Şimdi Ara

KONSOL BÖLÜMÜ ADALETİ BÖYLE OLUR... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen

    quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    Ekip olarak yaptiginiz en iyi sey dedikodu. Ben Ps bolumunu karistiriyorum oyle mi? Bunu ispatlarsan ve yetkili biri onaylarsa 1 saniye daha forumda kalmam.. Peki ya ispatlayamazsan, sen ayni adamligi yapabilecek misin?


    Kusura bakmada, dedikoduyu ve ortalığı karıştırmayı sen ve senin yandaşların kadar sağlam yapan bir ekip yok , İspata için artık öyle dejenere olmuşsunuz ki , şu konuda yada şurda şunları yazmışsınız demek yerine nikleriniz yeterli oluyor. Adamlık konusunda çok kişiye adamlık dersi verdik sizde bu dersden nasibinizi alırsınız zamanla.Almazsanız ne ala böyle devam eder.

    Biz live'da kimin ne konuştuğunu hangi forumda ne yaptığını çok iyi biliyoruz onlarda kendilerini çok iyi bilir !



    Yine senden,yine boş bir mesaj.. İspatların nerede?

    BeyazBüyü'de benimle aynı şeyleri söylemiş, o da söylediğin iddiaların ispatını istemiş senden.. Yeminle iyi yürek varmış sende, ispatları sunamadığın gibi daha laf salatası yapıyorsun..

    quote:

    Biz live'da kimin ne konuştuğunu hangi forumda ne yaptığını çok iyi biliyoruz


    Şu mesajından da çok iyi anlaşılıyor ki ekip olanda,beraber hareket edende sizlersiniz.. Bu ''Biz'' kim?

    Daha bir gün ne Babür ile ne de Koray Abi ile Live da doğru dürüst konuştuğumuz olmamıştır bu arada, birbirimizin seslerini dahi tanıyabileceğimizi sanmıyorum.. Bolca boş zamanınız var sanırım sizin hayatınızda, sanıyorsunuz ki sürekli insanlar sizi konuşuyor. Ben Live'da adını dahi duymadım senin hiç mesela.. Ama sanıyorum ki sizin Xbox'dan ve birkaç kişiyi çekiştirmekten başka muhabbetiniz yok..

    İspata gel efendi ispata! Ki dedikleri ne derece doğru olan bi adamsın görelim.


    Ben lafımı ortaya koyarım yarası olan kocunur yarası olmayan kocunmaz , ben direk live da korayla yada farklı bir insanla konuşuyorsun demedim ordan alan aldı zaten lafı sen merak etme.

    Özetle sizler playstation forumunda olduğunuz sürece bu forumun bu kısmı adam olmaz....




  • Lafının tutar bi yanı olmayınca öyle ortaya atar susup kalırsın. Hala ısrarla ispatları sunmanı bekliyorum. Senin tam aksine Ps bölümünün sizin tutumlarınız yüzünden kötüye gittiğini düşünüyorum..

    Alıntıladığın mesaja bak senin yazdıklarına bak. Görsün konuya girenler söylenenlere hiçbir şekilde cevap veremediğini. Yazık sana..
  • Ortaya laf koymakla ancak kendini tatmin edersin, bir laf ediyorsan ispatını da koyacaksın isim de vereceksin. Halen o xboxcı dediğin tayfanın buraya gelip yazmasını bekliyorum. Unutmadan asılsız iddialar ile yeni mesaj atacaksan eğer senin kadar herkesin boş vakti yok ona göre yaz.
  • Boş muhabbete gerek yok ps bölümünün hali ortada resmen forumun içine edilmiş hala herşey güzel havası var kim ne bekliyo anlamadım bırakın xboy tayfasını gereksiz mesaj tayfası bile doldu resmen konu dışını gecti eskiden en ufak olumsuz yazılar silinir veya uyarı yapılırdı simdi yok kardeş ben anlamadım bi kaç üstada bişiler sorayım diyorum kimse yok biz derdimizi anlatamıyoruz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay vay vay;
    uzun zamandır donanımhabere takılmıyordum. şuna bakın neler olmuş şu forumda. inanılır gibi değil..
  • Bu PS bölümünün içine eden bu kişilerdir alayı dedikoducu herkesin arkasından konuşan tipler. KZ 3 lansmanın da benim Özgür Kirazcı dan para aldığımı bile uyduran kişidir bunlar gerisini siz düşünün artık...

