Şimdi Ara

kış geldi tv'nin yeri değişti, peki...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta belirttiğim gibi kış gelince tv'yi salondan küçük odamıza taşıdım ve kabloları kablo gizleme kanalları ile gizledim ancak misafir geldiğinde tv'yi salona almak istiyorum ama malumunuz kabloyu kanallardan çıkarmak her seferinde çok zor olur ben bu yüzden TEK TV için lnb dağıtıcı yada çoklayıcı adı neyse artık alırsam sadece tv'yi taşıyarak salonda kısa bir kablo ile tv izleyebilir miyim? biraz karışık oldu galiba gerekirse açabilirim konuyu...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliheart

    başlıkta belirttiğim gibi kış gelince tv'yi salondan küçük odamıza taşıdım ve kabloları kablo gizleme kanalları ile gizledim ancak misafir geldiğinde tv'yi salona almak istiyorum ama malumunuz kabloyu kanallardan çıkarmak her seferinde çok zor olur ben bu yüzden TEK TV için lnb dağıtıcı yada çoklayıcı adı neyse artık alırsam sadece tv'yi taşıyarak salonda kısa bir kablo ile tv izleyebilir miyim? biraz karışık oldu galiba gerekirse açabilirim konuyu...

    Tek bir TV ile kullanacağınız için bahsettiğiniz yöntem splitter kullanımı ile mümkün olabilir.

    Ancak splitter kullanımı, kablonun birden çok parçalı olması, duvarda uydu prizi kullanımı gibi etkenler, antenden cihaz doğru olan sinyal düzeyini düşürür.

    Bu nedenle antene çift çıkışlı LNB taktıktan sonra, kabloları tek parça olarak, her iki odaya da ayrı ayrı çekiniz. En sağlıklı yöntem budur. Bu şekilde ister TV taşırsınız, isterseniz de diğer odaya da bir Tv daha koyup, iki TV'yi aynı anda kullanabilirsiniz. ( İki TV + 2 uydu alıcısı yani )

    Kolay gelsin.




  • cevap için çok teşekkür ederim. ben sanırım riski alıp splitter kullanıcam, peki aşağıdaki gibi bişey işime yararmı, 5-2400 falan yazıyo bu standartmı?

     kış geldi tv'nin yeri değişti, peki...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliheart -- 9 Ekim 2013; 12:34:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliheart

    cevap için çok teşekkür ederim. ben sanırım riski alıp splitter kullanıcam, peki aşağıdaki gibi bişey işime yararmı, 5-2400 falan yazıyo bu standartmı?

     kış geldi tv'nin yeri değişti, peki...?


    Evet 5 -2400 olanı kullanabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.