Şimdi Ara

KİA VENGA CLUB (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
626
Cevap
7
Favori
125.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iç hacimi ayak mesafesi nasıl acaba aracın.....arka koltukları kastettim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therammsteiner58

    iç hacimi ayak mesafesi nasıl acaba aracın.....arka koltukları kastettim...

    arka koltuklar diz mesafe mükemmel venga bul ve test et nedemek istediğimi anlarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therammsteiner58

    iç hacimi ayak mesafesi nasıl acaba aracın.....arka koltukları kastettim...

    C sınıfı ayarında koltuk genişlikleri, diz mesafesi. Genişlik konusunda şüpheniz olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende venga landım. ön kaput ile tampon arasında dengesizlik var. çözümü bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zozo79

    merhaba bende venga landım. ön kaput ile tampon arasında dengesizlik var. çözümü bilen var mı?


    Aracınız hayırlı olsun. Servise bir gösterin isterseniz aracınızı.
  • Pazartesi göstereceğim. Birde arka kapı üstleri de pas var bununla karşılaşan oldumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın tipi hoşuma gidiyor, alma niyetim var ama fiyatlar bana biraz yüksek geliyor. 70 binde 2011 araç 40 bin lira. 2011 golf parası. yanlış anlaşılmasın amacım aracı kötülemek değil, daha önce hiç kia ya binmedim. kullanıcı yorumları olarak parası eşdeğer 2011 araçlarla kıyas yapma şansınız varsa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myyy -- 31 Aralık 2015; 22:24:45 >
  • myyy M kullanıcısına yanıt
    2011 70 bindeki aracı 35 36 arası alabilirsiniz, venga çok kullanışlı ve sorunsuz araçtır, oldukça güçlü bir motoru vsr mümkünse panorama plus alın bu araca esp şart çünkü muadili araçlardan üstündürc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myyy

    Aracın tipi hoşuma gidiyor, alma niyetim var ama fiyatlar bana biraz yüksek geliyor. 70 binde 2011 araç 40 bin lira. 2011 golf parası. yanlış anlaşılmasın amacım aracı kötülemek değil, daha önce hiç kia ya binmedim. kullanıcı yorumları olarak parası eşdeğer 2011 araçlarla kıyas yapma şansınız varsa memnun olurum.

    Bir buçuk yıldır Kia Venga kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum. O fiyata bulacağınız Golf hasarlı işlem görmüş araç olur bence. Ben alacağımda benzer değer ve yakın donanımlı 308, İ30 vardı sadece birde daha boş donanımlı ve hasar kayıtlı C4 ve Focuslar vardı. 308 lere güvenemedim arkadaşlarımın yaşadığı abuk subuk elektronik arızalar yüzünden fransız araçlarına güvenemiyorum. Eski kasa İ30 hem yüzü eski bir araç hemde bagaj sorunu olacaktı.

    Kia Vengayı canlı görüp bir deneyin derim.

    Venganın artıları;

    Panoramik cam tavan,

    128 beygir güçlü motor,

    Geniş bagaj (koltuklar dik konumda 440 lt) 6 yaşındaki oğlumun bisikletini koltukları yatırmadan rahatça taşıyabiliyorum araçla. Uzun yolda da bagaj yetiyorda artıyor bile.

    Kızaklı arka koltuklar, arka koltukları 4-5 kademede dikleştirebiliyorsunuz. Koltukları yatırmadan bile bagaj iyice büyüyor. (550lt oluyor) Koltukları yatırınca zaten devasa bir yükleme alanı ortaya çıkıyor.

    Bagaj kullanımı çok fonksiyonel. Stepnenin üstünde çok gözlü bir eşya kutusu var. Bagaj zeminini ayarlı tabla sayesinde düz veya daha derin yapabiliyorsunuz. Bagajda file ve fileyi sabitleyecek kantlanır saplar var.

    Yüksek oturma posisyonu (mpv olduğu iin muadil C sınıf araççlardan az daha yüksek sürüş posizyonuna sahip. Elbette bir crossover değil.

    Araç B sınıfı MPV olmasına rağmen C sınıfını aratmayan iç mekan genişliğine sahip. Arka koltuktakiler için uzun yolculuklar cam tavan ve geniş yaşam alanı sayesinde daha az yorucu.

    Yol tutuşu ve hızlanması tatminkar. Yüksek hızlarda güven veriyor B sınıfı araçlar gibi değil. Defalarca 180 kmye çıktım rahat hızlanıyor.

