Şimdi Ara

Kıvanç Tatlıtuğun Boyu 1.90 degil 1.80 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
28.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Nasıl görüntü olarak olmaz? Nereye olmaz. 180 erkeğe pekâlâ 180 kız olur. Dizilerde görmüyor musun uzun boylu erkeğin yanında uzun boylu, kendi boyunda kızlar oluyor hep. Göğsüne gelenler de oluyor tabi ve aynı boyda olan çiftler sı-rıt-mı-yor. Sen burda kendi görüşünü kimseye dayatamazsın öyle olur böyle olmaz diye. Ben aynı boyda çiftlerin sırıtmadığını düşünüyorum, sen sırıttığını düşünüyorsun. Ama bu senin kendi görüşündür bunu kesin olarak öyleymiş gibi dayatamazsın kimseye. Arada 10 cm fark olunca hiç de estetik olmuyor. Kızla erkeğin aynı olması daha estetik bence.
  • Sen hâlâ yazıyor musun? Kaybol.
  • Boy şişiren adamlara uyuzum 1.86 yım ama benden 3 cm kısa adamların 1.90 ım dediğini duyunca harbiden bi gülme alıyor neysen onu söyle nedir bu yuvarlama merakı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Sabah uyanınca 187 (zorlaşan 188) falan çıkıyorum gün içinde o boy cekiyordur kesin 190’im diyen bir kaç tipitip vardı (benden kısa tabii ki) kendisinin 190 olabilmesi için abi sen en az 195 sin diyen oldu neyseki aramıza 190 bir arkadaş geldi de bu muhabbetler bitti.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.