Şimdi Ara

Kia Cerato 2010 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
34.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maniac_Turk


    quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Mayıs 2010'da aracı aldım.Benzinli ve en üst model (consept) Bana fiyat olarak bayiideki 36.000TL fiyatı verdiler. Türkiye'deki çeşitli bayilerden fiyat aldım. Sigorta dahil 34.500TL'ye indiler. (Opak araç için) Araçta özellik saymayacağım internet sitesinde zaten var. Performans olarak ben memnunum. Güvenlik olarak memnunum. Kıyaslama yapmak gerekirse alacağım araçlar Toyota Corolla, Ford Focus, Chevrolet Cruze ve VWJetta düşünüyordum. Toyota Corolla almadım çünkü aynı özelliklere sahip bir araçtı. Kia Cerato'nun duruşu görüntüsü benim için daha cazip geldi. Ford Focus düşünmedim çünkü gerçekten içeriye motor gürültüsü veriyordu ve işçiliği hoşuma gitmedi. Chevrolet Cruze Euroncap'ta 5 yıldızı sadece dış tasarımdan almıştı. Daha önce Opel kullandığım için ve Cruze de Opel'in bünyesinde olduğu için ve cam suyu dediğimiz suya bile para aldıklarını bildiğim için (her şey onlar için para müşteri önemli değil) tercih etmedim. VW Jetta da 5 senedir aynı kasayı kullanıyor. Yeni kasanın ne zaman geleceği belli değil bekleyemezdim. Tercihim bu yüzden Kia Cerato oldu. Yedek parçası ve servisi diğerlerine göre daha ucuz. 5 sene garantisi var. (150.000 km hangisi dolarsa) dezavantajı benzinli olması. Yalnız orjinal tüplüsü de mevcut. Ben yıllık 12.000-15.000 kö yol yapıyorum. Tüplü tercih etmedim Çünkü tüpü stepnenin yuvasına yerleştiriyorlar, stepneyi arka koltuklardan birinin arkasına monte ediyorlar. Bagaj küçülüyor ve görüntü kötü duruyor. Soracağınız başka şeyler varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.



    Cruze 5 yıldızı dış tasarımından aldı ne demek yahu. Öyle bir saçmalık olabilir mi ?

    Öyle bir saçmalık olabilir neden olmasın ki. Çok beğendiğim imzanız zaten öyle bir saçmalık olmasının normal olduğunu gösteriyor bir parça




  • Hayırlı günler arkadaşlar. 2010 model Cerato Concept otomatik vites almayı düşünüyorum. Yorumları okudum neredeyse olumsuz hiç yorum yok ve fiyatı da benzerlerine göre cazip geldi. Ama ikinci el durumuna baktığımda Türkiye genelinde aynı modelden sadece 6 araç var. Açıkçası bu beni biraz tedirgin etti. Genel olarak araç sayısı mı az yoksa kimse satmayı düşünmüyor mu, ya da ikinci el piyasasında sıkıtı mı yaşanıyor anlayabilmiş değilim.

    Satan ya da satışa çıkaran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.