    Araçta ikisi önde biri bagajda olmak üzere üç tane çakmak girişi var.

    Makyaj aynası ışıklandırmalı.

    Arka koltukların tavanında iki ayrı ışıklandırma var.

    Büyükçe bir torpido gözü var.

    Önde ve arkada kol dayama mevcut.

    Deri direksiyon simidi ve vites topuzu var.

    Kapılardaki gözler gayet büyük ve kullanışlı.



    Eksileri ne derseniz;

    Sürücü koltuğu tek kolla ayarlanıyor, daha fonksiyonel olmalıydı bence.

    Koltuk döşemeleri çok kaliteli değil çabuk leke tutuyor.

    Cruise Control olmaması aracın en eksik yönü bence. ( Bu arada Rusyada bazı kişiler CC takmayı ve çalıştırmayı başarmış, orjinal direksiyondan kumandalı kitler e-bay de mevcut getirip denemeye vakit bulamadım. İlerde takmayı düşünüyorum.)




  • Merhaba

    Bende kia venga alim aşamasındayim her 1.6 panorama plus ta esp varmı birde her panorama plus ta asr varmı şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asr yi bilmiyorum ama panorama plus larda ESP var ama ilanlarda plus diye satılanların %90 ı plus değil. Plus olanlar piyasada çok az onların direkyionunda eksta bluetooth tuşları var oradan ayırt edebilirsiniz.
  • bende hayırlısı ile bir kia venga alıyorum belki görmüşsünüzdür 2011 de araç 45000 km de istanbulda, aracı 2 sefer gördüm çok temiz ve yorulmamış. bu araca cam rüzgarlığı bulma imkanım varmı
  • 1.4 crdi lerde gaz kesme sorunu yaşayan benden başka kimse varmı? Otoyolda 120 ve üzeri (6. vites 2500 devir ve sonrası) silkeleyip çekişten düşüyor. Özellikle rampada çekmemeye başlıyor. Gaza ne kadar basarsam basayım tekrar eski gücü üretemiyor. Kenara çekip stop edip biraz bekleyince düzeliyor, ama sık sık tekrarlayabiliyor.. Fikri olan?
  • yilmaz101

    Benim aracım 1.6 CRDI o yüzden 1.4 ler için birşey diyemem yinede bir servise gösterin olmaması lazım öyle birşey.


    baha1981

    Venga piyasada çok olmadığından aksesuarı pek yok. Ya deneme yanılma uyduracaksınız, ya da avrupadan internet siparişi vereceksiniz. Ben şahsen sadece 3D paspas aldım aracıma özel üretim. Multimedia ekran ve geri görüş kamerası taktırayım dedim ama piyasada bir iki ürün bulabildim onlarda içime sinmediği için taktırmadım. Çinden getirtmek gerekiyor iyi cihazları.
  • aile arabalarının kaderi bu 2008 ve 2012 scenic aracımda da aynı durumları yaşadım
  • Bende venga almayı dusunuyorum 1.6 çok temiz düşük km buldum aslında ama tereddütlerim var , şu anda piyasası yok arabanın galiba , araca 36 istiyor bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar parça ve servis sıkıntıları çeken varmı venga kullananlarda karar verme asamasindayim almak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 24 200tl ye kia venga 1.4 crdi 2011 alnayı düşünüyorum, araçta gram boya yok, tek problem motor beyni arızalı enjektörler ses yapıyor gibi ,silecekler aracı stop etmiş gibi duraklıyor bazen duruyor, trafikten çekmeli kafama takılan 2009 da araç 2 kazaya karışmış ama 2011 trafik çıkışlı 9 bintl hasar kaydı var görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
    aracı test ettim geniş görüş açıya sahip turbo devreye girdiğinde turbo sesi motor sesini bastırıyor, geniş iç alana sahip yüksek tavan yakıt olarak ta megane2 1.5d göre az yakıyor , bagaj stepne bölümünde 2 katman bulunuyor,aracın ses izelasyonu yapılmasında fayda var, 15 jant olması lastik fiyatlarının biraz daha ucuz olmasının avantajı oluyor darlık zamanında cebinde parası olmayanlar için 15jant ideal ,motor bölümünde biraz dar gibi ama megane2de ampul patladığına ızdırap gibi ama bu araçta çok kolay el rahat çalışır vaziyette 30dk öngörüşüm




  • venga 1.6 panorma almak istiyorum
    yokus kalkıs destegi yok herhalde
  • Venga nın sıfır satışı yok dimi arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.