Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2865. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yigitmete Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57.327
Cevap
704
Favori
4.441.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • klaus5 K kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz keşif yaptırın başka hir firmaya takılır derlerse alırsınız. Ama genelde balkon demirinin altına takılıyor
  • 12.000 Btu klima alacağım ama kararsızım bu konudaki yorumlara bakayım dedim daha da kararsızım şimdi. :)

  • IntoTheStorm kullanıcısına yanıt

    para varsa en iyisini alacaksın ama onlarda bile sorun çıkabilir..

  • klaus5 K kullanıcısına yanıt

    Vinç istenen yerde, dış uniteyle ilgili arızalarda da yine vinç gerekebilir, sormak lazım keşifte servise. Söylendiği gibi keşif ile gerekip gerekmediğini öğrenip ona göre seçim yapabilirsiniz. Eğer pencere altına dış cepheye montaj yasağı yoksa vinç gerekmez genelde takabiliyorlar. Veya balkon varsa mümkünse orası da olur.

  • caliskansahis44 C kullanıcısına yanıt
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Hocam valla fransiz balkonun soluna dedik önunde demir var diye takamayiz vinc gerekir dediler 😀 demirin keserim gerekirse dedim dönmediler
  • 18 lik klima lazım. daikin sierra serisi gösterdiler 50-52 bin tl şeklinde (nakit-kredi) bir de fan kanatlarının hareketli olanı var dediler o da 65 bin civarı.



    salon 30 m2, güney cephe yazın yanıyorum. Ne öneririsiniz 40-55 bin arası.

    Şimdiden teşekkür ederim.

  • navigator_ N kullanıcısına yanıt

    Samsung windfree premium tavsiye ederim oldukça sessiz ve özellikli bir klima 18lik var bende 40 bin civarında olması lazım şuan

  • Burak** kullanıcısına yanıt

    cevap için tesekkür ederim ancak bu dış ünitesi oldukca sesli çalışıyor diye yorumlar yapılmış böle bir şey var mı?

  • Arkadaşlar merhaba. Dün öğrenci indirimi ile Samsung wind Free 12 binlik klima aldım Samsung web sitesinden, 25.700 TL’ye geldi
  • Sonunda klimamı taktırabildim. Servis yaklaşık 5 dakika vakum yaptı. Kısa olup olmadığını sordum. İbreye göre bitirdiklerini söylediler.

    5 dakika yeterli mi? Yoksa servis yalan mı söylüyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtgrck

    Sonunda klimamı taktırabildim. Servis yaklaşık 5 dakika vakum yaptı. Kısa olup olmadığını sordum. İbreye göre bitirdiklerini söylediler.

    5 dakika yeterli mi? Yoksa servis yalan mı söylüyor?

    Hiç yoktan iyidir. Havanın boşalması çabuk oluyor o doğru, 10-15 dk daha ideal denmesinin nedeni, içerdeki nemin de atılmasının garantiye alınması. Ama çok da önemli değil. Önemli olan sistemde hava kalıp da içerdeki gazın köpürmemesi, özelliğini yitirmemesi.

  • navigator_ N kullanıcısına yanıt

    Hangi şehirdesiniz? Sadece güney cephe dediğinize göre 3 tarafı iç cephede sanırım öyle mi? Öyleyse 18 liğe gerçekten ihtiyacınız var mı emin misiniz? Onu iyi düşünün, ihtiyaçtan büyük klima da verimli olmuyor, çabuk soğutup kendini termostata daha sık alır. Tabi şartları detaylı bilmiyoruz da yine de uyarmış olayım diye dedim iyi değerlendirip karar verdiyseniz aklınız karışmasın.

