Şimdi Ara

Köpeğimi başkasına verdim, doğru mu yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 4 ay önce sokakta bi canı iş yerine alıp beslmeye başlamıştım bu aralar 6 aylık oldu aldıgım da 2 aylıktı.Sokak köpeğiydi birbirimize bağlandık ama yaz bitip okul sezonu açılınca işler karıştı okula gitmiyorum açıktan üüniversite okuyorum ama hergün işyerin de olmuyorum ben olmayınca babam veriyor yemeğini aç kalmıyor ama seven okşayan veya salıp gezmesini sağlayan birisi olmuyor.Ben de sahiplendirdim bir başkasına, sahiplendirdiğim kişi özel ırk köpek üreticisi pitbull falan üretip satıyor çalıştığı yere bekçi köpeği lazımmış bende köpeklerden anladığı için ona verdim.Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum, içimde tuhaf garip bi his var rahat edemiyorum.
    Bu arada yazmayı unutmuşum işciler de iş yerinin içinde köpekten rahatsız oluyordu, kokusundan vs.



  • Bakımını layıkiyle yapamayacak durumdaysanız, sahiplendirmeniz en iyi seçenek. Fakat, sahiplendirdiğiniz kişi hakkında aklınızda sorular var ise, orasını bilemeyeceğim; ki öyle gözüküyor. Köpeği düzenli olarak görmeye gidebilirsiniz, durumu hakkında bilgi alırsınız sürekli.
  • Köpek üreticisi yani bu işten para kazanmak için hayvan besleyen birisi sizin sahiplendiğiniz hayvana nasıl bakacak benim içimde şüphe oluştu açıkçası.Biz evde baktığımız hayvanı çiftleştirsek yavrularına iyi bakarlar mı, bakamazsa ne olur, sokağa mı barınağa mı gider korkularımızdan hayvanı çiftleştiremiyoruz; bu tarz kişiler ne olacağını düşünmeden para için hayvan çoğaltıyorlar.Bence takip edin durumunu.Herhangi bir olumsuzlukta geri alın daha içinize sinen ilgilenebilecek bir sahip bulmaya çalışın.
  • değişen şartlarından dolayı senden iyi bakacağını düşünüyorsun gayet iyi yapmışsın bence. Aynısını dobermanıma yapmak zorunda kalmıştım bizim şu an bakabileceğimizden çok daha iyi şartlarda şu an. Zaten arkadaşım aldı eğitimlerini falan yaptırdı rahatı keyfi yerinde
    Özlediğim zaman görme şansım da var beni görünce üstüme zıplayıp elimi kolumu ısırıyor yaramaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.