Şimdi Ara

Kış lastiği: Petlas (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Petlas kışlık lastiklerimi dün gece saat 02.00 de yoğun kar yağışı altında ve yerler tamamen kar ile kaplı iken Dikmen gibi bir yerde mecbur kalarak deneme fırsatı buldum Sonuç süper Çok memnun kaldım
  • Bu hafta sonu kendi aracım ( avensis, 215/55/17) ve arkadaşımın aracı amarok(4x2) ile uludağa kaymaya gittik, ikimizin de aracında yeni aldığımız petlas lastikler vardı, cumartesi ve pazar sabahları özellikle yer tamamen buz olmasına rağmen sorunsuz tırmandık. Hatta arkadaşım bir ara gaza gelip amarokla karla kaplı köy yollarına girip çıktı . Sonuç olarak benim gibi almadan önce şüpheleri olanlar gönül rahatlığı ile alabilirler.
  • bugün sabah bende ankarada petlasın performansı bende geçer not aldı
    yaylamh.-esertepe-etlik tekı dik yokuları inme ve çıkmamda sorun yaşamadımi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda ardarda (ben dahil) 7 tane kullanıcı yorumu var ve hepimiz iyi şeyler yazmışız. 2 gün sonra yine bir Petlas konusu açılır ve hiç Petlas kullanmamış insanlar işkembe-i kübradan sallamaya başlarlar "Petlas, tüüü, kaka, sakın alma...."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RONIN

    Yukarıda ardarda (ben dahil) 7 tane kullanıcı yorumu var ve hepimiz iyi şeyler yazmışız. 2 gün sonra yine bir Petlas konusu açılır ve hiç Petlas kullanmamış insanlar işkembe-i kübradan sallamaya başlarlar "Petlas, tüüü, kaka, sakın alma...."

    Petlas yorumlarında ben de genelde olumlu yorumlar görüyorum, ancak okuduğum bazı yorumlar ciddi derecede olumsuz. Snow Master W651'in ıslak zeminde ciddi manada zaafiyeti olduğunu belirten kullanıcılar var mesela. ha ben bunu niye yazıyorum; şu an aracımda 2009 üretimi Continental TS830P lastikler var ve bu kış Ankara'da birkaç kez "acaba" dedirtti. Bu nedenle değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Petlas düşündüm, yorumları okudum tam karar veriyorum, sonra olumsuzlar yorumları görüyorum vaz geçiyorum.

    Özellikle ıslak zeminde yol tutuş ve frenleme konusunda tecrübeleriniz nasıl(W651 kullanıcıları)? Hafif balçık kıvamında sulu karda yokuşta dur-kalklarda nasıl? Ezilmiş kar-buza dönmüş zeminde eğimli yolda dur-kalk nasıl? Bu hususlarda yorumlarınızı beliyorum arkadaşlar...




  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    Islak zeminde bir sorun yok (buz yoksa), ben şimdiye kadar buzlu + ıslak yolda pati çeke çeke çıktım ama onun dışında sorun yok, petlas snowmaster'dan gayet memlunum. Kullanmayan insanlar beğenmiyor bence. Karlı yollarda hiç sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcadirci -- 11 Ocak 2015; 19:47:09 >
  • KİA sportage de kullanan arkadaşım ıslak zeminde kalkışta aracın ön tarafının gezdiğini söyledi, 1-2 defa olmuş, böyle bir sorunla karşılaşan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptansss -- 27 Ocak 2015; 0:36:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptansss

    KİA sportage de kullanan arkadaşım ıslak zeminde kalmışta aracın ön tarafının gezdiğini söyledi, 1-2 defa olmuş, böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

    Islak zeminden ziyade nemli zeminde yapıyor. Islakta sorun yaşamadım hiç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13/12/2015 itibariyle corsa d 1.2 easytronic aracima 195 55 r16 petlas snowmaster taktirdim 700 TL nakite hallettim..İstanbul Beylikduzunde oturuyorum..Bakalim Kullandikca Yazarim..Lastikler 2015 49.Hafta uretimi.İnsallah Utandirmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_1453 -- 13 Aralık 2015; 16:05:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris aracımda var 205/55/16 petlas w651 bu sene 2. Kışı.

    Geçen sene Eskişehirde dehşet kar vardı, 30 cm karda banamısın demedi aracı yürüttü, acayip memnun kaldım ve üstelik çok sessiz.

    Bu senede eşimin aracına aldım 175/55/14.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlasla ikinci kisim nasallahi var şöyle diyim mevsimlik goodyear efficientgripten daha konforlu kasislerde filan bence daha iyi belki sesi biraz daha fazla ama ben memnunum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torosta 2 kış petlas kullandım. Sonra ucuz olunca 4 tane Lassa snoways 2 plus aldım. Petlasları sattım.

    Şimdi symbolün 4 lastiği de Lassa snoways 3 petlası da Lassa'yı da dibine kadar tavsiye ederim. Oldukça memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Dayi ne kasmissin be bende istanbul degilde doguda biyerdesin sandiydim benim michelin yazliklarla ne yapiyosan aynisini yaparim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ikinci arabaya da kışlık lastik petlas aldım çok memlunum. Yazlık lastikleri de yaşı dolunca petlasa geçirecem inşallah. Yaz lastiği ile karda giderim diyen arkadaşa saygılarımı sunuyorum.
  • otomobılıme kış lastıgi 2 petlas snovmaster aldım karda tutunması iyi yolda sankı vantuzlayarak gidiyor memnun kaldım tavsiye edebilirim 175 65 r 14 125 tl alındı.
  • BMW X3 model arabam için 3 gün boyunca lastik araştırdım, 235 55 17 ebatlar olduğu için de lastik fiyatları çok ciddi rakamlara ulaşıyor (500 - 600 TL)
    Sonra PT741 i buldum , olabildiğince fazla araştırma sonuncunda yüzde 80 civarı mennniyet gözlemledim (michelen forumlarında tonlarca şikayet var örneğin yüzde 80 e ulaşamaz), servisdeki ustama , 3 ayrı lastik satıcısına danıştım, en sonunda yeni üretim PETLAS PT741 235 55 R17 103W lastiğini aldım.

    şikayet edilen konulardan ilki ses yapıyor denmesiydi, ki kesinlikle katılmıyorum. SES yok.
    Virajlar - tutuş Allaha şükür.
    Kış lastiğinden yaz a geçince yakıt tüketimi de 1 LT azaldı.

    (AUDİ A3 sıfır michelen sol ön teker ufak bir çukurda yarıldı ve patladı. 2 ay sonra da sağ ön yarıldı. zarar üstüne zarar

    Geçen sene de otobanda giderken PYHTON marka araçda CONTİNENTAL lastik vardı, yolda giderken patladı.
    Alın size dünyanın en pahalı lastikleri.)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.