Şimdi Ara

kulakustu kulaklik beats hd solo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar cevaplariniz benim icin cok onemli.bundan oncede Beats kulaklik forumlari okudum ama okudukca kafam daha cok karisdi,simdi ben genelde gunun 10 saati HipHop tarzi sarkilar dinliyorum.bundan once 5 kez 50-100 tl arasi kulakici kulaklik deyisdim en son ep630i kulandim iyi kulaklikdi ama kirildi,bundan sora kulakustu kulaklik almaya karar verdim cunki surekli sehirlerarasi yolculuk yapiyorum yabanci uyruklu oldugum icin yilda 3 kez yurt disina cikiyorum kulaklik olmazsa yol hic cekilmez hem kulakustu daha rahat olur benim icin.
    Su an DR'da Beats Solo Hd 400 TL almayi dusunuyorum ama yapilan yorumlar benim kafami karisdirdi,bana kalirsa piyasanin %60 %70 i ckma Beats satiyor deneyenlerin bir cokuda cakma Beats denemisdir.Seslerden iyi anlarim mp3 orjinaldn 320 kbps dinlerim,alacagim kulakliki ipod shuffle dinliyicem

    Yorumlarinizi bekliyorum

    http://www.beatsbydre.com/headphones/matte-solohd/matte-black/900-00153-01.html







  • yok mu bi fikri olan?
  • Yanlış yere konu açmışsın. O yüzden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    nereye konu acmam gerek? yeniyim tam bilmiyorum
  • themarshall T kullanıcısına yanıt
    Hoparlör seçimi kişisel tercih olarak görülür ve dinlemeden alınması önerilmez. Bu değerlendirme kulaklıklar için daha da geçerlidir.

    Bir kulaklık için 180 derece zıt değerlendirmeler duyabilir/okuyabilirsiniz. Bunun bir nedeni her insanın kulak anatomisi farklı olmasıdır. Herkes farklı duyabilir. Bir başka neden kullanma amacıdır. Stüdyo kaydını değerlendirmek amacı ile kullanan ses mühendisi ile bir DJ’in amacı, beklentisi farklıdır.

    Portatif kullanımda başka faktörler de devreye giriyor. Kulaklığın hassasiyeti, kolay sürülebilir olması gibi…

    Bu nedenlerle dinlemeden kulaklık almamanızı öneririm. Daha da önemlisi alacağınız kulaklığı hangi cihaz ile dinleyecekseniz o cihazı ve çok iyi tanıdığınız birkaç müzik parçasını yanınıza almanızı ve mümkünse bu cihaz ile dinlemenizi öneririm.

    Şunu da unutmamak lazım, alacağınız kulaklık ne kadar iyi olursa size kullandığınız kaynağın varsa yetersizliğini daha fazla duyuracak, aldığınız zevki azaltabilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 11 Mayıs 2014; 21:22:20 >




  • sana birde gerçek bir hi fi sistemde flac müzik dinletmek gerek
  • themarshall T kullanıcısına yanıt
    iyi bir kulaklık istiyorum diyorsan beats kulaklıgın peugeot udur yahudi mercedesı derler hatta her yerdedır cok reklamı vardır ust sevıye bır araba kullandıgını dusunursun ama arkadasının vw sıne bındıgınde bıle anlarsın kalıtesını
    beats bır reklam basarısıdır kulagı ses konusunda cok hassaslasmıs kımseden beats ıyı urun dedıgını duymadım kulaklıga verecegın paraya cok daha ıyı urunler alabılıyorsun
    akg
    harman kardon
    denon
    bose
    b & w
    vs vs gıbı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.