Şimdi Ara

Konya'da aşırı hız nedeniyle baba ve oğlunun katleden 19 yaşındaki cani.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
10.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinirlerim bozuldu... 5 aylık ikizim var bu konular çok fazla moralimi bozuyor artık :/



    İdam edilse bile ne değişecek... bir baba bir oğlun canını aldı.. geride kalanları hangi adalet teselli edebilir.

  • sabah sabah nerden izledim allah kahretsin.


    alacaksın o şerefsizi içeri. çıkarmayacaksın. allah kahretsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Trafik konusunda aşırı cahil bir milletiz.Aşırı sürat yapmayı,makas atmayı,yanlamayı,arabayı yere yapıştırmayı,mor farlar takmayı,son ses müzik açmayı bi halt sananlarla aynı yolları paylaşıyoruz.En basitinden girin ankara trafik,istanbul trafik gibi Instagram hesaplarına bu aptallıkları savunan insanlar tonla var,araç sürerken nargile içen,kucağındaki tepsinin içinden çiğköfte yiyen dangalaklar sürüyle var

    Hangi söz bu annenin acısını dindirir.O aracı süren bit yavrusu efendi gibi gitse şuan o baba ve oğul hayattaydı ve evlerinde akşam yemeklerini yiyorlardı belki.Ağız dolusu küfür edesi geliyor insanın şu herife.Ulan mutlu musun şimdi acaba katil herif

    o ankara trafik yorumlarını okurken kendimden geçiyorum. o kadar aptal insan var ki anlatamam ya. profillerini tek tek inceliyorum. yok abi bizim ülke çok zor düzelir çok..





  • Abi çok üzüldüm şu videoya diyecek bir şeyim yok...

  • Annenin çaresiz yürüyüşü...Her şeyi geçtim,bunun vicdani yükü dahi çok,çok ağır.Videodan sonra 2 dakika boyunca ekrana öylece bakakaldım.

  • Bu haberi ilk olarak ekşi sözlükte görmüştüm 2 gün önce ve gözlerim doldu,kelimeler kifayetsiz kalıyor cidden.

  • Bu kaza Amerika'da olsa cezası Ömür boyu hapis ya da idam olurdu istisnasız %100

  • isteyen istediği hızla gider. parası olan, ceza ödemeyi göze alan hız sınırını aşar. yavaş gidenler trafiği daha çok tehlikeye atıyor. emniyet şeridine girene karışamazsın, adam cezasını öder girer.


    evet bunlar bu forumda her konuda geçen cümleler. sonra bu kazalar oluyor. hız yapmayın dediğimiz zaman sana ne diyorlar. bugün bu aile, yarın belki senin, belki benim ailem.

  • Caddede yapılan hızın affı olmaz. Yapılacaksa otobanda müsait yolda yapılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. İstatiksel olarak ülkemizde trafik ölümlerinin %40 'ı kaldırımda yürürken olduğu belirtiliyor. Her şeyi yoneticilerimizden beklememek gerekli. Bu yüzden bireysel olarak bazı önlemler almamız gerekiyor. Öncelikle hayatta kalma rehberi yapmalı ve bunu uygulamalıyiz.
    1. Mecbur olmadikça dışarı çikmamalıyız.
    2. Mecburiyet varsa insanlardan, araçlardan, hayvanlardan ve bitkilerden uzak durmalıyız.
    3. Aracimız yoksa yürümek zorundaysak, yerdeki çukurlara, bozuk kaldirimlara, kırık cam parçalarına, çivilere, su birikimlerine, bilumum balgam, sümük ve tükürüklere, kullanılmış maskelere, hayvan ve insan kakalarına dikkat etmeliyiz. (Çok fazla duvar diplerine yaklaşmayın çiş yapılmış olması tehlikesi var)
    4. Bitti mi tabi ki bitmedi. Tedbiri elden birakmamak gerekir. Yukarıdan gelecek olan tehlikelere de dikkat. Çatılara dikkat etmeliyiz. Kiremit, beton ve saksılar en büyük riski oluşturuyor.
    5. Alçak klima motorları, doğalgaz kutuları ve esnaf reklam panoları, sandelyeler, ürün sergileri,dilenci bozuk para karton ve kilimlerine de basmamak gerekir, tartılara ve elimize Ataturk resimleri, küçük Türk bayrağı resimleri ve karınca duası tutuşturanlara da ayrica dikkat etmeliyiz.

    Eğer yine de yaya olarak mecbursak trafiğin ters istikametinde yürumemiz gerekir. Ki bu bize refleks için 1-2 saniye kazandırır.

    Ee ne demiş büyüklerimiz; takdir Allah'tan, tedbir kuldan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnstagramda cadde sayfasına koyun bu videoyu altta ki yorumlarda ölen yayaları suçlayıp gülmezlerse bende birşey bilmiyorum. Kaç tane instagram cadde sayfasını egm ye link olarak attım daha 1 kez bile ger dönüş görmedim. Bu tarz sayfalara video atacağız diye insanları öldüren 80 iqluk kansız bunlar.ceza alaa bile 2-3 yıla çıkar birilerini daha yakar bunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün haberlerde görmüştüm. Nutkum tutuldu. Bende Konya'da ikamet etmekteyim. Aynısı ailemle benim de başıma gelebilirdi. Kendimi biran onların yerine koydum. Diyecek hiçbir şey yok. Allah günahlarını affetsin. Mekânları cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

    Bu kazaya sebebiyet veren ... birdaha gün yüzü görmesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    o ankara trafik yorumlarını okurken kendimden geçiyorum. o kadar aptal insan var ki anlatamam ya. profillerini tek tek inceliyorum. yok abi bizim ülke çok zor düzelir çok..



    Alıntıları Göster

    Düzelmesinin imkanı yok,makas atanı övenler,mal gibi sapsarı veya mor ampul takana hak verenler,yanlayan tiplere helal olsun gardaş diyenler dolu.Mesela adam bankaya gitmiş aracını normal park edebilecekken kaldırımın üzerine bırakmış yaya geçemiyor.Bunu bile haklı gören insanlar dolu.Ankara trafiğinde hergün en az 25 30km yol yapıyorum nefret ettim iyice trafiğinden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O kadının yaşadığı acıyı yaşamadan ölme p.ç kurusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O annenin feryadı ömür boyu uykularını böler inşallah. Son nefesini verene kadar huzur bulma.

  • ve bu kişi sadece birkaç yıl yatacak. taksirli öldürme olduğu için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 4 şeritli ankara yolunda bile 60-70 i geçmiyorum n*mussuza bak şehir içinde insan kaldırımdan bile gitmeye korkar oldu. Sorun sadece çok hızlı gitmesinde değil napıyor orda drift mi atıyor makas mı atıyor pek anlayamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ağırlaştırılmış müebbet yemesi gerekiyor ama bunu yapabilecek yürekli hakim savcılara sahip değiliz. başkalarının yasasını savunan memurlarla dolu adliyeler. videoyu izlememenizi tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.