Şimdi Ara

Konya'da aşırı hız nedeniyle baba ve oğlunun katleden 19 yaşındaki cani.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evladı gözünün önünde yerde yatan annenin yerine koyunca kendini, gözleri doluyor insanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoldan -- 21 Ekim 2020; 22:51:35 >
  • Kadına çok üzüldüm ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılmaz üzücü bi video. kendimi aşırı kötü hissettim. allah sabır versin ablamıza.

  • Düşünme yetisi olan biz insanlar için araba kullanırken yapılacak kural dışı aktivitelerin kendimiz ve başka insanların can ve mal güvenliğini riske atacağını bilmek, düşünmek, öngörmek ZORUNLUDUR. Eğer bu olgunluğa veya bu kapasiteye sahip değilse o insan araç kullanmamalıdır. Sarhoşken araç kullanılmayacağını bilerek kullanan insan nasıl suçluysa, hız kurallarına uymayan, viraja girmeden hızını düşürmeyen, altındaki aracın hangi yolda, hangi hızda nasıl tepki verebileceğini az çok hesap edemeyip trafiğe çıkan insan da araç kullanması sonucu oluşacak kötü sonuçların sorumlusudur. Ve evet kasten sorumlusudur. Bilerek isteyerek yapmıştır. Bazı şeyleri kanıtlamak için apaçık dellilere gerek yoktur. Birazcık düşünmek yeterlidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef çok üzücü


    yaşa göre değil sıkı bir psikolojik testten sonra verilmeli ehliyetler.

  • Aslında 3 kişiyi öldürmüş,2 si toprak altında biri hayatta.Kadın için çok zor durum.Allah sabır versin,kolay değil.Trafikte benden kaynaklı başka birine zarar vermek en çok korktuğum şeydir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brother ToLGa

    2 kişiyi öldürmekten ceza verilmeli , bunların kaza ile alakası yok , şehir mahalle içinde o kadar hız yaparsan en fazla 200 metre gider vurursun birilerine bir yere


    Ama bu ülkenin hâkimi savcısı kendi çocuğu böyle ölmedik ten sonra kesinlikle 1 kaç yıl hapis verip bırakacak


    İnsanlar zaten bu ülkede ceza olmadığı için bu şekilde rahat her istediğini yapabiliyor korkusu yok , herşeyin çivisi çıkmış durumda ülkede

    Teşkilattan birilerini araya sokar, taş çatlasa 8 yıl yatar

  • Bu ülkedeki trafik sorununu çözmenin TEK YOLU, cezaları arttırmaktır. Sabitle cezayı, hatalı sollama, kurmusı ışık, aşırı hız.... Yaz, araç değeri x 5 tl ceza. Yolda 50 yazıyorsa 50 geçilmeyecek, otoyolda 69,2 yazıyorsa 69,2 geçilmeyecek! Başka türlü bu iş çözülmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu küçük şerefsize 5 seneden fazla ceza vermezler.



    Benim ailemi biri katletecek zaten olay yerinde kafasına taşla vura vura öldürürüm eğer yaralandıysam yapamazsam sonradan kafasını tabancayla dağıtırım böyle şeylerin cezası ölüm olmalıdır. devlet ceza vermiyorsa orman kanunu devreye girer ve ben kendi adaletimi sağlarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 22 Ekim 2020; 8:53:41 >
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt

    Evet otobanda 120km hız limitine kadar hızınızı artırabilirsiniz.

    K.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ağır cezayı almali. Ceza bu işlerin önüne geçmez bu arada ,o hızı yapan kendisinin en iyi sürücü olduğunu asla kaza yapmayacağı kafası ile gidiyordur , bilinç nasıl kazandırılır bilemiyorum.
    Not:bir kaç seneye çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylelerini halkın gözü önünde diri diri yakarak öldürmek lazım, ancak böyle cezalarla yola gelir mahlukat takımı  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cexxx

    Böylelerini halkın gözü önünde diri diri yakarak öldürmek lazım, ancak böyle cezalarla yola gelir mahlukat takımı  

    Bestgore com daki yakmalı linç videoları aklıma geldi. Genellikle brezilya ve afrika da oluyor.. Tamam güzel ama yanarak ölmek düşünüldüğü kadar acılı değil.. 5 dakika sonra sinirler yanar ve acı kesilir.. Olsun yine de katılıyorum ve arttırıyorum..