    SolidRock'ın sınırsız banlanmasına üzüldüm foruma faydalı paylaşımlar yapan birisiydi ama abicim gelmişsin 40 küsür yaşına nedir bu Sony fanlığı? Hocalığı bırakıp Sony de iş başı yap madem bu kadar seviyorsan.
  • Sürekli olarak kaçamak cevaplar, kanıt ve ispat istemeler... Ama kimse PlayStation odasında bu insanların istenmediğini göremiyor nedense, yoksa görüyorda hala ortalığı karıştırmak için takıntılarına devam mı ediyorlar? En güzel ispat bu olsa gerek. Şurada PS odasında kitlenen, yetkililerin uyarı yaptığı ve mesaj sildiği konuların çoğu bu insanlar tarafından saldırıya uğramış konulardır, inanmakta zorluk çekenler şu konulara göz gezdirseler yeterli sonuca ulaşırlar. Bu kişilerin yaptığına ne eleştiri denir, nede forum kuralları dahilinde sayılacak başka bir şey.

    Afedersiniz de kimseyi aptal yerine koymaya çalışmayın bir zahmet, insanların itirazı boşuna değil, ortada bir şey olmasa zaten kimse bu konulara gelip vaktini harcamaz. Tabii işi gücü olan adamlarda zaten haftanın her günü planlı ve programlı olarak forumda muhabbet eden, boş vaktini doldurmak isteyen insanların huzurunu bozmaz.

    Benim bildiğim ''Örnek'' teşkil eden ve huzur bozmayan üyelere Kıdemli Yarbay rütbesi veriliyor, bu zatlara bu rütbeyi zamanında kim verdiyse, forumu batırmak için yapılacak en büyük hatalardan birini yapmış, orasıda ayrı bir konu ayrıca.

    5-6 kişinin her hafta Live gibi farklı ortamlarda yaptığı dedikodular ne beni, nede diğer arkadaşları ilgilendiriyor, bizim şikayetimiz ikide bir PlayStation odasına yaptıkları saldırıdan öte bir şey değil. Yönetimin (en azından yönetimden bir kaç kişinin) bunun farkında olması, sürekli olarak ispat isteyenlere en güzel cevaptır. Yakında da önceki mesajlarımda belirttiğim gibi, bu davranışları sergileyen zat'lara gerekli işlemler ve uyarıların yapılacağına inanıyorum. 5 dakikalık bir işlemi çok büyütüyoruz...




  • Sürekli söylüyoruz rahatsız olduğunuz mesajları cevaplamak yerine şikayet edin diye ama bölümden gün içerisinde toplasanız 5-6 şikayet geliyor. Her atılan mesajı bizim anında görme şansımız yok, sizler şikayet edip bildirmelisiniz ki bir şeyler yoluna girsin. Sürekli olarak huzuru bozanlara da süresiz bölüm yasağı veririz bu çok zor bir şey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Bu PS bölümünün içine eden bu kişilerdir alayı dedikoducu herkesin arkasından konuşan tipler. KZ 3 lansmanın da benim Özgür Kirazcı dan para aldığımı bile uyduran kişidir bunlar gerisini siz düşünün artık...

    SolidRock'ın sınırsız banlanmasına üzüldüm foruma faydalı paylaşımlar yapan birisiydi ama abicim gelmişsin 40 küsür yaşına nedir bu Sony fanlığı? Hocalığı bırakıp Sony de iş başı yap madem bu kadar seviyorsan.


    Üzülmüş müş,timsah gözyaşlarımı diyelim yoksa inananlım mı Adamın 40 yaşında olması veya hobbyleri senin için ne kadar önemliymiş ,sanane kardeşim adamın yaşından başından. Sanamı soracak nerde ne yapacağını ?

    İnsan kendi durumunu görmezmiş, 24 saat boyunca elde klavye yandaşlarınla beraber ,konsol bilmem nerde live'da orda burda şurda sony karalaması yapıyorsun, onu anlamadımda tamam özgür kirazcı ile bir bağlantın vardır yoktur orası ayrı bir konu da

    İnsan bir şeyi karalamak kötülemek için bu kadar azimli olur ona hayret ediyorum. Beyazbüyü nünde sizin tayfadan olması yerinizi sağlamlaştırıyor orası ayrı, ama gün gelir en sağlam darbeyi vururuz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen


    İnsan bir şeyi karalamak kötülemek için bu kadar azimli olur ona hayret ediyorum. Beyazbüyü nünde sizin tayfadan olması yerinizi sağlamlaştırıyor orası ayrı, ama gün gelir en sağlam darbeyi vururuz...


