Şimdi Ara

Korniş düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oturduğum lojman çok eski ve perdeleri tutan kornişler düşmeye başladı. Dübel atıp yeniden tutturmak istediğimde tavanda dübelden daha geniş delik açılıyor o yüzden dübel tutturamıyorum. Dübel deliklerinin içine kimyasal dübel maddesi veya buna benzer bir kimyasal duvar yapıştırıcı sıksam plastik dübel tutar mı? Böyle bir sorunla karşılaşan daha önce oldu mu acaba?



  • küpeşteleri mermere tutturmak için kullanılan sıvı var, slikona benzer ama daha kuvvetli ve fiyatı biraz pahalı olur.

    Bunun yerine deliklere daha büyük dübel takabilirsin, baktın olmuyor kornişin farklı bir yerinden delik açıp farklı bir yere atarsın vidaları. Hilti ve matkap gerekli, sende olmadığını farz edelim, bulursan iyi olur ama bir sürü uğraşırsın.
    Adam tutup yaptırsan 100 TL den aşağı yapmaz.

    Sen nalbura git derdini anlat, deliğe göre büyük dübel iste, yoksa onlar sana bir fikir verir.
  • Kimyasal dubel kullanin sorunu çözer arti ne kadar eski olursa yanlis malzeme kullanmiyorsaniz deliği sorunsuzca delebilmeniz lazım mesela metal veya ahşap matkap ucuyla beton delmek dubelin çapından büyük uçla delmek gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matkabın ucunu dübele göre büyük seçmeyin. Dübel kolayca düşer, kullandığınız dübellerde kaliteli olsun piyasadaki adi dübellerden kullanmayın. Ayrıca sık sık dübel koymakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.