  • IntoTheStorm kullanıcısına yanıt

    Ben Nisan ayının sonunda aldım. Hepsiburada dan kaira marka 12.000 BTU. Konya'ya 3. Gün iç ünite konya hepsijet e geldi ama teslim etmediler eksik parça var diyordu 4.gün de dış ünite geldi. Sonra o gün teslim ettiler eve. Kuruluma da daikin Tuncer teknik konya servis 2. Gün geldi yani bir haftada kurulum yapıldı. 20 dakika falan vakumlama yaptılar. Hızlı sürdü şansıma. Ben beğendim kaira yi wi-fi özelliği çok güzel şu an akşamları 2 saat çalıştırıyorum sıcacik yapıyor salonu. Sogutmayi 10 dk açtım buz gibi yapti tabi sonra kapattım çünkü soğuk için konya da açmak için temmuz a kadar vakti var tavsiye ederim alabilirsiniz bütçeniz kısıtlı ise tabi ki ben visa indirimi ile 17.899 TL ye aldım 6 taksit

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]


    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]


    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]


    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]


    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo42 -- 11 Mayıs 2024; 7:48:23 >




  • ozkannkk11 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende baktım ama windfree iki model var, beyazı 30199 siyahı 32949.
    Sizin aldığınız hangisi acaba?
    Ayrıca neden Samsung tercih ettiniz?
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt

    Yok hocam hiç ses yok desem daha doğru olur o yorumu yapan arkadaşların montajdan kaynaklı yada o cihazla ilgili bir durum.olmuş olabilir sonuçta elektronik ir cihaz sorun her markada olabiliyo onlarda da böyle bir durum olabilir

    ben her hangi bir sorun yaşamadım oldukça sessiz tavsiye ederim bizim oturma odası ve mutfak bir 40 m2 civarı tüm kapılar açık halde evi gayet iyi soğutuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 11 Mayıs 2024; 21:25:31 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Samsung windfree premium 12.000’lik, baymak elegant plus 12.000’lik bakıyordum.

    Bir arkadaşımın Bosch’ta %40 indirim hakkı var. Böyle olunca bosch almaya karar verdim. Tavsiye ettiğiniz bir modeli var mı ? Şu an bosch’un kendi sitesinde hiçbir klima stokta yok görünüyor.
  • yigitmete kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Sorunun muhatabı Özkan bey ama ben de Samsung kullandığım için yazmak istedim. Geçen yıl Samsung Windfree Premium Plus 12000 modelini aldım. Aslında Samsung almak gibi bir niyetim yoktu fakat aldığım modelde şöyle bir özellik (WindFree) var; iç ünite hem klasik klimalar gibi karşıya üflüyor hem de Wind Free adı verilen özellikle üfleme yerine üzerindeki deliklerden "kaba bir tabirle" hava aşağıya doğru süzülüyor diyeyim. Beni klima minimum ayarda bile olsa fena çarpar, baş ağrısı, eklem ağrısından duramam. Wind Free modunu minimum açıyorum, serin hava sadece iç ünitenin alt kısmına doğru süzüldüğü ve o şekilde ortama dağıldığı için üfleme kaynaklı rahatsızlık yaşamadan klimadan faydalanıyorum. Ayrıca Wi-fi özelliğinin olması da şahsen faydalı. Eve gelmeden bir süre önce klimayı mobil uygulama üzerinden açıyorum, ayrıca kumanda yerine mobil uygulamadan kontrol etmek daha kolay geldi bana.

    Aldığım ürünün linki

    https://www.samsung.com/tr/air-conditioners/wall-mount/ar9500t-wind-free-ar12bxcabwk-sk/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 13 Mayıs 2024; 6:52:24 >




  • bedo42 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgiler için. Bu cihazı ben de gördüm, ama aslında LG ile Baymak arasında kaldım. Sonrasında ise Samsung'un Windfree modelini gördüm, soğutma stili daha mantıklı geldi. Şimdi 3 seçenek arasında kararsız kaldım. :)

  • ozkannkk11 O kullanıcısına yanıt

    Öğrenci indirimi nasıl oluyor?

  • 
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.