    O kadar vahim bir cümle ki şu. Hala hiçbir tutar şeyin olmadan iftira atıyorsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Sürekli söylüyoruz rahatsız olduğunuz mesajları cevaplamak yerine şikayet edin diye ama bölümden gün içerisinde toplasanız 5-6 şikayet geliyor. Her atılan mesajı bizim anında görme şansımız yok, sizler şikayet edip bildirmelisiniz ki bir şeyler yoluna girsin. Sürekli olarak huzuru bozanlara da süresiz bölüm yasağı veririz bu çok zor bir şey değil.


    Kimler olduğunu açık ca biliyorsun , şikayet butonuna gerek yok, madem layıkıyla bu işi yapacaksınız hepsine süresiz.Sadece solidrock'a verilecek ceza ile bu çözülmez.Zaten tek kişiye verdiğiniz ceza ilede çelişiyorsunuz.

    Aşağıdaki saydığım isimlerin hepsine süresiz bölüm yasağı verebilecek kadar işimi doğru yapıyorum diyorsan görev yapmanı bekliyorum.

    Maydo72
    Drizzt_tr
    .:BBR:.
    Pink_Demon
    :sephiroth:
    bluelabel
    halleluja

    Bunları playstation kısmına süresiz yasak getir, benide xbox kısmına süresiz sokma ? bunu yapabilecek misin ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
    Sürekli söylüyoruz rahatsız olduğunuz mesajları cevaplamak yerine şikayet edin diye ama bölümden gün içerisinde toplasanız 5-6 şikayet geliyor. Her atılan mesajı bizim anında görme şansımız yok, sizler şikayet edip bildirmelisiniz ki bir şeyler yoluna girsin. Sürekli olarak huzuru bozanlara da süresiz bölüm yasağı veririz bu çok zor bir şey değil.


    İyi niyetinizden en ufak bir şüphem yok hocam, sonuçta hepimiz işi gücü olan insanlarız, bütün mesajları takip etme şansımız yok dediğiniz gibi. Şikayet sisteminde yanlış hatırlamıyorsam toplam 70 küsür mesajı şikayet ettim ve çoğuna sağ olsun başta bölüm yetkilisi Toroop olmak üzere gerekli müdehaleleri yaptılar.

    Yalnız Toroop, üst yönetime defalarca bildiri yapmasına rağmen, bu şahıslara bölüm yasağı veya uyarı puanı uygulanmadı, uygulansa aynı hareketlere mantıken devam etmezlerdi. Şikayet ettiğim insanlar genelde herkesin rahatsız olduğu ve PlayStation odasında huzur bozan insanlardır, zat'ları tekrar saymama gerek yok herhalde.

    Artık rica ediyorum Konsol bölümünün eski haline dönmesini, şurada rahatsızlığını dile getiren, bir şeyler izah etmek isteyen insanların kısaca susmasını istiyorsanız SolidRock'a uygulanan bölüm yasağının aynsıını bu insanlara uygulayın, başka hiç bir şey istemiyoruz. Ve bu uygulama yapıldığı süreçte, Konsol bölümündeki huzur ortamını hep birlikte açıkça göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 30 Nisan 2011; 15:30:15 >




  • Asılsız iddiaların ile ancak kendine darbe vurursun sen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Asılsız iddiaların ile ancak kendine darbe vurursun sen.


    Yukarda yazdıklarımı uygulayacak kadar yetkin varsa ve bu işi eşit ve haksız yere herkese dengeli davranırım diyerek yapıyorum diyorsan işlem yapmanı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen

    İnsan bir şeyi karalamak kötülemek için bu kadar azimli olur ona hayret ediyorum. Beyazbüyü nünde sizin tayfadan olması yerinizi sağlamlaştırıyor orası ayrı, ama gün gelir en sağlam darbeyi vururuz...


    O kadar vahim bir cümle ki şu. Hala hiçbir tutar şeyin olmadan iftira atıyorsun..



    Darbe vuracakmış Sen ilk darbeyi vur biz arkadan ikinci darbeyi sağlam vururuz merak etme.

    Birde kendince liste yapmış yukarıda bende yapayım bari tam olsun.