    Böyle suçlara bulaşanları, kazıklı voyvoda vlad tepeş'in usulünü uygulayıp kazığa vurmak gerekir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 22 Ekim 2020; 9:8:29 >
  • Artik ehliyet sistemi değişmeli arabaya ehliyet takmadan çalışmamalı.
    Yeni ehliyet alan kisilerede araç hız sınırı vs gibi eghliyet üzerinden sınırlama yapılmalı.
    Çünkü kendi otokontrolu olmayan beyinsizler yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her araca kesinlikle ön ve arka kamera zorunlu olmalı,bu olay gibi niceleri vardır kamera olmadığı için KAZA olarak nitelendirilen.Gerçi bu olayda trafik kazası olarak kayıtlara geçecek davası taksirle öldürme olarak görülecek.Olay benim nezdimde kasten adam öldürmekten başka birşey değil,insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa1403

    Artik ehliyet sistemi değişmeli arabaya ehliyet takmadan çalışmamalı.
    Yeni ehliyet alan kisilerede araç hız sınırı vs gibi eghliyet üzerinden sınırlama yapılmalı.
    Çünkü kendi otokontrolu olmayan beyinsizler yüzünden.

    Dostum öyle $eyler imkansız. Yukarda söylediğim gibi kazığa oturtacaksın. Böylelerini korkutmak gerekiyor. Bunlar çarpınca ne olacağını bilmiyorlar, hiç görmemişler. Yani ibreti alem için böyle birkaç şerefsiz idam edilse müebbet yese ya da olmuyorsa sokaklarda linç edilse bak bir daha yapabiliyorlar mı.


    Mesela ben doğru düzgün araba kullanan adamım. Hız yapmam kurallara %100 uyarım. Ehliyetimde hiç ceza puanım yok. Ehliyetimi gören polis, acaba bu herif ehliyeti aldı da bunca yıldır araba kullanmadı mı? der... Ben bir yayaya çarpsam yaya ancak gelip üzerime atlamışsa ve sağ şerit boş değilse ben kaçamadıysam kaza olabilir bu da kamerada gözükür. 1 yıl 3 yıl 5 yıl benim gibilerin karışacağı olaylar için eğer suçluysam verilir bu şerefsizi direkt idam etmek gerekiyor... Bu şerefsiz bildiğin apaçilik yaparken 2 kişiyi öldürüyor yani..


    Düzgün adama uygulanan kanunla bu küçük pice uygulanan bir olamaz.. Bu yavşaklar idam edilsin bak bir daha böyle şeyler oluyor mu? Bu gavatlar direksiyonun başına titreyerek oturmalı yaya gördüm mü çarparsam anamı gondiklerler psikolojisiyle trafiğe çıkmalı..Ha idam yok diyorsan da müebbet vereceksin ama neredeeee...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 22 Ekim 2020; 9:24:52 >




  • Gerçekten çok acı.

    Arabayı ve sürenin tipini az çok tahmin etmiştim. Araba tahminim doğru çıktı. Artık bu araçları hurdaya, bu araçlara bayılan klişe serseri tiplerin de bu araçlarla kazaya sebebiyet verdiklerinde hak ettikleri cezaları almaları lazım.

    Birisi ile tanıştım geçtiğimiz yıllarda bir alışveriş münasebetin. altında egea var aşık olduğu araç Şahin. Siz düşünün gerisini.

    Ayrıca bize hep öğretilen çocukların kaldırımda yol kenarı tarafından değil de öteki binalara yakın olan tarafından yürümeleri gerektiğiydi. Bu olayda çocuk yol tarafında yürüyor. Bi ihtimal çocuk kurtulabilirdi eğer öyle olsaydı. İçim acıdı gerçekten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tck 85/2 den ceza alacaktır. Bu da suçun işleniş biçimine sanığın kusuruna bilirkişi raporuna vs. göre 2 yıl ile 15 yıl arasında olacaktır. Kanun bunu öngörüyor.

    Yeterli mi sorusuna ise,

    Bir hukukçu olarak asla yeterli olmadığı kanısındayım ki en geç 2. duruşmada ceza kesinleşene kadar tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. 4. ya da 5. duruşmada karara bağlanır.

    Bu söylediğimin mesleğim ile bağdaşmadıpını biliyorum ancak, tutuksuz yargılandığı bu süre zarfında muhtemelen öfkeme yenik düşüp kendisini katlederdim.

    Eşim ve çocuğum hayatta olmadıktan sonra neye ve kime hizmet ederim bilemiyorum.

    Allah anneye sabır versin. Her iki masuma da rahmet diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimsiz köpek. Bu tiplere bırak araç ehliyetini nefes alma ehliyeti bile verilmemeli. Yazık günah 2 masum insanın ölümüne sebep oluyor. Kaza değil bu kasten adam öldürme. Allah belanı versin

  • Şerefsiz pezeveng şehir içinde o ne hız. Bu kaza değil cinayettir.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.