Şimdi Ara

Kredi Kartı Limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Limit artış talepleri için, bankalara normal gelirinizin kaç katını bildiriyorsunuz da afaki limitlere ulaşabiliyorsunuz?

    Bilgisi olup yardımcı olabilen olursa teşekkürler.



  • Bankaya göre değişir. Genelde gelirinin 4 veya 5 katını limit tanımlarlar. Ama gidipte findeks puanın dipteyken 100bin gelirim var dersen yemezler. Ayrıca limit olayı pat diye çok yüksekten vermezler. Zamanla çalıştıkça yükseltirler veya yükseltirsin.

  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt

    şans faktörü önemli

  • Gelirin 5 kati filan hikaye bankadaki paraniza harcamalariniza birde bankadan bir kere ev icin dask ve otomobil icin mtv odeyince durum bu ( tabi ben subeye gittim yaptim online olarak degil )
    Hesabim baska subeye bagliydi onu kapatip kendi subelerine aldilar
    15bin avans ( acilabilen en yuksek limitmis hemen actilar )
    Edit : findeks 1211
    Bana bu yilin basinda 1000lirayla acildi bu kart
    Kredi Kartı Limit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 5 Temmuz 2022; 13:52:57 >




  • hocam olumsuz olanlar online başvurunun değil mi? ilginç sistem var ben henüz çözemedim, kafasına göre agresif dereceye yükseltebiliyor veya hiç yükseltmiyor.

  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt
    Olumsuzlar online digeri subeden basvurmustum ama basvurdugum 35 bindi subeden onaylandi 50 yi isteyip 48 i cep subeden aldim birkere subeden napiyolarsa yapıyorlar butun limitler kalkiyor bankada
  • Hocam 15.000 TL avans muhabbeti sizin için mi açılabilen en yüksek limitmiş yoksa genel olarak en yüksek avans limiti bu mu dediler?
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Garanti bankasi icin konusuyorum acilabilen maksimum avans hesap limiti 15 bin tl genel olarak

    Sormustum ozellikle daha yüksek onaylanirmi 15 ustu diye otomatik red gelir dediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 8 Temmuz 2022; 18:30:10 >
  • garanti 15 bin yukarısı vermiyor...teb 20 bin kmh verir..akbank 15 bin ... iş bankası 10 bin...enpara kendisi otomatik verir

  • banada 15bin kmh veriyor kart limitim 3.500 2 ay oldu alalı gram artmıyor

  • Gelir tamamen hikaye hatta kredi notun bile hikaye kredi kartı onaylayacak kadar puan olsun yeter. 4250 TL gelirim 3 kartımın toplamı 68.000 TL


    Ay sonunda finans otomatik arttıracakmış toplam 80.000 TL olacak. Yani bankacı arkadaş ne yazarsa gelirine ona göre kredi kartı alırsın.

  • Gelir de kredi notu önemli hocam bakıyorlar hepsine kkb nin etkisi %5 bankanın içindeki kendi puanlamanız önemli.Eskiden limit işlemleri çok sıkıydı ve gelirin 4 katı üzerine limiti çok zor açıyorlardı artık sistemi değiştirmişler tum kartlarınızla aylık harcamalarınız sonucunda limit kayıt sisteminde yer alan limitiniz adım adım yükseliyor ve buna bağlı olarak limit tahsis edebiliyorlar + mevduat etkisi ile de yüksek limitler alabilirsiniz.
  • Hocam merhabalar, birkaç gün önce garanti kk başvurum onaylandı ama 1500 tl limit verildi. Mobilden limit arttırmaya çalıştım ama sizdeki gibi olumsuz yanıt geldi. Bu arada puanımız hemen hemen aynı ama ben birikimlerimi (emtia) bankada tutmuyorum. Sizce limit arttırmaya şubeye gitsem sizdeki gibi yardımcı olurlar mı? Faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabiliyorum ama 1500 yetersiz bir rakam olmuşken 5000 tl ile yararlanayım istiyorum.