    U_şen
    I-C-O
    myze
    mıstıkv
    Kasatka
    C-TRanger
    TheMarjinaLs
    Amy Lynn Lee

    Adminler bu adamları forumdan banlasın PS bölümünde ne kavga olur ne de tartışma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Nisan 2011; 17:52:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen

    İnsan bir şeyi karalamak kötülemek için bu kadar azimli olur ona hayret ediyorum. Beyazbüyü nünde sizin tayfadan olması yerinizi sağlamlaştırıyor orası ayrı, ama gün gelir en sağlam darbeyi vururuz...


    O kadar vahim bir cümle ki şu. Hala hiçbir tutar şeyin olmadan iftira atıyorsun..



    Darbe vuracakmış Sen ilk darbeyi vur biz arkadan ikinci darbeyi sağlam vururuz merak etme.

    Birde kendince liste yapmış yukarıda bende yapayım bari tam olsun.

    U_şen
    I-C-O
    myze
    mıstıkv
    Kasatha
    C-TRanger
    TheMarjinaLs
    Amy Lynn Lee

    Adminler bu adamları forumdan banlasın PS bölümünde ne kavga olur ne de tartışma.



    O banlansın dediğin adamlar ps fanatiği doğal olarak tabii ps bölümünde yazacak.Ne alaka o bölüme yazmaları engellensin eğer dersen bu arkadaşların xbox bölümüne yazmaları engellensin inan çoğu kabul eder ama bu şekil olupta xbox fanatiklerinde ps bölümüne yazması engellensin.Herkes kendi bölümünde hayatında tadını çıkarsın.Nedir bu sizin ps bölüm sevdanız.Livede,xbox bölümünde takılın işte fenamı olur.Böyle olursa 2 konuda da tartışmalar bitecektir.




  • U_şen

    Yüz verdiğim xbox sahiplerini, bağlı olduğum tayfayı ve o tayfaya karşı olan tutum ve davranışımı delilleri ile beraber buraya yazmanı bekliyorum.

    Aksi halde senin söylemlerin ile en ufak bir işlem yapmayacağımı bilmeni isterim. Bu mesajı istediğin gibi yorumlamakta da özgürsün, her şeyden önce sana yakışanı yap ve attığın iftirayı ispat et.
  • öhhhh artik diyecek kelime bulamiyorum.Belli dönemlerde forum kizisinca hep ayni seyler artik bu muhabbetlerden midem bulaniyor.Bu forumda forza 3 ve gt5 kavgasi yapan üyeler bir müddet sonra birbirlerine dis geciremeyince bile yönetimi sucladilar.Balik hafizali degiliz gecmiste yasananlari hatirliyoruz,dedigim gibi ne zaman oyun dünyasinda büyük bir olay olsa önce xbox ve ps3 sempatizanlari birbirine girer daha sonra yönetime sallarlar bu isler istisnasiz böyle sürer.Son dönemdeki büyük olayda psn'in hacklenmesi oldu.

    Benim anlamadigim su ee madem yönetim bu kadar tarafli,bu kadar adaletsiz ve isbirlikci neden bu kadar adaletsiz bir ortamda bulunmaya bu kadar can atiyorsunuz? Sahsen ben adaletine inanmadigim yerde 1 dakika bile kalmam.Demekki samimi degilsiniz,insanlara gaz veriyorsunuz ama ben bunlari yemem.Konsol bölümünde yetkili bir yönetici olarak eger aranizda bana yok live da bilmem ne muhabbeti ediyor yok yandaslarini koruyor vs.. gibi iftira atacak olan biri varsa derhal bunu kanitlari ile ispatlasin biraz yüregi olan lafinin arkasinda durur ve bos konusmadigini ispat eder hodri meydan!! Aslinda vereceksin mahkemeye o sunamadaklari kanitlari hakim sordugunda ne cevap verecekler bakalim.Bu iftiralar devam ettiginde ibret olmasi acisindan bunu yapacagim tüm forum sahit olacak buna.

    Söyleyeceklerim bunlar,biz zaten bölümde problemli üyelerin geregini yapiyoruz ama tutupta hicbir üye istedi diye alisveris listesi gibi cikarilan listeye göre üyelikleri banlamiyoruz.Sikayet sistemi denen birsey var ama bakiyorsun konuya alan memnun satan memnun,ne zaman ortalik iyice kizismis "tarafli yönetim" tek bir sikayet edilmemis.

