Şimdi Ara

Kış lastiği: Petlas (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer sadece 1 kış kullanırım bir sonraki sene yeni lastik alırım diyorsanız petlas alın çünkü ilk aldığınızda yumuşak olan lastikler bir sonraki kış aşırı sertleşip kışilık lastik olmaktan çıkıyor ve yol tutuş zayıflıyor ayrıca lastikteki hatalarda da garanti konusunda hiç yardımcı olmuyorlar hemen hemen her problemde garanti dışı diyorlar bunları göze alanlar alsın ama kışlık lastikte daha kaliteli markalar tavsiye ederim. Ben bir kere yaptım bu hatayı bir daha yapmam.Yerli malı hepimiz kullanalım ama kalitesiz bir ürünü de bize dayamalarına izin vermeyelim.
  • TOYO GSI5 ile detay bilgi veren arkadaşın söyledikleri oldukça objektif ve doğru. Internet testlerine bakarak özellikle KANADA'da pozitif verilern yorumlardan sonra ben de aldım.
    KIş ve kar performansı muhteşem ancak ıslak yolda zorlamamak gerekiyor. Çok rahat kayıp patinaja düşüyor.

    Diğer aracımda LASSA SNOWAYS ERA var, bu da kış lastiği ama yol tutuşu ve ıslak performansı olarak normal lastik gibi. Tüketimi de çok abartı etkilemedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfungulmez

    Merhaba,
    İstanbul'da Kar yok ama yağmur ve soğuk zemin var. Kangoo classic i yolda tutacak ve kış lastiği uygulamasına uygun bir lastik arıyorum. Şu an briston b330 evo var memnunum ancak kış lastiği uygulamasına uygun değil maalesef.

    +1
    Eski kasa kangoo 'da Lassa atracta kullanıyorum şu an. Şehir içi + şehirler arası + bozuk yol herherde gidiyorum. Tavsiyeniz nedir ?

    İlave : Balıkesir 'de kullanacağım, kar çok olmaz buralarda ama yağmur bol miktarda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 21 Kasım 2014; 13:59:42 >
  • lassa almıstım memnundum yıne lassa alıcam gıbı.
    değişiklik yapıp contınental alayım dıyorum ama 75 tl fark var tanesınde değer mı acaba?...
  • Ben de kış lastiği seçimi konusunda kararsızlardanım. Önce Petlas, sonra Lassa, en son Bridestone da karar kıldım, hatta 27 sine randevu bile ayırttım. Sabah arkadaş 3 ünün de 2. yıl sertleştiğini söyledi.. Lastik alacağım yer Lassa ile Bridestone unun aynı fabrikada aynı hamurdan yapıldığını sadece desenlerinin farklı olduğunu söyledi. Ayrıca aracım Opel, yetkili serviste Lassa satıyorlar.. Diğer lastiklerle de 4 lastikte 100-250 lira farklar oluşuyor.. Değer mi fazla ücret ödemeye..
  • 2 gün önce 185/65/15 4 lastiği Lassa Iceways 480 liraya aldım .Muş şartları için işimi görür gibi.
  • Petlas kış lastikleriyle bu 3. yılım olacak. Gayet memnunum. tavsiye ederim.
    Ankara şartlarında daha bir problem yaşamadım.
  • dün aldım petlastan kış lastiği devamlı aldığım biyer ivedik organizede

    245 70 16 4 tanesini 1060 TL ye KDV dahil 7 taksitle aldım.

