Şimdi Ara

KAYIT CİHAZLARINDA USB PORTUNU UZATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, kamera sistemi kurmaktayım kurmuş olduğum sitemler hikvision ( dunlop ) marka ürünler. Genellikle kayıt cihazlarını server odalarına katıyorum. patron yada yönetici odalarında ki tv lere görüntüyü HDMI uzatıcılar ile aktarıyorum. Benim sorum yada sorunum şudur yardımcı olursanız sevinirim.

    Görüntüyü hdmı uzatıcıyla veriyoruz burada sıkıntı yok ama kullanıcı mause kontrolü istediği zaman piyasada bulunan rj45 usb uzatıcılar kullanıyordum ve bunların ucuna da kablosuz mause kullanıyordum. Son zamanlarda birkaç gün geçtiğinde kullanıcı mause çalışmadığını çözüm için kayıt cihazını kapat aç yaptığını ya da kullandığım usb uzatıcıyı çıkarıp takmak zorunda kaldığını söylüyor. Bu konuda ne önerirsiniz bana.

    Kullandığım bazı usb uzatıcılar: ( çözüm için birçok marka ve model denedim )

    S-LINK SL-U68
    Uptech 50mt usb uzatıcı







  • Biz bir kaç yerde 40m mesafelerde digitus da70141 modelini kullandık. Bozulana kadar müşteriden şikayet gelmiyordu. Ancak bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi. 1 2 yıl arasında arıza verme olasılıkları yüksek. Siz hangi model hdmı uzatıcı kullanıyorsunuz. Kaç metreye kadar hdmi veya vga çekmeyi tavsiye edersiniz?
  • Merhaba,

    Kayıt cihazları 12V 2A ile çalıştığından uzun mesafeli 30-50 metre USB uzatma kablosu takıldığında belli bir süre geçtikten sonra kayıt cihazının donmasına, yada vericiye enerji iletilmemesine sebebiyet veriyor. Vericiye enerji gelmediğinden kapat/aç yapınca düzeliyor. Mouse ile verici arasında sürekli bir iletişim olması halinde bir sıkıntı olmuyor ancak Mouse bekleme moduna girdikten sonra bu sorun meydana geliyor.

    Bu sorunun olmaması için USB Extender kullanmalısınız. Digitus, yada Logilink markalarını deneyebilirsiniz, ancak çok zorda kalmadıkça tavsiye etmiyoruz. Yazılım üzerinden bilgisayardan izletmeniz daha iyi olur bir daha problem çıkmaz en azından.

    İyi forumlar.
  • İyi günler,
    Bizde usb den ethernete dönüştürülüyor ardından yonetici katında ethernet kablosundan tekrar usb döüşüyor. ucunda farnin kablosuz alıcısı var. 3 senedir sorun çıkarmadı
  • Benzer sorunu yaşıyoruz dvr cihazına bağlı olan usb wireless mouse çalışmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.