarı fiyatına düşsün yine almam. Yarın öbür gün ne olacağı belli mi ki ? Sorsan herkes iyi arabaya biniyor ama bir lastik takımı değişmeye geldiğinde aman pahalısını takmayın ucuzunu takın gibileri...
    Daha neler yazmak istiyorumda işte ,işten yeni geldim yorgun ve açım Sayın DH Ailesi
    Acıkan kardeşime kavurma vereyim dedim, o da ne! Kavurma çok pahalı. :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.