    @Kasatka adli üye gecen gün bir konuda "bunlara birsey olmaz coktan yönetimle live da konusup anlasmislardir" tarzi bir cümle kurmustu.Buyursun gelsin iddiasinin arkasinda dursun durabiliyorsa ispati buraya herkesin görecegi bir sekilde sunsun hadi bekliyorum.
    Temizlik yapilacaksa öncelikle bu tür iftiraci üyelerden baslanacaktir.

    @U_sen
    Beyazbüyü hakkindaki yorumlarina kesinlikle katilmiyorum ve sana hic yakistiramadim acikcasi.

    Bu arada ICOSolideye ile ilgili aramizda gecen konu benim acimdan kapanmistir.Kendisi bir baslik acip attigi ifitranin asilsiz oldugunu kabul edip özür dilemistir,basligi alta koyuyorum ki halen iftiralarla biryere varmaya calisan birkac kisi okuyup ne oldugunu anlasin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45410494/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45410494




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen

    İnsan bir şeyi karalamak kötülemek için bu kadar azimli olur ona hayret ediyorum. Beyazbüyü nünde sizin tayfadan olması yerinizi sağlamlaştırıyor orası ayrı, ama gün gelir en sağlam darbeyi vururuz...


    O kadar vahim bir cümle ki şu. Hala hiçbir tutar şeyin olmadan iftira atıyorsun..



    Darbe vuracakmış Sen ilk darbeyi vur biz arkadan ikinci darbeyi sağlam vururuz merak etme.

    Birde kendince liste yapmış yukarıda bende yapayım bari tam olsun.

    U_şen
    I-C-O
    myze
    mıstıkv
    Kasatha
    C-TRanger
    TheMarjinaLs
    Amy Lynn Lee

    Adminler bu adamları forumdan banlasın PS bölümünde ne kavga olur ne de tartışma.

    İlk defa xbox bölümüne girip yardım istedim bana yazdıgın cevapların sonuncusunda alaylı tavırlarla sanane falan diye hitap ettin. bu konuda yaptıgın ayıbı söylememe ragmen özür bile dilemedin. senin bu yazdıgın adamlar olmasa ps bölümü diye bişi kalmaz önce özeleştiri yap sonra millete eleştiri yap. ps bölümünde seni tanıyanlar xboy lukta sınır tanımadıgını biliyor. burda adminlere yalakalık yapıp insanları strese sokma delikanlı ol. inş. bu yazı silinmeden okursun




  • Biz cevap vermedikçe sağda solda adımız geçiyor gene şunu anladımki ne akdar cevap vermezsen o kadar suçlu gözüküyosun

    U.Şen sağolsun gene koyduğum resmi sağa sola çekmeye çalışmış ama baltayı taşa vurmuş. anlamadan bilmeden 3. şahıs olrak yorum yaparsan böyle açıkta kalır attığın çamur sana yapışır. orayı geçtim ayrıca bir U_şen 8 üyeye bedeldir çok güldüm ego patlamas yaşanmış

    gelelim resime. ıcosolideye sağolsun ceza aldıkça hırsalnıyo uzaklaştırıldıkça içerliyo her 2 yorumundna biri gt5de günlük tutuanlar, killzone a çamur atanlari fanboylar xbotlar vs. ağlayıp foruma bidaha yapmıycam diyen acitasyon sınırlarını zorlayan icodan eser yok banı açıldı açılalı bitane düzgün mesajı yok orjinal ps3 konusuna bakıyorum, gt5de günlük tutuanlar, killzone konusuna bakıyorum kendini orjinal kullandığı için elit sanan xboxçılar aptal saptal bissürü sataşma. bundan duyduğum sıkıntıyı kendi kulüp konumuzdada belirttim...

    bunlardan çok rahat söylüyorum 10 dan daha fazla tanesine hiç cevap dahi vermeden şiakyet ettim. beyazbüyü burda rds burda... benim şkayet listemde burda. bakın.... hiçbirine cevap dahi atmadım direk satşama var bu 3. bu 4. bu 5. diye şikayet ettim. bakın yav şikayet liseteme herşey açık... gel gelelim U_şenin açtığı konuya konu orda normal seyrinde giderken benim dahi hiçbi mesajım yokken içerli arkadaş şöyle bi mesaj atmış. yine sataşma içerikli oldup siliniceğini bildiğim için ss aldım