    eski araçlarımada hep petlas takarım şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım
  • petlas 215 55 r16 4 tanesini 690 liraya aldım, 6 taksit (2014 39. hafta). geçen hafta taktırdım, şimdilik yol tutuşu iyi diyebilirim. karda buzda kullanmadan başka yorum yapamam.
  • 100 lira az vereceğim diye canınızı tehlikeye atmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR ÖNCEKİ ARACIMA 175/70/13 PETLAS KIŞ LASTİĞİ ALMIŞTIM. BİR KIŞ GEÇİRDİM. ŞİMDİKİ ARACIMA 205/55/16 PETLAS KIŞ LASTİĞİ ALDIM. ONUNLA DA GEÇEN KIŞI GEÇİRDİM. BİTLİSTE YOĞUN KIŞ ORTAMINDA YAŞIYORUZ. GAYET MEMNUNUM. FİYATI PERFORMANSINA GÖRE ÇOK UYGUN. AMA HEPSİBURADA DAN 4 LASTİK ALDIĞIMDA YOL YARDIMINDAN FAYDALANMAK İÇİN ARADIM BANA YOKUŞ YAPTILAR. HB DEN ALIRSANIZ YOL YARDIMI ALAMAZSINIZ FALAN DEDİLER. GALİBA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE MAKUL BİR SORUN VAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 25 Kasım 2014; 12:26:38 >
  • Bu 3. senesi , bakalım bu seneyide çıkaracak mı???
  • Yukarıdaki Petlasa katılıyorum, tam bir fiyat performans lastiğidir. Zaten 2 sene sonra hamuru bozulacağından, daha fazla para verilmemesi gerekir. 2. senem 205/55/16 lastiklerle gayet memnunum
  • Petlas kışlıklar ile 3.sezonum olacak Öncelikle sessizliğine bayılıyorum Yazlık olarak kullandığım Lassa dan daha sessiz Diğer markaları da çok kullandım ve araştırdım Bence şu an alınası lastik Petlas Tabi kışlık için konuşuyorum Bazı lastikçiler ve taksiciler Petlas için "kışlık lastiğini al, yazlık lastiğini çok tavsiye etmiyoruz" diyorlar Yazlığını kullanmadım ama kışlık için gayet yeterli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAXSTAR

    100 lira az vereceğim diye canınızı tehlikeye atmayın

    hiç petlas kullandınız mı? kullandınızsa hangi araçta hangi modelini kullandınız? yoksa ezbere mi konuşuyorsunuz.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    ıceway muş'ta hertürlü işinizi görür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozak07

    ıceway muş'ta hertürlü işinizi görür

    Valla Ug9 alpin 5 Petlas falan hepsine baktım burda yağan ve yerde kalan kar için oyuncak gibi kalır.Iceways bildiğin çivili krampon gibi İstanbul Ankara'yı bilmem buralarda bundan aşşağısı kesinlikle kurtarmaz düşünen arkadaşlara tavsiye olunur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    quote:

    Orijinalden alıntı: bozak07

    ıceway muş'ta hertürlü işinizi görür

    Valla Ug9 alpin 5 Petlas falan hepsine baktım burda yağan ve yerde kalan kar için oyuncak gibi kalır.Iceways bildiğin çivili krampon gibi İstanbul Ankara'yı bilmem buralarda bundan aşşağısı kesinlikle kurtarmaz düşünen arkadaşlara tavsiye olunur

    Biliyorum hocam. Kendim de van ilinde ikamet etmekteyim. Muşa da çok defa geldim. Iceways beni şaşırtmıştı.
  • geçen kış ankarada 1-2 kez kar yağmıştı babamın arabaya petlas almıştık çok memnun kalmıştım performansından.kışın hiç çekinmeden yola çıktığımda üzmemişti beni.şimdi kendi aracıma da bu haftasonu petlas almayı düşünüyorum.tavsiye ederim.

    tabi kullanım tarzı da önemli kış aylarında daha bir dikkatli olmak gerekiyor aracı kullanırken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozay06

    Petlas kışlıklar ile 3.sezonum olacak Öncelikle sessizliğine bayılıyorum Yazlık olarak kullandığım Lassa dan daha sessiz Diğer markaları da çok kullandım ve araştırdım Bence şu an alınası lastik Petlas Tabi kışlık için konuşuyorum Bazı lastikçiler ve taksiciler Petlas için "kışlık lastiğini al, yazlık lastiğini çok tavsiye etmiyoruz" diyorlar Yazlığını kullanmadım ama kışlık için gayet yeterli

    Aynen,

    Golf ve Insignia araçlarımızda yazlık Bridgestone lar vardı şuan iki araçta da Petlas kış lastiği var, yazlık Bridgestone lardan sessiz oldukları gibi yakıt değerleri de sandığım gibi artmadı, şu ana kadar oldukça memnunum.


    Sevmediğim yanı ise lastiklerde (ya da balans ayarlarında) bir dengesizlik olması, bayisi olan arkadaşım "kışlıkları gayet iyi yazlıkları da gitgide iyi hale geliyor, nadiren balans tutmama sorunu yaşatıyor" demişti ki sanırım o da bana denk geldi, yarın 3. kez -farklı bir- balansçıya gideceğim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.