Şimdi Ara

Kurs ücreti iadesi hakkında acil görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yabancı dil kursuna kayıt olacaktım "ön kayıt" ücretini yatırdım (700 TL) ancak ertesi günü vazgeçtim ve kendilerine bildirdim bana ön kayıt ücreti iade olmaz dediler.
    İlk önce sözleşmelerinde "Yola çıkmadan iptal halinde ücretin tamamı iade edilir" yazmışsınız deyince biraz tökezledi ıııı lamaya falan başladı yarın tekrar arayacakmış. Son olarak şöyle bir durum var ben bu sözleşmeyi "imzalamadım" Yani sadece ücreti yatırmıştım sonrada sözleşmeyi imzalayıp ofislerine götürecektim ama vazgeçince sözleşme filanda imzalamadım..

    Şimdi biliyorum ki her türlü taklayı atacaklar neler dememi/ yapmamı önerirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.



  • Ya iade edersiniz ya da hem tuketici hakem heyetine giderim hem de milli egitim bakanligi ile Bimer e sikayet ederim de. İade ederler. Etmezlerse dediklerimi yaparsin heyetten iade karari cikar onu kendi basina ya da bir avukat araciligiyla icraya koyar söke söke alirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustem.111

    Ya iade edersiniz ya da hem tuketici hakem heyetine giderim hem de milli egitim bakanligi ile Bimer e sikayet ederim de. İade ederler. Etmezlerse dediklerimi yaparsin heyetten iade karari cikar onu kendi basina ya da bir avukat araciligiyla icraya koyar söke söke alirsin.

    Kendileriyle en son konuşmamızda.. "Sözleşmeyi imzalamadan kayıt yaptıkları" durumu olduğu için kendilerine bunu hatırlatınca bana "bel altından vuruyorsunuz" dediler Tüketici hakem heyetine vereceğim bunları. Bahsettiğiniz milli eğitim bakanlığı olayını anlamadım, açıkçası bilgimde yok neyi nasıl yapacağım konusunda. Sadece Tüketiciyi biliyorum o kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raggon -- 8 Kasım 2016; 23:43:22 >




  • Bimer e girip şikayet kaydi olusturun hocam, onlar gerekli yerlere iletip mufettis gonderiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.