Şimdi Ara

KİEV DEN YENİ GELDİM SORULARINIZI ALABLİRM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Engineer Who E kullanıcısına yanıt
    Evet grivna nispeten değer kazandı biz gitmeyi planladığımızda 1 usd 32 grivnaydı ordayken 21-22 arası idi şuan da o seviyede. fakat yinede fiyatlar uygun. mekanlarda fiyatlar club e göre değişiyor genelde masa için depozit ödüyorsunuz harcamalar o tutardan düşüyor sky dlüks barda 5000 grivna civarından başlıyor 1000 lik mekanlarda var ama fiyatlar uygun yinede. biz bi gece 1 şişe vodka 6 burn 6 long island meyve tabagı seşi masa dahil 135 usd ödemiştik uygun yani masa tutmayada gerek yok girer takılın biz kalabalıktık diye masa tuttuk tek gitsem masa falan tutmam girer içkimi içer eğlenirim masa şart deil ;)
  • Tek kişi gidiceksen merkezde günlük 20 usd den stüdyo daireler var 1 hafta 140 usd de. yemek günlük8-9 usd yeter 3 öğün. zaten öğlen uyanırsın öğlen akşam yersin sadece. gece sana kalmış ama 10 usd bile yeter girersin bi iki içki içer eğlenirsin o paraya sonra çıkarsın evine gelirsin biraz dil varsa kız arkadaşta edinirsin. arkadaşlar 6-7 red yedikten sonra çıkardılar birinin türkçe dışında bildiği dil yoktu :)
  • Kill-For-You kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben Kiev de bulundum ama odessa yıda belki giderim diye biraz sormuştum. savaşla ilgili bi durum olmadığını biliyorum geçenlerde kiev den bir kız arkdaşım gitmişti sorun yok dedmişti sorduğumda. gece klüplerinde bildiğim kadarı ile kiev den daha iyi ve hareketli. yabancı içkiler çok ucuz deil açıkçası çünkü dolar pahalı ithal içkiler de pahalı dolayısı ile en ucuzu vodka bide yerel markalı viskiler falan ha birada çok uygun ve bütün bira markalarını buluyorsunuz rahatlıkla alma, belçika, ingiliz bütün markalar var. freeshoptan içki alın derim ben jack chivas falan içicekseniz ülke de daha pahalı o markalar.yani 1 hafta sadece gece çıkarım takılırım derseniz girişin paralı olduğu klüplerde fiyat genelde 150-200 grivna oluyor içki uygun ama 5 tl ye falan bira 10 tl ye viski içebliyorsun vodka zaten uygun şişe bile açtırsanız masa falan en fazla 2 kişinin olacağı 100 usd yi geçmez. tavsiyem çokta içki tüketmeyin orada sonuçta farklı bi ülkedesin gerek yok kontrol sizde olsun. Bir arkdaşımın bahsettiğine göre bi arkadaşının başına gelmiş organ mafyası var malesef ve ciddi boyutlarydmış çocuk zor bela kurtulmuş kaptırıyormuş böbreği. o yüzden tek takılmamanızı herkese güvenmemenizi tavsiye ederim. Kızları çünkü çok rahat hatta okadar rahatlarki insan bazen kıllanıyor benimi kafalıyor diye güvendikleri zamanda kocası gibi oluyorsunuz ne deseniz yok demezler ama yelkenleri suya indirmeyin hep kontrol sizde olsun ve sürekli temkinli olun neticede sizle takılıyor 3-5 gün gidince başka birini buluyor sizden öncede başka biri iledi. Ama insanlarını ben çok sevim biri dahi kaba davranmadı her yardım istediğimiz soru sorduğumuz insan çok yardımcı oldu ben insanlıklarına hayran kaldım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer1905

    Tek kişi gidiceksen merkezde günlük 20 usd den stüdyo daireler var 1 hafta 140 usd de. yemek günlük8-9 usd yeter 3 öğün. zaten öğlen uyanırsın öğlen akşam yersin sadece. gece sana kalmış ama 10 usd bile yeter girersin bi iki içki içer eğlenirsin o paraya sonra çıkarsın evine gelirsin biraz dil varsa kız arkadaşta edinirsin. arkadaşlar 6-7 red yedikten sonra çıkardılar birinin türkçe dışında bildiği dil yoktu :)