    hop yine gt5 günlükleri mevzusu. şimdi açılan psn ve kredi kartı konusun benim açtığım gt5 günlükleri konusu ile ilgisi nedir????????? bunun açıklamasını yapabilirmisiniz???? durduk yere bu alakasız laf sokma bu sataşma niyedir???????? gt5e kötü diyen sataşma ile şuçlanıyorsa bu mesajın ne ile suçlanması lazım??????? bende şikayet ettim dedim bu 7.mi 8. mi ne artık cevap vermek durumundayım kusura bakmayın dedim (şikayet listeme bakabilirsiniz) ve resmi koydum ki. çok güzelde oldu çok güldüm yaparken

    ve bunu yapan kişi yine aynı şey dolayısı ile sınırsız ban yemişti talihsizlik olarak nitelendirdiğim bi olayla da banı açılmıştı ama banlanmış açılmış beni ilgilen şeyler değil bunlar. o kısma yönetim karar verir. ben banı açılan kişi hala bize aynı hakaretleri ediyomu sataşyıomu ona bakarım. bnu diyen kişi bana erhana musa abiye attığı çamuru kanıtlayamamış sınısız ban yemişti. hatta musa abiye bunlar musa abiye söylüyo istediğini banlattırıyo dediği zamandan, çok daha önce musa abi bana ps3 konusundan ban vermişti ps3 konusuna yazamıyordum artık nasıl bi kayırma anlayışı ise bu sonra musa abiden özür dilemişti ama yazdığı yazının içinde arkadaşların gazına geldim, bundan sorna hep oyun hakkında yorum yapıcam bi daha butür şeylere karışmıycam diye ağlıyordu. ama gel görki üstte attığım mesaj onlarca boş hakaret ve staşma içerikli mesajından sadece "1" örnek. tükürdüğünü yalıyosun özür dileyip kendini foruma geri aldırıyosan o zaman bidaha yapma böyle şeyleri değilmi??? banı açıldıktan sonra yaptığı 1 değil 5 değil 10 değil. malesef dediğim bu mesajlardan onlarca var. şikayet etmekten sıkılıp şikayet etmediklerim bile var. kişini son mesajlarına ve benim şiayet listeme bakablirsiniz. bende resmi koydum geçmişine bak bi daha yapmıycam diye ağladığın günleri unutma manasınada. avukatlar başka yere çekmeye çalıştılar ama tutmadı gene olsa gene koyarım

    demin kendi kulübümüzün konusundada dile getirdim burayada açılması iyi oldu. bunların provakaötrülükten ortalı karıştırmaktan kastı malesef kendi işine gelmeyen. kendi sevgininde ötesine geçen konsolu ve oyunları eleştiren mesajlardır. killzoneu beğenmedim de ortalık karıştıran olursun, gt5 de 800 ps2 kalitesinde araba var de şataşma olur, psnde lag var de provakaör olursun bu kadar basit... yine sadece ps3 kendilerinde var sanıyolar ama yanılıyolar Allaha şükür bizde oynayıp yorum yapabiliyoruz. nası bi psikoloji ise bu uzman olmadığım için bilemeyeceğim sonye ps3e oyunalırna gelen her eleştiriyi üstlerine alınıyorlar. sonyle pislik şirket de, killzonea rezil oyun de sanki kendisine ve ailesine laf atılmış gibi algılayıp hakaret ediyolar ben anlam vermeiyorum. ps3 konusu ps3ü ve oyunlarını övme şişirme konusu oldu çıktı. en ufak eleştirye tahammülleri yok. ama kendileri hep balon oyun, jelibon vuruyosun, amerikalı ergen bebe oyunu deyince ne provakatör oluyolar ne sataşma oluyo. bi bakıveriyosunn meğersem sadece fikrini belirtmişler ne kadar masum

    ayrıca biz banlandıktan sonra arkamızdan açılan konuları konuşulanlarıda gördük. banlanmış dolayısı ile cevap hakkı olmayan insanların arkasıdnan atıp tutacak kadar küçülmedik insanları ondan bundan para istemekle suçlayacak kadarda rezil işler yapmadık forumda bunlar yapıldığında şakşakçılık avukatlık yapıcağınıza, aynı tepkiyi gösterseydinizde samimiyetinizden emin olsaydık

    tek yaptıkları iş çamuru atıp kaçmak, niye böyle dedin?, nerden bu kanıya vardın?, bişeyi idda ediyosan arkasında dur kanıtla... yoooook hemen geri vites öyledirde böyledirde, herkes aslında herşeyi biliyodurda, ps3 konusu sakinleri kimin ne için foruma girdiğinin farkındaymışta, açıklamya gerek yokmuşta falan filan falan filan... laf salatası... deyneksiz dayanaksız laflar. oyun konusuna eleştiri mesajı atanları değil bunların üstünde durulması lazım...

