Şimdi Ara

Kimsem Yok, Canım Sıkkın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk başta bu basit bir kız olayı değil çünkü benim kız arkadaşım olmadı. Hiç arkadaşım yok.. canım sıkılıyor dışarı çıkıyorum otobüse binip mal mal bir yerlere gidiyorum ve geri eve geri dönüyorum. Mahalledeki arkadaşlarımla dolanmıyorum.. çünkü benim inanç ve değerlerime uymuyorlar. Akılları fikirleri sapıklıkta, cimriler, milli değerleri yoksun.. uyuşturu müptezelleri ile takılıyorlar. O yüzden mahalledeki arkadşlarımla takılmıyorum artık. Ne onlar beni arar ne de ben onları.

    Okulda bir kaç arkadaşım vardı, onlarda bir yere giderken beni çağırmamaya başladılar. Zaten birinin piskolojisi bozuktu (manyaktı) diğeride para düşkünü sapkının tekiydi. Boş boş konuşup memleketi kötülemekten başka bir iş yaptıkları yoktu. (bir yerede gidemiyorlardı.)

    Kısacası şuanlarda hiç arayıp dolaşacağım adam yok, iki lafın belini kırabileceğim.. Arkadaşım yok. Ne önerirsiniz bana? Açık lise son sınıf öğrencisiyim. Oyuncu olmayı isteyen ama elinden birşey gelmeyen, ne yapacağını bilmeyen 18 yaşında bir gencim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Nisan 2016; 23:31:48 >







  • Merak etme senin yaşında herkes bunları yaşamıştır Yaşayan herkeste sadece kendi yaşadım sanır geçer evlat 18 yaşındasın bana o yaşımı verseler varya vuuuuuuu
  • Düzgüner'e katılıyorum kardeşim. Aileden şanslı olan çocuklar haricinde, orta/alt sınıf kesim olarak hepimiz o yaşlarda belirli bir dönem de olsa yaşadık aynı şeyleri. Canını sıkma geçer demeyeceğim. Canının sıkılması normal. Ancak bu, seni hayata küstürecek kadar ciddi bir şey değil. Bu hayatta sahip olduğumuz en değerli şey kendimiziz. Hayata küsüp bunalıma girersen içinden çıkamazsın. Sonuçları ağır olur. Senin canını sıkan yalnız olmak olmasın, kendin gibi insanlara denk gelememek olsun. 'Yalnızlığın' zorunlu değil anladığım kadarıyla. Tercih. Bu yüzden küsme hayata. Karşına çıkacaktır illa ki kafanın uyuşacağı birileri. Sana tavsiyem, insanları yargılamadan tanımaya çalış. Kimse seni dışlamış değil, sen toplumu dışlamışsın. Onlara bir şans ver.
  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, sağolun.
  • Sen arkadaslarindan akıllı dusunuyorsun zihin yaşı olarak onlara hitap etmiyo olabilirsin buyuklerle arkadaslik kurman senin icin daha iyi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası ses ve görüntü sistemleri konusu değil mi ?
    ben yanlış mı geldim :)
  • Öyle, ben de afalladım ilk gördüğümde. Ama kardeşimizin madem önemli gördüğü bir sorunu var, "burası bunun yeri mi" demek yerine yardımcı olalım dedik.
  • Sa kardesim ben çok fazla uzatmicam konuyu...sana tavsiyem gibilerin varsa tabiki pahalı hobilerini hariç onlara vakit ayır derim sana çünkü zaman öldürmeye ve kafa dağıtmaya bire bir ve hayatı akışına bırak yani oluruna bırak fazla kasma kafanada takma dünya büyük bizse çok kucuguz halada...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendiyebiri

    Öyle, ben de afalladım ilk gördüğümde. Ama kardeşimizin madem önemli gördüğü bir sorunu var, "burası bunun yeri mi" demek yerine yardımcı olalım dedik.

    Bana kalirsa ilgi cekmeye calisan bir ergenus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.