Şimdi Ara

Kiracıyı çıkarmak için evi satan ev sahibi. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
261
Cevap
7
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt

    Alakayi anlamadim ki. Ben üstün degilim tek dedigim sey ya evin hakkini ver veya cik abicim. Cikmassan adami cikartirlar. O 150 euro yillik eder 1800 euro. Iyi paradir. Yilda bi kez geliyoruz tatile lazim olur. Ki biz kendi evimizde kalmak istiyoruz para falan istemiyoruz. Otelde kalmanin yerinde kendi evimizde kaliriz.


    Evet müslümanim ne oldu ki. Para konusunda hakkini vereceksin. Ister kaffir ister müslüman ol farketmez. Kimse malini 1 kurus ucuza vermez. Ben hayir kurumu degilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassasa -- 8 Şubat 2023; 14:51:24 >
  • kassasa K kullanıcısına yanıt

    Harç bitti yapı paydos, foruma yeni üye olur olmaz açtığın konu doğru olan işte..

    sen kiracısın ev sahibin sana yallah tayzik diyor işte..


    yok ben bilerek öyle yazdım bilmem ne terane okuma bana..


    Lafontenden masallar Vol.3


    kolpaçino 6 vizyonda…

  • Evi alan kişi kendi veya 1. derecen yakının oturacağını mahkeme ile beyaan ederse çıkmak zorundasınız lakin devamında eğer mahkeme ile sizi çıkartıp başka bir kiracı alırsa direkt mahkemeye verin alacağı kiranın kaç katını size tazminat olarak vermek zorunda kalacak.

  • K.chaLi kullanıcısına yanıt

    Ne gurbetçisi hocam, hikaye anlatıyor..

    attığım resimlere ya da beyfendinin profiline gir bak ilk açtığı konuda herşey belli..


    birde bilerek yazdım diyor dümenden terane..

  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

    Tahliye taahhüdünamesi işe yaramaz demişsiniz neye istinaden böyle şey söylediniz.

    Tahliye taahhüdü gerekli şartlar oluşturarak alınırsa bağlayıcıdır .

    1- ilk kiraya verimde sözleşme ile tahahud arasından belli bir süre geçmesi ,burda belli bir tarih yok ama 1 hafta 15 gün. Gibi.

    2- tahahut düz bir kağıda yazılı olarak alınabildiği gibi noter onayluda olabilir ,noter burda kiracının zorla imzalattı yada benim imzam değil gibi yollarla süreci uzatamamasi için

    3- tahahut veren kiracı varsa eşi ve 18 yaş üstü bireylerinde aynı tahahutte imzasının olması

    Bu koşullarda alınan bir taahhüt tamamen yasal ve geçerlidir.

    Bağlayıcıdır tahahut verdiğin an kiraciya tanınan barınma haklarından o tarih itibari ile vazgeçtiğini imza beyan etmisdir

    Birde tahahut ile mahkemeye gitmenize gerek kalmadan direk tebliğ noter ihtarı vs çekmeden Tahahut bitiminden sonra 30 gün içinde icraya verip çıkarabilirsiniz.

    Yanlış eksik varsa duzeltirsiniz .


    Kesinlikle taahhüt almadan evinizi kiraya vermeyin ben artık kiraya vermeyi bile düşünmüyorum,boş dursun , mal benim degilmi ,kiracının 3 kuruş Alacağım diye bu strees sinir harbi inan gereksiz tanıdık iyi bir kişi olursa zaten hiç hirsey istemeden zaten veririm uyguna.. ama 3 kuruşa malımızın ortağı olduğunu düşünen a eyvallah demeyin alın tahahudu gecin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 8 Şubat 2023; 15:16:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zeen kullanıcısına yanıt

    o şekilde çıkartıp başka bir kiracı alırsa çıkan kişinin şikayeti ile çok fazla ceza ödemek zorunda kalırsınız onu da belirtim ama.

  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt

    Oglancik kiraci. Iste buna benzer kiracilar oldugundan dolayi kiralari ev sahipleri sert yukariya cekmesi gerek. Ev sahipleri ile ugrasmayi cok seviyorlar ya , görelim el mi yaman bey mi yaman. Tüm yapilmis zararlari kiralari yukariya cekerek her turlu cikartiriz sorun yok.