    hepsi silinmiş silinmeyen bunları buldum okuyun, yukarda killzone konusunda gt5 konusundan ordan burdan "durduk yere" pırtlayan hakaret dediğim şeylerin örneklerini, provakaötürun, sataşmanın kralını görün bidaha yapmıycakmış, arkadaşlarının gazına gelmiş bunları yazarken kimin gazına geldi ecep

    quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    Killzone 3'ü sadece grafikten ibaret bir oyun sananlar, ya oyunu oynamamıştır, ya da mok atmak için yer arıyordur. ShapShooter kontrolleri sayesinde gelen gerçekçilik, sayısız cover pozisyonları, silah ve karakter tepkimelerindeki gerçekçilik, yapay zeka sistemi ve kitap düzeyindeki hikâye gibi unsurlar boşuna bu oyunda mevcut değil, tabii ki bunlara son derece kaliteli ve her oyunda göremeyeceğimiz grafikler de eşlik edecek... Keşke bazıları bunları günlük tutarak yine eleştirmeye kalksada, bizede eğlence çıksa biraz.



    http://forum.donanimhaber.com/m_47065399/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#47067548

    quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
    Xbox bölümünün belirli bir grup tarafından çok güzel organizasyonlar ve bir zamanlar mantıklı düşünen, neyin ne olduğunu bilen insanların bu grubun baş değirmencileri yüzünden yanlış yönlendirilmesi sonucu bitirildiğini bugün forumda uzun süredir aktif olan çoğu kişi biliyor, bilenlerde mevcut bölümde bir kaç konu hariç takılmıyor zaten. Burayı eski haline getirmek için yıllardır söylediğimiz gibi; bölümü babasının çiftli sanarak bu organizasyonları yapan, eleştirileri, görüşleri kaldıramayan, en ufak eleştiride toplu halde çullanan ve oyunculuğu bir kenara bırakıp, sahip oldukları platformlara resmen tapan asosyal hazımsızlardan kurtulmak gerekiyor.

    Seneler önce kopyanın dibine vurarak ''Orijinal kullananlar düşünsün Valla'' gibi içler acısı yorumlar yapan, şimdilerde Orijinalciyiz biz, orijinal olmayını dışlarız, bilmem nerenin başkanıyız diye ahkam kesenleri gördükçe, kimin nereye bakması gerektiği açıkça görülüyor. Son yıllarda bu hazımsızlar PlayStation bölümüne de aynı organizasyonları yapmak istiyorlar. Ama PlayStation bölümünde bilinçli ve bazı olayların farkında olan üyeler bu kampanyalara izin vermedikleri için, bu hazımsızlar oturdukları yerde kalıyorlar...

    Aynı taktiği uygulamak ne kadar doğrudur bilemiyorum ama iş işten geçtiği için artık bir çözüm bulunması zor gibi görünüyor... Bu üyelerden ve organizasyonlardan rahatsız olanlar PlayStation bölümünde hiç değilse oyunların ana konularında yorumlarını yapmaya devam etsinler, ya da bu hazımsızların girmesini engelleyecek bir topluluk oluştursunlar. Eminim sağlıklı düşünen üyeler tarafından gerekli destek gelecektir...



    http://forum.donanimhaber.com/m_48215656/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#48228669

    görüldüğü gibi hiçbirine cevap vermedim sadece cevap vermiyorum bu 3. sataşması, cevap vermiyorum bu 5. gereğini yapınız, cevap vermedim kendisine bu 8. sataşma içerikli mesajı diye şikayet ettim...

    bende zamanında yaptımmı evet forza 2 konusunda yıllar önce yaptım 3 aylık ps3 uzaklaştırması günlerce forumdan uzaklaştırma aldım. sonrasında, "cezam bittikten sonra" özür diledim, hakkaten yaptıklarımın gereksiz ve huzur bozucu olduğunu dile getirdim bi dahada yapmadım. çocuklaşmadım, tükürdüğümü dillemedim ama halen bu tip sataşmalar hakaretler geliyor hemde 1 değil 10 değil....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Nisan 2011; 18:57:45 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.