Şimdi Ara

Klavye Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Klavyemi yenilemek istiyorum nasıl bir Klavye önerirsiniz? Bütçe 200 tl civarı? Ayrıca Klavye alınırken hangi özelliklere dikkat etmek gerekiyor? Mekanik vs.

    Mouse:Logitech G300s
    Oynanan Oyunlar: Cs Go, Zula, Call of Duty, World of Tanks, Age of empires 2 yani fps ve strateji odaklı oynuyorum. Sadece oyun için değil yazı yazarken de biraz rahat olmalı? Bu özellikte uyfun bir klavye var mıdır?

    Logitecg g105 ve
    A4 Tech X7-G800V nasıldır?
    Corsair Gaming K55
    Cooler Master MasterKeys Lite L
    Logitech g213 Nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacazade -- 20 Eylül 2017; 13:17:43 >



  • Yardımcı olabilecek bir babayiğit aranıyor.
  • Sistemi topladığımdan beri sanırım ortalama 5 seneden beri G105 kullanıyorum oldukça memnunum, yazı yazması rahat ama bilek desteği yok işe yarıyor diyen kullanıcılar biraz fazla bunu araştırmak lazım bu listeden K55 veya G105 ikilisinden birini seçerdim ben olsam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Sistemi topladığımdan beri sanırım ortalama 5 seneden beri G105 kullanıyorum oldukça memnunum, yazı yazması rahat ama bilek desteği yok işe yarıyor diyen kullanıcılar biraz fazla bunu araştırmak lazım bu listeden K55 veya G105 ikilisinden birini seçerdim ben olsam.

    Oneri icin tesekkurler. Acaba k55 full Türkçe mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacazade K kullanıcısına yanıt
    Türkçe yazıyor genelde satılan mağazalarda.
  • Sitelerde Turkce yaziyor ama resimlerde hep klavye turkce degil tereddutte kaldim bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacazade K kullanıcısına yanıt
    Görseller büyük ihtimalle tanıtım amaçlıdır alacağın siteyi kararlaştırdıktan sonra arayıp teyit ettirebilirsin.
  • Corsairin klavyeleri gerçekten iyidir, K 55 ışıksızdır yanlız bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsiksiz dir derken? Ama resimde isikli gibi gorunuyor?

    Ayrica o klavyeyi biliyor muusnuz turkce karakterlerin tamami var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacazade K kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam k 65 ile karıştırdım. Türkçe tuş dizilimi yazıyorsa türkçedir hocam, corsair TR dizilimli klavyeleri piyasaya sürdü. QP bilişim satıyordu orda görmüştüm TR dizilimli corsairleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle seçenek olarak çok mantıklı seçimler yapmışsınız. CoolerMaster Masterkeys Lite L modelini incelediğimiz bir ürün linki bırakayım dilerseniz videoyu izlersiniz dilerseniz makaleyi okursunuz :)http://www.almadanonce.tv/cooler-master-masterkeys-lite-l-combo-rgb-set-incelemesi/

    Benim fikrim 200tl fiyatında bir klavye arıyorsan membran mekanik diye piyasaya çıkan ürünler sizin için daha iyi olacaktır. Corsair K55 ve CoolerMaster'ın ürünü benzer ürünler ama ben oyumu Corsair'den yana kullanırdım.. Şimdiden hayırlı olsun.




  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Aciklamar icin tesekkurler. Musait olunca incelemenizi izleyecegim. Asil olarak zaten k55 ile masterkeys arasinda kaldim. Masterkeys daha şık ve aydinlatmasi iyi ama k55 in de hem bilek desteği var hemde medya tuşu desteği var. O kadar para vermisken medya tusu olmayani almak biraz mantiksiz geliyor. K55 alacgim gibi sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama k55 de Türkçe değil sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacazade K kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflara inanmayın satın alacağınız yere mesaj attın, benim bildiğim Türkçe çünkü :)
  • dostum g105 bendede var iyi klavye yazı yazmasıda guzel ben g105 ten once a4tech x7 klavyesını kullanıyodum oda bayağı güzeldi tuşları hafifti

    Ayrıca su mekanık olayınada gelecek olursak mekanık klavye lükstür kardeşim eğerki bütçen yeterliyse al tabi mekanikte yazılan yazının şerini hiçbir klavye tutmuyor ama x7 klavyedede ışık yok wasd ve yon tuşlarında kauçuk parçalar var oyun oynarken baska bı tuşa yanlıslıkla basmıyorsun g105 te ledli oda güzel sen dersenkı benım için ışık değil konfor onemlı x7 yi gozun kapalı almanı tavsıye ederım yanlış anlama benı g105 te çok iyi ama yukarıda anlattım tercihini yapabilirsin
  • Merhaba,

    Corsair ve Logitech markalarının klavyelerini kullanmış birisi olarak iki markanında modellerinin iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu markalardan birisi (Logitech) daha uygun fiyatlarda daha düşük kaliteli ürünler de yaparken, diğeri (Corsair) daha pahallı ama malzeme kalitesi daha iyi olan ürünler yapmaktadır.

    Eğer fiyat performans bir ürün arıyorsanız Logitech markasının klavyeleri yeterli olacaktır. Ama ileri dönem de malzeme kalitesinden kaynaklı ne kadar kullanırsınız orası sizin kullanım biçimize kalmış. Corsair da ise gerçekten darbe dayanıklılığı ve tuşların basım ömrü oldukça yüksek. Daha ömürlük cihazlar deneyimlerime göre.

    Bende bazı arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi ışıklı klavye almanızı öneririm, gerçekten çok işe yarıyor. Onun dışında zaten alacağınız klavye baktıklarınızdan da belli ki mekanik klavye olacak.

    Saygılar




  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Türkçe kanalların İnceleme videolarına baktım orda da klavye tamamiyle türkçe değildi.
  • Powerfunky35 P kullanıcısına yanıt
    x7 kısmen hoşuma gitti ama orda da space tuşu küçük. Ayrıca altta ki tuşlara yanlışlıkla basma durumu olabilir mi diye tereddütteyim.Konfor olarak hangisi iyi acaba. ayzı ayzarken takır tukur ses çıkmasında:D

    g105 in de renkleri hiç güzel durmuyor. ne öyle soluk renkler:D
  • Lomilmawiel kullanıcısına yanıt
    Mekanik klavyelerin daha rahat olduğu söyleniyor.Sizce nasıl bir klavye almam gerekiyor. Mekanik klavyenin avantajları nedir? Stajyer avukat olduğum için kısmen yazı yazma konusunda da konforlu olması gerekiyor.

    K55 güzel klavye gibi duruyor ama Klavye tamamen türkçe dil destekli değil gibi.
    Masterkeys de çok övülmüş ancak multimedya ve bilek desteği çok yok. K55 teki bilek desteği gerçekten de işe yarıyor mu? K55 inde ışıklandırması biraz zayıfmış galiba ama yeterli düzeyde midir?

    Logitech tarafında bu klavyelerin maudili g105 ve özellikle g213 galiba.

    g213 nasıldır?
  • Bu arada bu ghost key olayı nedir?

    Ayrıca aynı anda kaç tuşa birden basmayı destekliyor bu klavyeler?

    Açıklamalar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.