Şimdi Ara

Klima uzmanları acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmirde ikamet ediyorum,30 -35 metrekare bir odam var. Eski model bir sec klimam vardı. Geçen kış kullandım ve aylık 350 tl fatura ödedim. Klima gün boyu çalışıyor bebeğim olduğu için. Mitsubishi inverter alayım diyorum ama forumları okuyunca mitsubishi electric, mitsubishi heavy, general v.s. birsürü bilgiden dolayı kafam patatese döndü. 2 sorum var:

    1-)1800 ila 24000 btu yeter ortam için dediler 24 lük büyük gelebilirmiş ama alsam yakıt sarfiyatını ne yönde etkiler?
    2-) fiyat/tasaruf oranı en optimum hangi makinadadır?

    Ha bi de unutmadan fiyatlar bu ÖTV den dolayı 30 eylülden itibaren artıcakmış bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....



  • şimdi general i mitsubishi klimalar sınıfına katmayın mitsubisih kalitesine göre 2. sınıf bi klima bu cihazlar.sizin mekanınıza 18.000 lik cihaz yeterli olur 24.000 lik cihaz biraz büyük kaçar ki buda şuna benzer 3 kişi bi şehirde taksiyle dolaşabilmek varken minibüs kiralayıp dolaşmaya benzer gerek yok anlıcağın yarar yerine zarar sağlar neyse diğer konuya gelelim mitsubishi cihazlarında mitusbishi heavy 18.000 lik de SRK50ZG-S modelini ve electric de ise MSZ-GE50 serisi cigazlar arasında tercih yapın ikiside sizi üzmez hangisi mantıklı gelirse kolay gelsin.
  • Zibro S 1753,Cihaz güzel,made in japan,Fiyat güzel,tüketim mükemmel,5 yıl garantili.İnceleyin. Zibro nun cenneti
    İZMİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.