Şimdi Ara

Komşu katliamı: Aynı aileden beş kişi hayatını kaybetti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gürültüye gürültüyle karşılık verilir ses sistemin varsa son ses açacaksın!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Lakin bizim insanımızın sabrını da taşırmaya gelmez. Cinayete kadar çok defa bu sorun konuşulmuştur, üst komşu alt kattaki adam nasıl olsa yaşlı diye büyük ihtimalle sallamadı, dinlemedi bile, sonuç ortada.

  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    öğretmenler okulda gürültü çekiyorlar evlerine geçtiklerinde sessizlik isterler

    ama düşünceli olması iyi bisey bizimkisi tam beyinsiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhafazakar bir mahalldede oturuyorum. Binamız muhafazakar bir sitenin bahçesine bakıyor. Yazın o sitenin bahçesinde gece 1 lerde çocukların basket topu sektirmeleri ve çığlıklarını geçtim koca koca karıların avazı ciktığı kadar kahkahaları dedikoduları sabahlara kadar susmazlarmı arkadaş. Millet pencereleri açık uyuyamıyor. Hayır bir gün birinin canına tak edene kadar boyle devam edecek. Sonra neden cinnet geciriyor bu millet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşu gürültüsü kavgalarında başka bir suçlu varsa o da ses yalıtımı yapmayan veya yetersiz dandik ses yalıtımı yapan müteahhitler. Öyle bir yasa öyle bir ses yalıtım standartı gelmeli ki bunu yapmayan müteahhitin inşaat yapma yetkisi elinden alınmalı.

    Türkiye'de yapılan binalarda ses yalıtımı yok gibi bir şey. Bunu denetleyende yok. Nasıl denetleneceğini bilende yok.

    Ses yalıtımı ısı yalıtımından daha önemli bir konu ama nedense pas geçiliyor.

    İmkanınız varsa müstakil evde oturun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    https://www.koctas.com.tr/mastercare-ses-yalitim-piramit-sunger-h3-50x50cm/p/1000473313


    Kiracı bile kolayca uygulayabilir,

    Hayat kurtaran çözümler...

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Bu ürün tüm sesi kesiyor mu hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

    Hocam herkesin maddi durumu iyi değil ki. Yani yeri geliyor bütçesine uygun evi bulmaya çalışıyor. Komşuya bakmıyor. 2 benzer daire olsun. Biri 2.5m diğeri 2m olsun. Adam gidip 2 milyonluk daireyi alır. Komşuya bakamaz yani.

    İnsanlara hayatın her aşamasında dikkatli olması gerektiğini öğretmek yerine her insana iyi bir insan, doğru, dürüst, hoşgörülü biri olmayı zorunlu kılmak lazım. Herkes düzgün biri olmak zorunda olmalı. Başka çare yok. İnsanın kötüyü secme hakkı olmamalı. Kötüyü seçmekte özgür olmamalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Tanesi 0.25 metrekare, yani 10 m^2'lik bir oda için 40 tane gerekiyor. Nasıl monte edileceği ayrı bir mevzu. Ayrıca gerçekten etkili olması için üst kat komşunun tabanına monte etmeniz gerekiyor.

  • HERŞEYİ YAPTIM. YOK OLMUYOR. EN SON RADDE ARTIK POMPALI TÜFEK..

  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

    Alt kattan ses gelmesin diye şap altı ses yalıtımı yaptırdın mı ?


    Anlattığın ses yalıtımları işe yaradı mı ? Ben de projeden ev alacağım ses yalıtımı olsun istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses yapan komşuya tek çözüm var sesi duyduğun ilk anda gideceksin kapısına ' bak kardeş sesiniz alta geliyo rahatsız oluyorum sinir hastasıyım hap kullanıyorum bir daha o ses gelirse buraya gelirim ne yaparım anlamam gözüm döner burası karışır, hap yüzünden kafamda gidiyo sorumlusu ben değilim ' diyeceksin gideceksin bir tanede ruhsatlı silah alacaksın bitti. bir daha ses yok. hatta ruhsatlı silahın fişini kapılarına atarsan dahada tırsarlar