  • Amazonia A kullanıcısına yanıt
    Faizsiz nakit avans durumlarini bilmiyorum benim de cok dusuk limitle acildi kart birikmiş param vardi garantide kur korumalida ev arayisindaydim ev aldim parayi eft yaptim aliciya ev aliyorum diye yazdim sonra 6 7ay gecti araba arayisindaydim .. plakali arabayi aliyorum diye aciklamayla eft gectim bende para bitti bankada tuttugum, online dan kredi karti limiti icin basvuruyordum hep red hep red subeye gittim evin dask ini yaptirdim otomobil mtv odedim oradaki gisedekine benim kredi karti limitim artmiyor boyle olacaksa kapatalim yada nekadar artiriliyorsa artiralim dedim hesaplarinizi bizim subeye tasiyalim dedi tamam dedim gelir sordu dedim surada calisiyorum ( evrak vs yok ama yanimda ) is yeri adresi guncelledi birseyler yapti sonra kredili mevduat hesabi acmak istermisiniz tamam acalim dedim genel merkeze kimligimi taratti tapu birde ruhsati fotokopi cekti gonderdi 5 10dakika sonra sizi tekrar cagiracagim dedi tamam dedim gectim oturdum arkada neyse cagirdi kmh hesabi 15 bin tl limitle acildi onay geldi hayirli olsun dedi acilis belgeri imzalatti kredi karti limitine nekadar gerekli dedi 30 35 bin yeterli olur onaylanirsa herseyin fiyati artti matket alisverisi bile 1000 den fazla tutuyor dedim muhabbet actim haklisiniz vs derken 35 bin tl kredi karti limiti yukseltmesi onaylandi acilis belgeleri imzalatti ciktim bankadan 3 4 gun sonra mobilden 40 yazayim bakalim olacakmi dedim onaylandi 10 gun sonra 42 yazdim onaylandi en son bu konuya yazdigim gun 50 yazdim 48 onaylandi yukaridaki postu attiktan 3 gun sonra 60 yazdim 57 onaylandi suan garanti kart limitim 57 bin
    Ziraat 10 bin
    Garanti kmh hesap 15 bin
    Durum budur hocam




  • Görüntülü olarak ilk kez hesap açıp kk başvurusu onaylanınca 5000 tlye varan faizsiz nakit avans veriyor.

    Hocam sizin durum benimkinden baya farklıymış. Ben kk sahibi olalı daha 1 yıl bile olmadı (ama 8 aydır hiç ödeme kaçırmadım). Geliri 6000 tl olarak yazdırdım. Bunun dışındaki diğer kartların toplam limiti 6244. Anladığım kadarıyla size verdikleri limit gelirinizin 4-5 katından fazlası. Ama yinede kartım gelince şubede şansımı deneyeceğim olursa olur olmazsa yapacak birşey yok. Çok teşekkürler açıklamanız için.

  • Selamlar. Bugün teslim almış olduğum Garanti Bonus Gold kartımın müşteri limiti de, kart limiti de, nakit avans limiti de 25 bin liraydı.
  • Garanti bana canı istedikçe limit arttırıyor (90 bin suan oldu 75ti) ama halk bank ve turkiye finanstan bi turlu kart alamadım. Toplam limitleriniz dolu diyor her basvurumda.1 liralık kart verseler ona da razıyım gerisini getiririz ama hep red.
  • özel bir firmada çalışıyorum. garanti ile anlaşmamız var. işe 2021 eylülde başladım. kredi kartını ekimde istedim. 5000 tl limit ile verdiler. kendim denemek için 10000 limit için talep yolladım reddedildi. otomatik limit artışı açık durumda 2 ay geçmedi kartınızı 72900 TL limite yükseltiyoruz dediler. ilk başta yazan arkadaşın dediği gibi şans da faktörler arasında sanırım :D

  • Arkadaşlar merhaba. Kredili ürün geçmişim olmadığı için kredi notum bulunmuyor. Yeni iş başlangıcı vesilesiyle maas hesabının olduğu bankadaki kredi kartina ek olarak baska bir kart daha çıkarmak istiyorum ama KKB riskiyle hep ret yiyorum. Garanti ve YKB hariç tavsiye edebileceğiniz limit konusunda bonkör bir banka var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.