Şimdi Ara

Kimya proje ödevi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben kimya dersinden yıllık proje ödevi aldım. Ödevim, 3D atom modeli. Aklımda hiç bir fikir yok. İnternette de güzel bir şey bulamadım. Nasıl yapabilirim, gerekli malemeler nelerdir? Fikri olan varsa paylaşabilir mi ? Acil yardım lütfen. .



  • Masa tenisi topları al.Bunlardan atomun çekirdeğini yaparsın.Protonları bir renge, nötronları başka bir renge boyarsın yada iki renk olarak alırsın.Bulursan tespih boncukları al.Bunlarda elektronların olur. Yörüngeleri yapmak için daire şeklinde artık tel mi bulursun ne yaparsın tespih tanelerini dizersin.Sonra birer damla japonla sabitlersin.Yörüngeleri çekirdeğin etrafında sabitlemek için silikon çubuk, uzun kibritler, içecek kamışları(pek sağlam değiller.belki içine kağıt yuvarlayıp sokarsın.) falan kullanabilirsin.Tabi ayakta durmasını da sağlaman lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: general263

    Masa tenisi topları al.Bunlardan atomun çekirdeğini yaparsın.Protonları bir renge, nötronları başka bir renge boyarsın yada iki renk olarak alırsın.Bulursan tespih boncukları al.Bunlarda elektronların olur. Yörüngeleri yapmak için daire şeklinde artık tel mi bulursun ne yaparsın tespih tanelerini dizersin.Sonra birer damla japonla sabitlersin.Yörüngeleri çekirdeğin etrafında sabitlemek için silikon çubuk, uzun kibritler, içecek kamışları(pek sağlam değiller.belki içine kağıt yuvarlayıp sokarsın.) falan kullanabilirsin.Tabi ayakta durmasını da sağlaman lazım.

    Güzel fikir fakat ödevimi yaptım ama genede teşekkür ediyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.