  • kassasa K kullanıcısına yanıt
    Senin bunları sıfırdan, alın teriyle kazanmadığına kalıbımı basarım. Hangi akrabadan kaldı da üstüne çöktün kim bilir. Tahsilini yazsana hele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 9 Şubat 2023; 11:8:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Abi toplamda en az 3.5 trilyon var. Birikim yapmayi seven birisiyim, en az 10 yilda annem babam gilde yasarken calistim kira ödemeden saglam birikim yaptim. Ben yurt disinda yasiyorum gelirim 3000 euro. Giderlerimiz ise 2000 euro. Her ay 1000 euro , yani 20 bin tl kenara atiyoruz. Zamaninda cok daha fazla birikim yapiyordum ve daha cok calisiyordum.


    Zamaninda 2-3 ise birden giderek günde 15 saat calisarak her ay 5000 euro kazandigim oluyordu , hic birseyde harcamiyordum zaten zaman yoktu ki harcamak icin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassasa -- 9 Şubat 2023; 11:36:19 >
  • kassasa K kullanıcısına yanıt
    Türk insanının özetisin. Sen anne baba evinde kira ödemeden bedava ekmek elden, su gölden yaşa ama kiracına laf söyle, yapmadığını bırakma. Vay uyanık. Tek yaşamaya cesaret edemedin mi Türkiye'de yada neredeysen. Annen, baban olmasa ne yapacaktın, nasıl yapacaktın o birikimi? Yat kalk ailene dua et. İkitidarı da €urolarının değerli olmasından dolayı seviyorsundur sen başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 9 Şubat 2023; 11:42:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    suan evliyim coluk cocuk var kendi evimizdeyiz.


    evet zamaninda annem babam gilde oyle bir sansim oldu benim. hovardaliktanda cikmaya bilirdim ancak calismayi tercih ettim. ve excell ile saglam birikim yaptim yazarak cizerek.


    Kiraciya gelince , bende kiradayim hollandada. essekler gibi kirami veriyorum. benim kiracida aynen oyle vermesi lazim yok yari fiyat falan derse onu angirta angirta cikarttiririm kendim kalirim evimde. mal gibi calisip mal mülk aliyoruz elalem gelip üzerine cökebilecegini zannediyor. cikis haberinide iletince o lak lak lak eden tipik kiraci agzi birden bire kesildi sustu. cikacagini biliyor kontrat tarihi sona erecek haziranda. kendimde kalmak istedigimden dolayi saat kac oldugunu iyi anladi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassasa -- 9 Şubat 2023; 11:51:16 >
  • kassasa K kullanıcısına yanıt
    Ula zaten refah içinde yaşıyorsun, garibandan ne istiyorsun? Sen zenginlikte mi doğdun, empati yap biraz. Bir miktar daha fazla para almasan ne olacak, aç, açıkta mı kalacaksın, neyin peşindesin bırak yaşasınlar, niye huzursuz ediyorsun insanları? Kiracın zammı tamamen mi reddediyor? Makul bir zam al geç, merhametli olun arkadaş biraz. İnsanları mutlu ettiğin için iç huzurun olur, sen de mutlu olursun, gece başını yastığa rahat koyarsın. Sana bu dünyanın malı mülkü kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 9 Şubat 2023; 11:57:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Ben iktidari müslüman oldugu icin seviyorum para pul icin degil. Bu devleti ingiliz sömürgeciliginden kurtardigi icin seviyorum. (bakiniz ingiliz valisi olurum diyip turk ordusunu ingiliz subaylari yönetsin diyen kisi ortada ancak 5816 kanunu ile konusulmasi yasak) Mesela suan sorunlar var ev sahibi - kiraci olayinda. ancak benim icin farketmez isterse evim yikilsin yine oyum Tayyibe dir.


    Zaten 15 temmuz 2016 sonrasi ile demokrasi treni son duragina gelmistir. Bundan sonra iktidar degisimi olmaz. Darbe yaparim diyen amerika ingiliz sevdalisi kemalist generallerde hepsi hapiste. Kemalist subay yetistiren askeri okullarda kapatildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassasa -- 9 Şubat 2023; 11:54:39 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.