Şimdi Ara

Kıvanç Tatlıtuğun Boyu 1.90 degil 1.80 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
28.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Lan olm yürü git adamlığı senden mi öğrenicez. Adamın canını sıkma.

    Olm gibi bir kelimeye tilt olup bana atar yapan adamın daha çok üzerine giderim. Adama bak sanki anasına sövmüşüz gibi atarlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 12 Mayıs 2018; 22:2:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Adı Mutluluk'ta baskın karakter rakibinden daha kısaydı. Baskın karakterin adı Batu'ydu öbürünün unuttum. Batu'nun manitasından hoşlanıyordu bu ve bunu hep dövüyordu.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Evet 1 cm ile uzun oluo sghjjj o zaman 163 kadinlar da mı uzun ?
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Görüntü olarak 180 erkeğe 170 üstü kiz olmaz 10 cm topuk la düşün ayrixa dünyada kadin erkek boy ortalamasında 12 cm yaklaşık oynar yani erkekte 180 kadinda 168 e denk gelir 170 erkek de 158 kadin a denk gelir
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Aynı boyda olunca kiz mecbur topuklu giyecek dışarıda 10 cm fark var dusunsene 176 kiz topuklar 186 oldu 190 altı adam ona olmaz zaten kendisinin erkek boyunda karşılığı 188 dir
  • Kıvanç Tatlıtuğ'un boyu 187 santim.
  • Millet gerçekten şişiriyor. Ben 190'ım yarım kadar olan çocuklar 185 diyor.
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Ya olm ortalamanın üzerindeyse uzundur neyin kafası bu? Hayır anlamadım salak mısın? Ortalama dediğin ortadır, onun üzeri ortalama üstü yani uzundur. Adam mantıklı düşünemiyor sonra bizimle taşak geçiyor.
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Pekâlâ da olur. Hatta 180 erkeğe 180 kız da olur nereye olmaz. Ya niye topukla düşüneyim kadın evde topukla mı dolaşacak? Sen neye göre hesaplıyorsun bu boy oranlarını? Koca karılar gibi düğünlerde birbirine nasıl yakışacaklarını düşünerek mi? Kadın erkek boy ortalamasında derken kastettiğin erkekle kadının arasındaki boy farkı mı? Bu herhangi bir istatik değil. İnsanlar öyle tercih ediyor olabilir ama bu tercih meselesi, diğer erkeklerle arandaki boy farkı gibi istatiki bir durum değil. İster gider kendinden uzun kız da bulursun ve kimse de buna olmadı diyerek istatik veremez ama olmamış diyebilirsin anca. Aynı boyda erkek ve kadın dahi sırıtmazken gelip de burda 180 erkeğe 170 üstü kız olmaz demek neyin kafası?
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Aynı boyda olunca kız mecbur topuklu mu giyecek? Lan topuklunun amacı zaten kendini uzun gösterip erkeğe yaklaşmak, neyin kafası? Ya olm. Adam istatik sıralıyor ya. Topuklu giymez olur biter bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

    Hollandalılar harbi deve gibi ama
    Kıymanın kilosu 5 € olduğundan. Günlük et tüketiyorlar, ayrıca hepsi küçük yaşta yüzme,futbol gibi sporlara başlıyor. Tüm kuzenlerim Hollanda'da yaşıyor, biliyorum o yüzden. Hatta yanlış hatırlamıyor isem yağ oranı %20 den fazla satılması yasak orada.
  • Senin gibi kanser birinin kendini imha etmesi daha hayırlı olur.
  • Boş yapan sensin kaybol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kes lan sesini adamın asabını bozma. Kafana yumruğu vurdum mu kısaltırım seni. Kaybol.
  • Kıvanç tatlıtuğ u bir alışveriş merkezinde görmüştüm 4 sene önce.Beni kırmayıp fotoğraf çekmiştik.boyum 178 cm rahat 10cm uzundu.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    1 cm ile mi oluyor 163 kadina uzun diyorsan 160 lik koz geyiği yapma o zaman değişik bir kafsn var gururunla kısa kal
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    İlgisi yok boy uzatmayla amac şık görünmek öyle olsa sadece 155 kizkar giyer 165 175 arası kizlar da giyor ve düğün özel bir yer vs için mecbur topuklu giyinilir yani 180 erkeğe 170 üstü kiz çok komik durur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letonya -- 13 Mayıs 2018; 23:56:6 >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Görüntü olarak olmaz ama 160 erkek 180 kizla da olabilir herkesin zevki ama ortalamalar da erkekler 12 cm uzundur o yüzden görüntü olarak da çiftlerin arasında 10 cm fark olmasi güzel görünür estetik açıdan konuşuyorum.
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama daha uzun ne demek bilmiyorsun. Ben senin gibi götümden şu uzundur, bu kısadır demiyorum. Madem istatiki konuşuyoruz o zaman bir ortalama vardır bir de ortalama üssü vardır. 1 cm falan farketmez. Sen nasıl doğum gününden 1 gün önce 18 yaşını doldurmadığından reşit olmuyorsan ortalamanın 1 cm bile üzerindeysen uzun sayılırsın. Bunlar sayısal şeyler. Ben uzun boyluyum zaten. 180 uzun değil çok uzundur. Aynı şekilde 180 üstü de çok uzundur. Ayrıca koz geyiği ne alaka?
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Bal gibi de var. Şık görünmek isteyen gidip de 10 cm topuk giymez. Şık görünmenin de bunda etkisi var, yok demiyorum ama bence amaçları uzun görünmek. Ee onlar da daha uzun olmak istiyor olamaz mı? 155 kız 10 cm topuk giyse o topuk o kızda sırıtır. Düğün için illa topuklu giymek zorunda değilsin. Deri olup da topuklu olmayan ayakkabılar da var. 180 erkeğe 170 üstü komik falan durmaz, onu geçtim aynı boyda kız ve erkek bile sırıtmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.