Şimdi Ara

Konu dışı olabilir şimdiden ö.d aranızda oto yıkamacı varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oto yıkama dükkanı açmayaçı düşünüyorum bu konuda artılarını eksiklerini anlatabilecek tecrübelerini her konuda paylaşabilecek biri varmı? Varsa konuşmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iş yeri kira olacaksa eğer sürekli zarar. açıp açıp 6 ay sonra devreden çok insan var.
  • Zarar edersin kurumsallar ekmek yedirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 kişiyi istihdam etmen lazım,eli ayağı düzgün bir işyeri şöyle kolonsuz ve nispeten konumu iyi olacak,altyapı şusu busu derken ortalama 80-100 bin kurulum maliyetini minimum gözden çıkarmalısın,yine iyimser rakam yazıyorum.

    Artan kur ve maliyetler derken,maaş,sigorta,malzeme ,kira derken aylık en az 10 bin tl sabit giderin olur,bunlar en iyimser rakamlar aklında olsun.
  • Eskiden aile apartmanımızın girişindeki dükkanda dedem açmıştı. Gayette güzel ilerliyordu konumundan dolayı. Ardından ne olduysa iş yapmamaya başladı. Orada çalıştırdığımız adamlar işi devraldı bize dükkan kirası verip onlar işe devam etti. Sonrasında onlar da zarar edip çıktılar. Burada dikkat etmen gereken şey dükkanın konumu ve ihtiyaç. Biz baya merkezi bir yerdeydik ama bizimle aynı yerde açılan 2 tane daha oto yıkamacı vardı. Biz ikinci ve en son kapatan olduk. Sonuncusu azalan oto yıkamacı sebebiyle hala iş yapıyor. Gider konusunda bizde kazakistan ve türkmenistanlı çalışanlar vardı. Oto yıkama varken küçüktüm giderleri tam olarak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.