    kıbrısta 3 kere ayrı ayrı binalarda ses sorunu yaşadım 1.binamdayken gidip komşuya dedim kavgalık olacaktık 2 ay dayanabildim. 2.binaydayken hiç muhatap olmadım sürekli gece 12den sonra ses yaptığında polisi çağırdım 5-6 kere çağırdım komşu yinede yapmaya devam etti. 3.yılımda başka binadayken yine ses geliyodu bu sefer dediğim gibi gidip adamı tehdit ettim bir kere bile ses yapmadı hatta yolda gördüğünde abi ses geliyomu diye bana kibarca soruyodu . türkiyede yasalarla işin çözülmüyosa kabadayılık yapacaksın direk çözülüyo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 25 Kasım 2023; 9:1:55 >




  • Angaralı kardeşlerimiz acımamış yine, vurmuş geçmiş. Bu arada, ses yalıtımı falan hava, hiç bir malzemenin faydası yok, gavurlar boşuna mı bi sürü para verip, tek katlı evlerde oturuyor.
    Türkiyede depremde ev ayakta kalamıyor, bir de yalıtım isteniyor, japon mühendise bina yaptırsanız tamam da, laz mütayit yapıyor bunları, öyle ince iş bekleyemezsin!

    Ankara'da peş peşe 'gürültü' cinayetleri: Ölü ve yaralılar var
    Ankara'nın Keçiören ilçesinde gürültü nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Başkentte aynı gün meydana gelen komşu kavgasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. Üç gün önceki bir gürültü kavgasında ise 5 kişi hayatını kaybetmişti.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ankarada-pes-pese-gurultu-cinayetleri-2144881?utm_source=Anasayfa&utm_campaign=Cumhuriyet&utm_medium=Gundem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu bina tipinden oluşan mahalle sistemi rezalet başka bişiy değil, arabaya park yeri yok onun ıcın kavga edersın mıllet rastgele sokakta bi yeri sahiplenir evimin önü der, vursan bi dert sksen bi dert, gürültüsü sesi bitmez bi dert her biri için ayrı adam öldüremeyiz, müstakil kendi bahçen otoparkın olan ev en iyisi

  • Yalıtım zorunlu olmalı apt.larda. Denetlenmelidir. Nasıl ki koluna bir şey değdiğinde, ağzına burnuna pis bir koku geldiğinde rahatsız oluyorsan bu da çözülmesi gereken bir konudur. Müteahhitler daireleri maliyetinin 3 katına satmasını çok iyi biliyorlar ama kalite hak getire

  • Hiçbir şey yaşamadığın o kadar belli ki

  • Bu sorunlar daha da artar.


    Apartmanlarda kat sayıları arttıkça kişi sayısı da artacak biriyle anlaşssan diğeriyle mutlaka sorun yaşarsın.


    Kanunlar çare olmuyorsa silahlanacaksın. Şahsen ben aldım. Şurayı takip edebilirsiniz. Bu ülkede böyle kanunu kendin halledeceksin



    www.sarsilmaz.com
    Silah Ruhsatı Nasıl Alınır?
    https://www.sarsilmaz.com/blog-detay/silah-ruhsati-nasil-alinir
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    İyi ki dert etmiyorsun hocam bir de etsen mazallah :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanım biraz sessiz olun diye mesaj atmış ben uyuyordum, komşunun benle yaşıt oğlu inmiş aşağı, hanım beni uyandırdı, uyku sersemi iken bana kapıyı birisi çalıyor dedi, açtım he kardeş buyur derdin ne dedim, anneme ne mesaj atıyorsunuz erkek gibi bana söylesene falan diye saçmaladı. Ne diyon olm sen manyakmısın dedim. Biz maraşlıyız lan adamı şöyle böyle Yaparız kimsin sen dedi. İyi dedim bende maraşlı sektirenim dedim aldım bunu elime evire çevire kafasını duvarlara vura vura bir güzel dövdüm. Oymuş. Yani niye gürültü ettin diye dövmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Kasım 2023; 15:26:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir ses sistemim var. %20'de açtıgımda camlar pencereler titriyor. Gürültü anında kesiliyor :)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.