Şimdi Ara

KONSOL BÖLÜMÜ ADALETİ BÖYLE OLUR... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    ICOSolidEye herkes hak ettiği cezayı çekti çekmediğini düşünüyorsanız mail atarsınız yeniden incelenir gereken neyse yapılır.

    .:BBR:. ' yi banlayan benim, sizin üyeliğinizi Mahşer'in bana bildirmesi ile açan yine benim. Taraflı davrandığımı da düşünüyorsanız artık ne söyleyeyim gidin gün oksay ile görüşün buradaki üyelere neyi nasıl uygulamak istiyorsa uygulasın.


    Kendisine durumu daha önceden iletmiştim , artık nasıl davranır ne gibi bir sonuç çıkarır orasını bilemem zaman içinde göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    Peki ''PS3 sahipleri havlıyor'' şeklinde direk hedefli ve kasti olarak yapılmış bir açıklamaya neden bölüm yasağı getirilmiyor, benim merak ettiğim budur, iki olayı nasıl değerlendiriyorsunuz.



    Bilgim dahilinde belirteyim; Bölüm cezaları tek bir mesaj dolayısıyla değil, genel tutum sebebiyle verilir. Biri gelir "tüm PC kullanıcıları....." diye küfür eder, sonra da ceza yer ama bölüm cezası almaz. Fakat bu kişi gelip sürekli bu davranışını tekrarlarsa ceza ile birlikte bir süre sonra bölüm uzaklaştırması alır.
  • Arkadaşlar konu gerçek anlamda kabak tadı verdiği ve tarafların güzelce içini dökmesinden ziyade birbirine inceden inceden "giydirme" şeklinde seyrettiği için kilitliyorum.

    Bu konuya mesaj atan herkesin bölümlerdeki mevcut ve silinmiş mesajlarını tek tek kontrol etmeye çalışacağım. Daha sonra bu mesajların değerlendirmesini bölümdeki yetkili arkadaşlar ile birlikte yapma niyetindeyim. Herhalde 4 kişi mesajlardaki niyeti okumada başarılı olabiliriz.

    Bu incelemeden sonra sanıyorumki aklımızda genel bir kanı oluşacaktır. Ondan sonra da yaptırım kısmına geçebiliriz.

    Konu içinde benim takıldığım bazı noktalar var. Yönetim tarafını ilgilendiren "taraf, tayfa" gibi ithamlar yapıldı sürekli Ufuk Şen tarafından. Bu konu ile ilgili kendisine özel mesaj atıp bu yaftalama hakkında kendisinden net bilgiler isteyeceğim. Kendisini buradan da bilgilendirmiş olayım argümanlarını hazırlasın.

    Oldukça kötü seyreden bu tartışmanız geçici bir süre ile burada bitmiştir. Konunun kilidini ilerleyen zamanda açacağım. Kimse söz hakkım alındı demesin. Eğer söz hakkınızı yukarıdaki gibi kullanacaksanız evet o zaman alabilirim.

    Birde arkadaşlar şu noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Burada kimlere bölüm kısıtlaması verileceğini sizler değil bizler belirleriz. Yine kimlerin görevi bırakması gerektiğine sizlerin veya durumun yiyip yememesi değil, yetkili kişinin istemesi veya uygulamarındaki gidişatı karar verir. Yani burada hırsla kimseye görevi bıraktırmak için uğraşmayın. Önce beni aşmanız gerekir. Açık ve net söylüyorum. Yani varsa bir takım bilgileriniz, amacınız buyrun bana gelin. Gelirken elinizde olması gerekenleri öğrendiğinizi düşünüyorum.

    Konudaki bilgi taleplerinizi de yine bu konu içinden sizlere daha sonra yapacağım. Yaptığım zamanda okuması için sizleri bilgilendireceğim.

    Söylediğim gibi konu geçici olarak kilitlenmiştir. Bu mesajdan sonra mesaj hazırlayıp gönderemeyen arkadaşlarım lütfen kusura bakmasınlar. Özel mesaj yolu ile bazı arkadaşlarımdan bilgi taleplerim olacaktır. Bana yardımcı olacaklarına eminim.

    Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.