Şimdi Ara

Konut kredisini fazladan çekebilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba millet bir sorum var ;
    75bin tl özel bir bankadan araç için kredi çektim araç aldım bu krediyi su an ödüyorum,
    ziraatdan 0,64 ile ev almak için 200bintl değerinde bir ev,ve özel bankaya olan borcumuda kapatmak için 200+75 275 bin tl çekebilirmiyim amacım 75bintl lik borcumu 1,25 yerine 0,64den faiz ödemek olacak,mütahitle falan anlaşırsan olur falan diyorlar ama varmı bilgisi olan elimde %10 peşinat var



  • Konut kredisinde banka birçok araştırma yapıyor ve tam o konutun satış bedeli kadar kredi onaylıyor ayrıca kredi çıkınca sizin kullanımıza açılmıyor direkt olarak belirttiğiniz satıcıya EFT ya da blokeli çek ile ödenebiliyor.

    belki 275 bin tl'lik ihtiyaç kredisi çekmek olabilir bu durumda da kredi taksitlerinin maaşınızın %50'sinden daha az olması ve o bankayla ilişkilerinizi sağlam olması gerekir.

    ha satıcı hayır ben evi 200bin değil 275e satıyorum artık zam yaptım der, siz de bankadan 275 tl konut kredisi kullanırsınız, banka satıcıya 275 bin aktarır, satıcı da elden size 75i geri öder.
  • son satırdaki cümle çok aklıma yattı acaba böyle bir işbirliği yapılırmı yani dolandırılabilirim de 75bin i elden almak konusunda
  • futbolmania01 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bu şekilde bir girişiminiz olursa ben de sizinle aynı durumdayım. Sonucunu paylaşırsanız sevinirim. Aracımı da satmak istemiyorum. Satıp bu işlerde yarı yolda kalmakta istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenizde emekli var ise ikametgağını ilçe nüfusa giderek yanınıza taşıyın. ev geliri 5k ise 7-8k olur daha fazla çekebilirsiniz.
  • bir gelişme kaydedemedim bu konuda galiba böyle bir yol yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.