    Hocam bilgi için teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.
  • omer1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam yerimizi illa gitmeden öncemi ayarlamak gerekiyor böyle bir zorunluluk varmı ? yani ülkeye girişte görevli rezervasyon çıktısı vs istiyormu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kievde önerebileceğin club varmı.sky bar a gitsek çokmu tuzlu olur 2 kişi.kız derdinde değiliz sadece ortam güzel olsun yeterli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 14 Haziran 2015; 21:21:05 >
  • omer1905 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu hafta 4-5 günlüğüne kaçmak istiyorum ülkeden...Ukrayna düşünüyorum, tek yaz tatili isteyen biri için Kiev mi Odesa mı dersiniz ?

    Odesa plajları nasıl ? Deniz- kum - güneş üçlüsü oluyoşuyor mu
  • şimdi kievdeyim . Cuma Akşamı lvivden trenle geldim . 320 grivnaya . Kiev'de sorun yok. Sokaklar Güvenli. Arada birkaç sarhoş Ukraynaca Anlamadığım birşeyler soruyor . Ama gece 1 den sonra çıkmadım. Gece nasıldır bilemem . Havacılık Müzesi'ne gittim , mig 29 larla fotoğraf çektim. Çernobil Müzesi'ne gittim . Metro yerin dibinde . Tam anlamıyla yerin dibinde . Ucu Görünmeyen yürüyen merdivenle dakikalarca iniyorsunuz. Herşey Ukraynaca , kril alfabesi . Tren bileti alıncaya kadar 2 saatim gitti . Şimdi operada bale bileti almaya çalışıyorum .
     KİEV DEN YENİ GELDİM SORULARINIZI ALABLİRM KİEV DEN YENİ GELDİM SORULARINIZI ALABLİRM KİEV DEN YENİ GELDİM SORULARINIZI ALABLİRM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşım merhaba , ay sonunda eşimle birlikte Lviv'e geçicem. Lviv'de 2-3 gün kalmayı planlıyorum. Kiev'e geçmemizi önerir misin , aklımdan geçen diğer iki şehir İvano-Frankivs veya Ternopil. buralar hakkında bilgin var mı nasıl yerler ?
  • icraat oldu mu icraat
    bırak boş konuları icraattan haber ver
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Biz önceden ayarlamıştık ama kendimiz için öyle yaptık farklı bi ülkede pat diye bi yer bulmak zor birazda pahalıya mal olablir. Fakat bizden öyle bi bilgi istemediler basıyorlar pasaporta vizeyi geçiyorsunuz hiç sorun yaşamadık.
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    rezervasyon 5000 grivnaydı içinden harcıyorsunuz. rezervasyonsuz da girilmiyordu sanırm tabi bu dediğim cuma . cumartesi için geçerliydi onun dışında fiyatlarını bilmiyorum ama buraya göre yinede çok çok ucuzdur tabi bazı şeyler heryerde aynı tutup şampanya açtırırsan masada ordada çok ödersiniz :) sky bar ile dlux ü çok önermişti kız arkadaşlarımız fakat arkadaşın spor ayakabısından dolayı gitmemiştik nasıl olsa almazlar diye :)
  • Calligiato kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Odessa da bulunmadım ama kievdeki arkadaşlar deniz kum güneş istiyosan Odessa diyorlar ama kasaba gibi ufak yer demeden de geçemiyorlar birde ibiza club diye bi club varmış çok popülermiş. Ben yine gidecek olsam Kiev e giderim hem başkent hem daha büyük ordada nehir var kenarında beachler falan yapmışlar girip yüzüyorsun suyun temizliği konusunda bilgim yok ama.
  • kobani K kullanıcısına yanıt
    İyi tatiller hocam o metrolar hakaten yerin çok altında millet merdivenlerde oturuyordu inip çıkarken :) metroya dikkat kaybolmayın çok geniş bir ağı var.iyi tatiller.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.