Şimdi Ara

Kimsenin bilmediği F/P kralı bluetooth kulaklık 'QCY T1 Pro incelemesi' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
17.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    Kz zs3 ün bende kablolu olanını kullanıyorum. Gerçekten sesi çok net ve kaliteli. 2, 3 sene önce wish adlı internet sitesinden 63tl ye almıştım. Malzeme kalitesi de gayet iyi bence.
  • Arkadaşlar Ürünü daha yeni aldım fakat bir şey farkettim sanıyorum sağ kulaklıktan doğa yoğun ve bass li ses geliyor sol kulaklık daha tiz kalıyor sizde de böyle bir şey var mı? Bu olay beni gerçekten rahatsız etti ve ona göre ürünümü servise yollayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phypton

    Arkadaşlar Ürünü daha yeni aldım fakat bir şey farkettim sanıyorum sağ kulaklıktan doğa yoğun ve bass li ses geliyor sol kulaklık daha tiz kalıyor sizde de böyle bir şey var mı? Bu olay beni gerçekten rahatsız etti ve ona göre ürünümü servise yollayacağım.
    Bende iki gün önce aldım bende de aynı sorun var. Sağ kulaklıktan daha yüksek ses geliyor sola göre.
  • Arkadaşlar t1 modeli için yorum yazıyorum, eşim hediye almıştı. Kulaklık hoparlör sesi iyi, ama telefon görüşmesi kesinlikle sorunlu kiminle görüşme yapsam, ya dış ses fazla, ya da sesimi çok az duyduklarını söylüyorlar var mı çaresi. Eğer konuşma yaparken hep bu sorunlarla karşılacaksam ne gereği var, çöp o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.